Жарке з яловичини в мультиварці
Нам вже не раз доводилося згадувати про те, що сучасні кухонні гаджети ідеально справляються з тривалою приготуванням м'яса і рецепт цього жарке з яловичини в мультиварці – прямий тому доказ. Завдяки впливу невисоких температур на протязі довгого часу м'ясо готується рівномірно і в кінці процесу буквально розпадається на волокна. Крім усього іншого, сам процес тушіння не потребує вашої участі.
Цей рецепт – аналог популярного гуляшу. У страві поєднуються всі ароматні і ситні складові, які, в доповненні спецій, стануть найкращою стравою зимового меню.
Інгредієнти:
яловичина - 11 кг;
картопля - 480 м;
томати у власному соку - 420 г;
цибуля - 145 г;
цибулина фенхелю - 1 шт.;
бульйон - 985 мл;
часник - 2 зубки;
сушена паприка - 10 г;
кумін - 1 ч. ложка.
Приготування
Перед тим, приготувати жарке в мультиварці з яловичини, розігрійте чашу в режимі «Випічка» і швидко обсмажте в ній кубики яловичої м'якоті. Коли м'ясо схопиться скоринкою, додайте до нього цибульні кільця, картоплю і фенхель, потім часникову пасту і спеції. Залийте майбутнє жарке томатами і бульйоном, а потім закрийте каструлю і продовжуйте готування ще 50 хвилин.
Всі, хто хоч віддалено знайомий з мексиканською кухнею, знають про традиційну варіації спекотного – чилі з яловичини. В основі страви суміш фаршу, овочів і томатного соку, готове жарке подається з овочевим гарніром або коржами.
Інгредієнти:
яловичий фарш - 820 г;
солодкий перець - 145 г;
ріпчаста цибуля - 115 г;
часник - 8 зубчиків;
печериці - 160 г;
томатна паста - 45 г;
вино червоне - 290 мл;
гострий перець - 1 шт.;
мелений кумін, орегано - 1 ч. ложці;
томати консервовані - 830 г;
баночка консервованої квасолі.
Приготування
Розігрів пристрій, обсмажте яловичий фарш, поки той не схопиться, подрумянивать його не потрібно. Поки м'ясо смажиться, швидко і довільно наріжте овочі і гриби. Додайте їх до яловичині одночасно, всипте подрібнений гострий перець слідом. Вливши вино, дайте йому трохи випаруватися, потім додайте квасолю, томатну пасту і прянощі, влийте томати і перейдіть в режим «Тушіння». Тушити мексиканське жарке з яловичини з грибами в мультиварці необхідно близько години, після чого можна відразу ж сервірувати його в супроводі сметани і подрібненої кінзи.
Рецепт жаркого з яловичини з картоплею в мультиварці
Цей рецепт – аналог популярного гуляшу. У страві поєднуються всі ароматні і ситні складові, які, в доповненні спецій, стануть найкращою стравою зимового меню.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, приготувати жарке в мультиварці з яловичини, розігрійте чашу в режимі «Випічка» і швидко обсмажте в ній кубики яловичої м'якоті. Коли м'ясо схопиться скоринкою, додайте до нього цибульні кільця, картоплю і фенхель, потім часникову пасту і спеції. Залийте майбутнє жарке томатами і бульйоном, а потім закрийте каструлю і продовжуйте готування ще 50 хвилин.
Жарке по-домашньому з яловичини в мультиварці
Всі, хто хоч віддалено знайомий з мексиканською кухнею, знають про традиційну варіації спекотного – чилі з яловичини. В основі страви суміш фаршу, овочів і томатного соку, готове жарке подається з овочевим гарніром або коржами.
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів пристрій, обсмажте яловичий фарш, поки той не схопиться, подрумянивать його не потрібно. Поки м'ясо смажиться, швидко і довільно наріжте овочі і гриби. Додайте їх до яловичині одночасно, всипте подрібнений гострий перець слідом. Вливши вино, дайте йому трохи випаруватися, потім додайте квасолю, томатну пасту і прянощі, влийте томати і перейдіть в режим «Тушіння». Тушити мексиканське жарке з яловичини з грибами в мультиварці необхідно близько години, після чого можна відразу ж сервірувати його в супроводі сметани і подрібненої кінзи.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з яловичини в мультиварці
Суп з яловичого бульйону виходить неймовірно смачним, ароматним і неодмінно наваристим. Тому така страва стане ідеальним зігріваючим стравою в
Суп-гуляш з яловичини по-угорськи
Традиційний угорський гуляш готується у великій кількості густий підливи, тому його і називають супом. Це ситне, зігріває в холодну пору блюдо
Печеня з свинини в мультиварці
Традиційно спекотне готується в керамічних або глиняних горщиках, але щоб прискорити процес гасіння м'яса, можна використовувати мультиварку. Так
Печеня з курки в мультиварці
Апетитна рум'яна курочка, м'яка картопелька, все це присмачено спеціями, що може бути смачніше? Поширене, улюблене багатьма жарке з куркою складно
Печеня з яловичини з картоплею
Для того, щоб смачно нагодувати рідних, приготуйте жарке з яловичини з картоплею, так як особливих зусиль і здібностей готування не вимагає,
Печеня в мультиварці
Мультиварки створені для того, щоб полегшити наше життя, і важко з цим не погодитися. Тепер можна готувати будь-яку страву, не переживаючи про