Тріска в мультиварці
![Тріска в мультиварці Тріска в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/trska-v-multivarc_161.jpeg)
Рецепт приготування тріски з чорносливом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Тріску розморожуємо і нарізаємо на порції. Томати подрібнюємо в блендері до стану пюре. Дрібно покришену цибулю обсмажуємо в мультиварці при режимі «Випічка» до прозорості, вливаємо оцет і тушкуємо півхвилинки. Потім викладаємо в каструлю стейки тріски, заливаємо зверху томатами, додаємо дрібно нарізаний чорнослив і гілочки розмарину. Солимо, перчимо. Закриваємо кришку і тушкуємо півгодини на режимі «Гасіння».
Тріска, запечена в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
В режимі «Випічка» на вершковому маслі злегка обсмажуємо дрібно нарізану цибулю. Зверху викладаємо підготовлене філе тріски. Солимо, перчимо. Окремо змішуємо пармезан з лимонним соком, майонезом і дрібно нарубаною зеленню. Покриваємо цією масою рибу. Закриваємо кришку і витримуємо півгодини на режимі «Гасіння», після перемикаємося на «Випічку» і даємо рибці підрум'янитися ще хвилин 20. При подачі запечену тріску посипаємо мигдальною стружкою.
Тріска з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо олію і обсмажуємо дрібно нарізану цибулю на режимі «Випічка» до прозорості. Потім додаємо натерту на крупній тертці моркву, а ще через 10 хвилин - томатну пасту. Доливаємо третину склянки води. Солимо, перчимо. Тушкуємо овочі 5 хвилин. Після половину засмажки викладаємо на тарілку. Залишилася в мультиварці частина разравниваеми зверху, в один шар, викладаємо нарізане невеликими шматочками філе. Покриваємо рибку овочами. Доливаємо до цього рівня воду і вмикаємо на годину режим «Гасіння». На гарнір краще приготувати молоду картоплю або розсипчастий рис.
Тріска, смажена в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом. Зверху викладаємо посолені і попєрчєнниє шматочки риби. Тріску можна навіть не розморожувати перед тим, як готувати в мультиварці. В цьому випадку час смаження збільшуємо на 10 хвилин.
Змішуємо в блендері сир, сметану і вершки. Додаємо гірчицю і рубану зелень, заливаємо цим соусом рибу. Включаємо режим «Випічка» і обсмажуємо до золотистого кольору. Приготування тріски в мультиварці займає всього 30 хвилин.
Тріска в фользі в мультиварці
Інгредієнти:
![Тріска в мультиварці Тріска в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/trska-v-multivarc_862.jpeg)
Приготування
Картоплю чистимо, нарізаємо четвертинками. Солимо, перчимо, змішуємо з сухим кропом і часником. Заливаємо воду в ємність мультиварки для режиму «Пароварка». Філе тріски нарізаємо на порції. Рибу по цьому рецепту будемо загортати у фольгу, щоб вона вийшла більш соковитою і не розгубила аромат спецій. Тріску солимо, посипаємо прованськими травами. Не забуваємо додати скибочки лимона. Рибу у фользі викладаємо зверху на картоплю і вмикаємо на півгодини мультиварку. При подачі картопля можна збризнути оливковою олією.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Тушкована тріска з овочами](/uploads/posts/2015-03/tushkovana-trska-z-ovochami_581.jpeg)
Тушкована тріска з овочами
Тріска - дуже корисний дієтичний продукт. З неї готують багато різних страв. У нашій статті ми поговоримо про те, як її згасити з овочами. Вийде
![Тріска з помідорами](/uploads/posts/2015-03/trska-z-pomdorami_891.jpeg)
Тріска з помідорами
Тріска, запечена з помідорами - це воістину королівський обід, який припаде до смаку навіть самим завзятим гурманам. Рецепт її приготування досить
![Тріску на пару](/uploads/posts/2015-03/trsku-na-paru_811.jpeg)
Тріску на пару
Риба, приготовлена на пару, виходить соковитою і дивовижно ніжною. Її можна подавати як самостійне блюдо або в складі дієтичних рибних страв. Давайте
![Тріска по-польськи](/uploads/posts/2015-03/trska-po-polski_101.jpeg)
Тріска по-польськи
Набридли традиційні рибні страви? Хочеться чогось новенького і оригінального? У нас є для вас є відмінне рішення - дивовижна тріска під польським
![Тріска під маринадом - рецепт](/uploads/posts/2015-03/trska-pd-marinadom-recept_911.jpeg)
Тріска під маринадом - рецепт
Тріска - доступна, смачна і корисна промислова риба. Правда, вона трохи суховата і її рекомендують готувати під соусом або маринадом. Ось про другий
![Страви з тріски з картоплею](/uploads/posts/2015-03/stravi-z-trski-z-kartopleyu_361.jpeg)
Страви з тріски з картоплею
Універсальний смак і доступність тріски дозволяє використовувати її в приготуванні різних страв. І сьогодні ми поговоримо про страви з тріски з