Фахітос - рецепт
![Фахітос - рецепт Фахітос - рецепт](/uploads/posts/2015-01/fahtos-recept_691.jpeg)
Процес приготування фахітос нескладний, однак вимагає певного підходу. М'ясо або курка (або риба) нарізати смужками і обсмажується на грилі (іноді на олії в сковороді). Потім в тій же сковороді обсмажують овочі, зазвичай це цибулю, солодкий і гострий перець, помідори і зелень. Також можна використовувати стручкову квасолю, молоду кукурудзу, цукіні, картопля. Начинку в гарячій сковороді або металевих стравах подають до столу. Окремо подають свіжі паляниці, сметану, соуси і зелень. Іноді вміст сковороди фламбируют, тобто злегка поливають текілою і підпалюють на кілька секунд, проте це необов'язково. Начинку, присмачивши соусами і сметаною, загортають у коржі, і ось, фахітос готові. Сметана деяким чином пом'якшує пекучий смак гострого перцю.
Фахітос - рецепт
Отже, будемо готувати фахітос з яловичиною. Зрозуміло, спочатку потрібно напекти коржів або купити тонкий вірменський лаваш в супермаркеті.
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо краще замаринувати з вечора, наприклад, в столовому виноградному вині або пульке.
Промаринованное м'ясо нарізаємо нетовстими смужками і обсмажуємо на олії в сковороді або на грилі. На окремій сковороді смажимо на сильному вогні очищений і не занадто дрібно нарізану цибулю. Додаємо солодкий перець, нашатковану довгою соломкою і гострий перець максимально подрібнений. Додаємо нарізані помідори ближче до кінця процесу. Знімаємо сковороду з вогню і приправляємо часником і соком лайма. Додаємо м'ясо до овочів і подаємо до столу в сковороді з пшеничними коржами, сметаною, тертим сиром і гострим соусом «Чілі». Вливаємо в сковороду трохи текіли і підпалюємо. Намазуємо коржі сметаною і соусом, додаємо начинку, тертий сир і свіжу зелень, згортаємо і насолоджуємося. До фахітос можна подати келих текіли, мескалю, пульке або пива (з кукурудзяного складової).
Фахітос зі свининою
Можна приготувати фахітос зі свининою - теж вийде смачно, до того ж свинина прожарюється швидше яловичини. Фахітос зі свининою - рецепт для тих, хто багато працює і хоче швидко і ситно перекусити.
Інгредієнти:
![Фахітос - рецепт Фахітос - рецепт](/uploads/posts/2015-01/fahtos-recept_572.jpeg)
Приготування
Свинину наріжемо нетовстими смужками і замаринуем в пульке або столовій вини години на 2. Мариноване м'ясо обсмажимо на гратаре або в сковороді. В окремій сковороді спассируем цибулю, потім додаємо квасолю і протомим майже до готовності. Тепер можна додати перець і в самому кінці процесу - помідори і часник. З'єднуємо в одній сковороді м'ясо і овочі. Подаємо сковороду до столу, вливаємо текілу і підпалюємо. Коржі змащуємо сметаною і гострим соусом. Загортаємо начинку з зеленню в коржі, їмо і слухаємо запальну мексиканську музику.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Чилі кон карне: рецепт](/uploads/posts/2015-01/chil-kon-karne-recept_971.jpeg)
Чилі кон карне: рецепт
Чилі кон карне - традиційне мексиканське блюдо, гострий м'ясний суп з чилі. Для його приготування використовується досить багато інгредієнтів, але
![Курка по-мексиканськи](/uploads/posts/2015-01/kurka-po-meksikanski_651.jpeg)
Курка по-мексиканськи
Ви знайомі з мексиканською кухнею? Не дуже? Тоді варто дізнатися її краще, адже в ній стільки яскравих, ароматних і дивовижно смачних страв! А почати
![Такос - рецепт](/uploads/posts/2015-01/takos-recept_421.jpeg)
Такос - рецепт
Любите погарячіше? Тоді ви точно знайомі з мексиканською кухнею. Сьогодні ми вирішили розширити свої пізнання і розповісти про те, як приготувати
![Мексиканська перепічка](/uploads/posts/2015-01/meksikanska-perepchka_791.jpeg)
Мексиканська перепічка
Мексиканські коржі - це не тільки чудова альтернатива хліба, але і прекрасна основа для піци або фахітос. Сьогодні ми поговоримо, як спекти
![Тортілья з язиком](/uploads/posts/2015-01/tortlya-z-movoyu_231.jpeg)
Тортілья з язиком
Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І
![Тортілья з куркою](/uploads/posts/2015-01/tortlya-z-kurkoyu_261.jpeg)
Тортілья з куркою
Тортилья - тонка коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна. Вона популярна в Латинській Америці, США, Мексиці. У неї можна загортати начинку. І