Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Реберця в мультиварці

Реберця в мультиварці

30-11-2015, 21:12
921
Реберця в мультиварці
Значно спрощує господиням приготування страв з реберець наявність кухонної помічниці - мультиварки. В ній страву виходить неймовірно ніжним, шалено смачним, а сам процес приготування їжі перетворюється в суцільне задоволення.
Реберця можна готувати як самостійно, так і в компанії з картоплею або іншими овочами. Дуже смачно виходить, якщо приготувати їх з рисом. Спробуйте і вам, безсумнівно, сподобаються такі страви, а наші рецепти вам в допомогу.

Яловичі реберця з картоплею в мультиварці


Інгредієнти:

  • яловичі реберця – 1 кг;

  • бульби картоплі – 1 кг;

  • морква – 150 г;

  • цибуля ріпчаста – 150 г;

  • вода фільтрована;

  • мелена паприка – за смаком;

  • лаврове листя – 2 шт.;

  • суміш сухих пряних трав – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • свіжа зелень (за бажанням).


  • Приготування
    Вимиті і розрізані на порції яловичі ребра укладаємо на дно мультикастрюли, зверху розподіляємо попередньо очищену і нарізану полукружками або кружальцями моркву і півкільця цибулі. Також додаємо відразу ж очищені й розрізані на кілька частин картопляні бульби. Приправляємо страву за смаком сіллю, перцем, меленою паприкою, сухими пряними травами, кидаємо лаврові листочки і вливаємо прогріту до кипіння воду. Її кількість визначаємо в залежності від бажаної густоти страви. Тепер включаємо мультиварку і готуємо страву в режимі «Високий тиск» протягом двадцяти хвилин (якщо у вас пристрій підтримує таку функцію) або ж у режимі «Гасіння» протягом однієї години.
    По готовності даємо страві настоятися підігріві ще п'ятнадцять хвилин і можемо подавати, присмачивши за бажанням свіжою зеленню.

    Тушковані свинячі реберця в медово-соєвому соусі в мультиварці


    Інгредієнти:

  • свинячі реберця – 750 г;

  • соєвий соус – 75 мл;

  • мед – 25 г;

  • вода очищена – 75 мл;

  • часник – 2-3 зубчики;

  • мелений чорний перець – за смаком.


  • Приготування
    Свинячі реберця промиваємо, витираємо насухо, розрізаємо на порційні шматочки і кладемо в ємність мультиварки. У миску наливаємо підігріту очищену воду, розчиняємо в ній мед, додаємо соєвий соус, мелений чорний перець і попередньо очищений і видавлений через прес часник. Перемішуємо соус, виливаємо на ребра і втираємо хорошенечко з усіх боків. Прикриваємо кришку пристрою, вибираємо на дисплеї режим «Гасіння» і готуємо страву протягом сорока-п'ятдесяти хвилин.
    Залишаємо страву на підігріві ще кілька хвилин і можемо подавати з улюбленим гарніром.

    Як приготувати свинячі реберця з рисом в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • реберця свинячі – 1 кг;

  • рисова крупа – 200 г;

  • вода – 400 мл;

  • томатний сік – 200 мл;

  • морква – 150 г;

  • цибуля ріпчаста – 100 г;

  • мелена паприка – за смаком;

  • сушена зелень – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • мелений чорний перець – за смаком;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Промиті і обсушені реберця розрізаємо порційно, присмачую сіллю, перцем, меленою паприкою і сушеної зеленню і даємо промаринуватися протягом деякого часу.
    Реберця в мультиварці
    Потім наливаємо в мультикастрюлю трохи олії, викладаємо ребра і налаштовуємо пристрій на режим «Випічка» або «Смаження» на сорок хвилин. Через десять хвилин додаємо дрібно нашатковану ріпчасту цибулю і натерту моркву, а ще через десять хвилин додаємо томатний сік і витримуємо страву при закритій кришці до завершення поточної програми.
    Тепер додаємо до м'яса з овочами ретельно промитий рис, вливаємо підігріту до кипіння воду, додаємо за смаком сіль і готуємо страву в режимі «Плов» або «Гречка» до його завершення.
    Залишаємо готові реберця з рисом ще на десять хвилин в режимі «Підігрів» і можемо подавати.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
    Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
    Розпадається на волокна м'ясо в компанії картоплі та насиченого смаку соусу – що може бути смачніше? Представляємо найбільш вдалі ідеї поєднання цих
    Реберця з картоплею в мультиварці
    Реберця з картоплею в мультиварці
    Перевага диво-приладу мультиварки - це можливість тривалого гасіння, що в запропонованих далі рецептах стане важливим моментом. Розповімо, як
    Гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці
    Гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці
    Багато люблять суп гороховий, однак не всім подобаються клопоти, які доставляє процес його приготування. Власникам диво-помічниці - мультиварки можна
    Тушковані свинячі реберця
    Тушковані свинячі реберця
    Свинячі реберця, приготовані з абсолютно будь-яким рецептом, виходять смачними і неймовірно соковитими. Пропонуємо приготувати їх в тушкованому
    Реберця на мангалі
    Реберця на мангалі
    Реберця на мангалі виходять такими смачними тому, що міжреберна м'ясо соковите, солодке і дуже ніжне. До того ж реберця ще й коштують набагато
    Яловичі реберця в мультиварці
    Яловичі реберця в мультиварці
    Любите смачні реберця? Значить дана стаття про приготуванні яловичих реберець в мультиварці вам згодиться і дуже сподобається. Рецепти прості,