Куряча грудка в мультиварці

Рецепт запеченої курячої грудки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Натираємо лимонну цедру і з'єднуємо її з соком цитрусового у невеликій мисці – це стане основою нашого маринаду. Додаємо в лимонний сік, оливкова олія і мікс спецій для курки разом з сушеним орегано. Для того, щоб птах промаринувалася швидше, надріжте шматочки філе діагонально або хрест-навхрест. Занурте птицю в маринад і залишити в ньому, накривши плівкою мінімум на півгодини.
Після закінчення часу, розігрійте в мультиварочной чаші трохи олії. Викладіть птицю на дно мультиварки і встановіть режим «Випічка». Приготування курячої грудки в мультиварці займе півгодини. Готову куру злегка остудіть, а потім подавайте разом зі свіжими листям салату, змішаними з цибулею, маслинами і фетою.
Тушкована куряча грудка в мультиварці
Рецепти курячої грудки в мультиварці, представлені в цій статті, можуть істотно відрізнятися один від одного, але єдиною загальною деталлю стане їх користь і приголомшливий смак. Такий рецепт не є винятком.
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів пристрій в режимі «Смаження» або «Випічка», обсмажуємо на ньому суміш з овочів: нарізаної цибулі, солодкого та гострого перцю, а у фіналі, через 3-4 хвилини, додаємо пропущений через прес часник. До овочів кладемо курячу грудку прямо на кістки. Коли птах схопиться зі всіх сторін, додаємо до неї томати і заливаємо все бульйоном. Включаємо режим «Гасіння» на 3 години, а після закінчення часу знімаємо куру з кісток, а м'якоть розбираємо на волокна.
Дієтична куряча грудка в мультиварці
Смачна куряча грудка в мультиварці може бути ще і дієтичною, якщо готувати її в невеликій кількості рослинного, в нашому випадку – кокосового масла і свіжими томатами. Виходить свіже, легке страви з італійськими мотивами, яке не принесе шкоди талії.
Інгредієнти:
Приготування
Розтоплюємо масло в мультиварці і обсушуємо куряче філе, приправивши його морською сіллю з обох сторін. Обсмажуємо куру по 5 хвилин з кожного боку, а потім заливаємо оцтом, додаємо томати і накриваємо чашу кришкою. Готуємо птицю в режимі «Гасіння» близько півгодини, а потім подаємо з подрібненим свіжим базиліком.
Смачна куряча грудка в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
Курино філе розрізаємо на два пласта меншої товщини. Кожний з пластів обсушуємо і приправляємо, покриваємо шаром змішаного з подрібненим часником і цедрою лайма крем-сиру і посипаємо тертим твердим сиром. Куру обвалюємо в борошні, занурюємо яйце, після чого посипаємо хлібної крихтою і обсмажуємо, використовуючи режим «Випічка». Готову куру збризкуємо соком лайма.
Рекомендуємо добрі рецепти

Куряча грудка в кефірі
Куряча грудка в кефірі - це просте і дієтичне блюдо, яке можна зробити без особливих зусиль. І ми пропонуємо вам пару легких рецептів цієї смакоти,

Куряча грудка з сиром
Куряче м'ясо - корисний дієтичний продукт, з якого готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально зробити курячу

Варена куряча грудка - рецепти
Куряча грудка без шкірки є корисним продуктом для дієтичного харчування. І сьогодні ми розповімо, що можна приготувати з вареної курячої грудки. Це

Куряча грудка з овочами
З курячого м'яса можна зробити безліч смачних і вишуканих страв. У нашій статті ми поговоримо, як приготувати курячу грудку з додаванням овочів. Це

Філе під сиром в духовці
Куряча грудка запечена під сиром в духовці - оригінальне і ситне блюдо, яке можна подати як на обід в недільний день, так і на святкове торжество.

Куряче філе в пароварці
Куряче філе - відмінне блюдо, готувати яке можна багатьма способами. Один з них - приготування в пароварці. Зробити курячу грудку за таким рецептом