Хінкалі в мультиварці на пару
![Хінкалі в мультиварці на пару Хінкалі в мультиварці на пару](/uploads/posts/2016-01/hnkal-v-multivarc-na-paru_581.jpeg)
Хінкалі на пару – рецепт
Почнемо з рецепта, в якому з нуля будуть готуватися і самі хінкалі, адже домашній продукт завжди в рази смачніше напівфабрикату.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Збийте пару яєць з пучкою солі. Влийте яйця до борошні разом з водою і з'єднайте всі до формування еластичного тіста. Готове тісто ретельно обімніть, залиште відпочити на час приготування начинки.
Яловичину дрібно порубаєте або перетворіть у фарш за допомогою м'ясорубки/блендера. Подрібніть цибулю. Змішайте цибулю і м'ясо разом зі спеціями і влийте воду. Вода відіграє ключове значення в рецепті, позначаючись на соковитості м'ясної начинки.
Полежавшее тісто тонко розкачайте і наріжте на великі кола. У центр кожного покладіть по чайній ложці м'ясного фаршу і з'єднайте краї разом, защипывая їх по колу. Готові хінкалі можна заготовити про запас, відправивши в морозильну камеру, а можна відразу ж приступати до приготування.
Помістіть хінкалі поверх змащеній решітки для варіння на пару і поставте поверх наповненою чаші пристрою. Виберіть відповідний режим приготування. Скільки варити хінкалі на пару залежить від їх розміру, але тимчасові рамки можуть коливатися в межах від півгодини до 45 хвилин.
Як приготувати заморожені хінкалі в мультиварці на пару?
![Хінкалі в мультиварці на пару Хінкалі в мультиварці на пару](/uploads/posts/2016-01/hnkal-v-multivarc-na-paru_432.jpeg)
Якщо ви використовуєте заморожений напівфабрикат, то його також можна приготувати за допомогою кухонного гаджета, при цьому попередньою розморожування не потрібно.
Наповнивши чашу пристрою водою, ви можете покласти в неї горошини перцю, лавр або інші ароматні прянощі. Ґрати для варіння на пару рясно змастіть маслом і викладіть хінкалі поверх, стежачи за тим, щоб вони не торкалися один одного, в іншому випадку після варіння тісто злипнеться. Розмістіть грати в пристрої і виберіть режим «Варка на пару». Приготування хінкалі середнього розміру на пару займе близько півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як варити заморожені хінкалі?](/uploads/posts/2016-01/yak-variti-zamorozhen-hnkal_291.jpeg)
Як варити заморожені хінкалі?
Ця стаття стане у пригоді холостякам або ледачим господиням, які не дуже люблять возитися з приготуванням хінкалі, але і не дуже обізнані, як
![Скільки варити заморожені хінкалі?](/uploads/posts/2016-01/sklki-variti-zamorozhen-hnkal_501.jpeg)
Скільки варити заморожені хінкалі?
Сьогодні, напевно, кожен знає, що таке хінкалі, адже навіть не вміючи їх готувати самостійно, напевно бачили цей заморожений продукт в магазині. І цю
![Як правильно варити хінкалі?](/uploads/posts/2016-01/yak-pravilno-variti-hnkal_561.jpeg)
Як правильно варити хінкалі?
Приготувавши самостійно смачні грузинські хінкалі або, купивши заморожений напівфабрикат, дуже часто виникають сумніви, як правильно їх зварити. Далі
![Як приготувати хінкалі в домашніх умовах?](/uploads/posts/2016-01/yak-prigotuvati-hnkal-v-domashnh-umovah_481.jpeg)
Як приготувати хінкалі в домашніх умовах?
Звичайно, зараз можна купити безліч різноманітних напівфабрикатів, особливо доступні пельмені та хінкалі. Про останніх поговоримо більш докладно і
![Хінкалі в пароварці](/uploads/posts/2015-01/hnkal-v-parovarc_301.jpeg)
Хінкалі в пароварці
Хінкалі - страва грузинської кухні, яке готується з яловичини і баранини. Зробити його можна на власній кухні. Для цього доведеться докласти деяких
![Хінкалі в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/hnkal-v-multivarc_611.jpeg)
Хінкалі в мультиварці
Хінкалі - дуже відоме грузинське блюдо, яке вміє готувати далеко не кожна господиня. Щоб ви могли похвалитися своїми кулінарними знаннями і