Грушевий пиріг в мультиварці
![Грушевий пиріг в мультиварці Грушевий пиріг в мультиварці](/uploads/posts/2015-11/grusheviy-pirg-v-multivarc_681.jpeg)
Рецепт простого грушевого пирога в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
До яєчних жовтків додаємо цукровий пісок і збиваємо за допомогою віночка або міксера до повного розчинення солодких кристалів. Потім всипаємо попередньо просіяне борошно, розпушувач і перемішуємо. Охолоджені білки розбиваємо в густу, щільну піну з додаванням солі, акуратними рухами вводимо в тісто і розмішуємо до однорідності.
Дно мультикастрюли щедро промазуємо вершковим маслом і вистилаємо вирізаним по формі пергаментом, ще раз змащуємо маслом вже папір і притрушиваем злегка цукровим піском. Груші промиваємо, витираємо насухо, позбавляє від плодоніжок і серцевин з насінням і розрізаємо один плід красивими акуратними шматочками, а решта довільними скибочками або кубиками. На дно ємності розкладаємо по колу грушеві часточки, а інші скибочки змішуємо з тестом, перекладаємо до часточок і розрівнюємо. Вибираємо на дисплеї режим «Випічка» і готуємо пиріг протягом шістдесяти хвилин.
По готовності витягаємо пиріг, скориставшись ґратами для приготування на пару, знімаємо лист пергаменту і подаємо до столу, при бажанні прикрасивши верх десерту цукровою пудрою.
Аналогічним чином можна приготувати в мультиварці грушево-яблучний пиріг, замінивши половину груш яблучками.
Сирно-грушевий пиріг в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Добре охолоджене вершкове масло пропускаємо через крупну тертку, змішуємо з просіяним борошном, сиром, додаємо дві третини всього цукрового піску, ваніль або ванільний цукор за смаком і гарненько вимішуємо. Потім розподіляємо вийшло сирне тісто в промасленим
![Грушевий пиріг в мультиварці Грушевий пиріг в мультиварці](/uploads/posts/2015-11/grusheviy-pirg-v-multivarc_232.jpeg)
Вимиті груші розрізаємо на тонкі часточки і укладаємо в сирну форму. Притрушиваем зверху рештою цукровим піском і готуємо страву шістдесят хвилин в режимі «Випічка». Відкриваємо кришку пристрою і залишаємо його в режимі «Підігрів» ще двадцять хвилин. Тепер даємо пирога повністю охолонути, і витягаємо з мультикастрюли, скориставшись покладеними на дно пергаментними стрічками.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Бісквітний пиріг з яблуками](/uploads/posts/2015-11/bskvtniy-pirg-z-yablukami_231.jpeg)
Бісквітний пиріг з яблуками
Бісквітна основа для випічки користується особливим успіхом у багатьох господинь. І абсолютно виправдано, адже знаючи кілька секретів вдалого
![Шарлотка з яблуками і корицею](/uploads/posts/2015-10/sharlotka-z-yablukami-koriceyu_201.jpeg)
Шарлотка з яблуками і корицею
Шарлотка з яблуками - це класика домашньої випічки. Напевно, кожна господиня одного разу спробувала його приготувати. Пропонуємо трохи
![Пиріг з яблуками і корицею](/uploads/posts/2015-10/pirg-z-yablukami-koriceyu_271.jpeg)
Пиріг з яблуками і корицею
Пироги з яблуками прекрасні тим, що їх можна пекти в будь-який час року. Це домашній вид випічки, який неодмінно потрібно спробувати зробити.
![Пиріг з консервованими персиками](/uploads/posts/2015-08/pirg-z-konservovanimi-persikami_201.jpeg)
Пиріг з консервованими персиками
Прекрасне поєднання бісквітного або пісочного тіста з вишуканим смаком соковитого консервованого персика не залишить байдужим навіть найвибагливіших
![Пиріг з замороженої смородини](/uploads/posts/2015-07/pirg-z-zamorozhenoyi-smorodini_111.jpeg)
Пиріг з замороженої смородини
Приготований вами пиріг з замороженої смородини нікого не залишить байдужим. Поєднання м'якої і ніжної основи пирога з кисленькой ягодою залишає
![Пиріг з грушами в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/pirg-z-grushami-v-multivarc_681.jpeg)
Пиріг з грушами в мультиварці
Груша має прекрасний смак і приголомшливий запашний аромат. Їй можна насолоджуватися, просто нарізавши шматочками, або зварити компот, варення і т.