Брокколі на пару в мультиварці
Брокколі, приготована на пару – це неймовірно смачне і корисне блюдо. А якщо приготувати його за допомогою мультиварки, то ви заощадите час і зробите приголомшливий гарнір до м'яса за лічені хвилини.
Інгредієнти:
броколі свіжа – 970 г;
часник – 3 зубки;
лимон – 30 г;
олія оливкова – 45 мл;
перчик чилі – 10 г;
темний соєвий соус – 25 мл;
спеції.
Приготування
Перед тим, як почати приготування брокколі на пару в мультиварці, капусту ретельно промиваємо, зрізаємо стебло і розбираємо руками на суцвіття. Кидаємо їх в паровій контейнер, а в чашу наливаємо кілька склянок води. Включаємо прилад і готуємо На пару 10 хвилин.
Тим часом беремо невелику сковороду, наливаємо в неї оливкова масло, прогріваємо його і видавлюємо через прес очищений часник. Через 30 секунд видавлюємо туди ж сік з лимона і додаємо за смаком перець чилі, нарізаний тонкими смужками. У самому кінці додаємо соєвий соус, перемішуємо, солимо за смаком і знімаємо з вогню.
Брокколі викладаємо на тарілку, поливаємо ароматним маслом і прикрашаємо рубаною зеленню.
Інгредієнти:
куряче філе – 420 г;
брокколі заморожена – 350 г;
гриби шиітаке -3 шт.
пір'я зеленої цибулі – за смаком;
імбир тертий – 20 г;
масло світле кунжутне – за смаком;
зелень кінзи.
Для маринаду:
темний соєвий соус – 2 ст. ложки;
вино рисове – 10 мл;
цукор – щіпка;
крохмаль – 10 р.
Приготування
У мисці змішуємо всі інгредієнти для маринаду, викладаємо куряче філе, нарізане шматочками, і залишаємо на 30 хвилин. Тепер готуємо брокколі, гриби, зелений лук і імбир.
Мультиварку включаємо, викладаємо на решітку пароварки заморожену брокколі, в чашу наливаємо кілька склянок води і готуємо 5 хвилин на відповідному режимі. Потім капусту викладаємо в тарілку, а на решітку викладаємо замариноване філе. Посипаємо подрібненим імбиром, накриваємо кришкою і пропарюють м'ясо 15 хвилин. Далі викладаємо всі овочі, капусту і тушкуємо ще 7 хвилин на пару. В самому кінці приготування, збризкуємо страву кунжутним маслом і соєвим соусом, прикрашаємо зеленню кінзи і подаємо до столу.
Інгредієнти:
сьомга свіжа – 350 г;
хмелі-сунелі – за смаком;
натуральний лимонний сік – 10 мл;
брокколі – 200 г;
спеції.
Приготування
Сьомгу обробляємо, промиваємо, нарізаємо шматочками і викладаємо у чашу пароварки. Зверху присипаємо спеціями за смаком, хмелі-сунелі і поливаємо лимонним соком. Поруч викладаємо суцвіття брокколі і встановлюємо форму в мультиварку, налив у чашу декілька склянок холодної води. Закриваємо прилад кришкою, вибираємо потрібний режим і засікаємо приблизно 35 хвилин.
Брокколі на пару в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як почати приготування брокколі на пару в мультиварці, капусту ретельно промиваємо, зрізаємо стебло і розбираємо руками на суцвіття. Кидаємо їх в паровій контейнер, а в чашу наливаємо кілька склянок води. Включаємо прилад і готуємо На пару 10 хвилин.
Тим часом беремо невелику сковороду, наливаємо в неї оливкова масло, прогріваємо його і видавлюємо через прес очищений часник. Через 30 секунд видавлюємо туди ж сік з лимона і додаємо за смаком перець чилі, нарізаний тонкими смужками. У самому кінці додаємо соєвий соус, перемішуємо, солимо за смаком і знімаємо з вогню.
Брокколі викладаємо на тарілку, поливаємо ароматним маслом і прикрашаємо рубаною зеленню.
Курка з брокколі на пару в мультиварці
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
У мисці змішуємо всі інгредієнти для маринаду, викладаємо куряче філе, нарізане шматочками, і залишаємо на 30 хвилин. Тепер готуємо брокколі, гриби, зелений лук і імбир.
Мультиварку включаємо, викладаємо на решітку пароварки заморожену брокколі, в чашу наливаємо кілька склянок води і готуємо 5 хвилин на відповідному режимі. Потім капусту викладаємо в тарілку, а на решітку викладаємо замариноване філе. Посипаємо подрібненим імбиром, накриваємо кришкою і пропарюють м'ясо 15 хвилин. Далі викладаємо всі овочі, капусту і тушкуємо ще 7 хвилин на пару. В самому кінці приготування, збризкуємо страву кунжутним маслом і соєвим соусом, прикрашаємо зеленню кінзи і подаємо до столу.
Риба з брокколі на пару в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Сьомгу обробляємо, промиваємо, нарізаємо шматочками і викладаємо у чашу пароварки. Зверху присипаємо спеціями за смаком, хмелі-сунелі і поливаємо лимонним соком. Поруч викладаємо суцвіття брокколі і встановлюємо форму в мультиварку, налив у чашу декілька склянок холодної води. Закриваємо прилад кришкою, вибираємо потрібний режим і засікаємо приблизно 35 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Капуста брокколі - як приготувати?
З популярної сьогодні брокколі готують безліч різноманітних смачних і, безсумнівно, корисних страв. І далі опишемо два неймовірно оригінальних
Броколі в клярі
Капуста брокколі - дуже корисний овоч. У ній міститься багато фолієвої кислоти, вітаміну С, бета-каротину і калію. В кулінарії різних країн вона
Брокколі з сиром
Брокколі, завдяки нейтральному смаком, чудово поєднується з будь-якими сирами. Її можна запекти з сиром, або приготувати на цій основі суп або
Брокколі на пару
Брокколі на пару дуже часто зустрічається в рецептах по здоровому і дієтичного харчування. Вона є однією з найбільш корисних видів капусти. Давайте
Тушкована брокколі
Тушкована брокколі - смачне і корисне блюдо, яке можна подавати до столу як самостійно, так і як гарнір до риби або м'яса. У нашій статті ми зібрали
Броколі в мультиварці
Капуста брокколі - це одна з різновидів цвітної капусти, в якій міститься багато корисних речовин. І сьогодні ми розповімо, які страви можна