Цибулевий суп в мультиварці
![Цибулевий суп в мультиварці Цибулевий суп в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/cibuleviy-sup-v-multivarc_601.jpeg)
Рецепт цибульного супу в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування цибульного супу з грінками в мультиварці очищаємо овочі, кладемо в миску і заливаємо їх на 15 хвилин холодною водою. Потім дістаємо цибулю, витираємо рушником, шаткуємо тоненькими кільцями і висипаємо в чашу мультиварки. Додаємо сир, вливаємо яловичий бульйон і кладемо всі інші інгредієнти. Гарненько перемішуємо, вибираємо на приладі режим «Суп» і готуємо 30 хвилин. По закінченні програми, солимо, перчимо страву за смаком і подаємо гарячим з заздалегідь пожаренними на сковороді грінками.
Французький цибульний суп в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
![Цибулевий суп в мультиварці Цибулевий суп в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/cibuleviy-sup-v-multivarc_782.jpeg)
Готуємо вміст ще 30 хвилин в режимі «Гасіння». Приблизно через 5 хвилин після початку програми вливаємо яловичий бульйон, солимо за смаком і ретельно все перемішуємо.
Поки вариться суп, приготуємо з вами грінки. Для цього французький багет нарізаємо поперечними шматочками і підсмажуємо його на сковороді, в тостері або запікаємо в духовці. Потім гарячий хліб натираємо часником. Тепер цибулевий суп розливаємо по тарілках, зверху кладемо 2 гріночки і рясно посипаємо їх тертим твердим сиром.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Цибулевий соус](/uploads/posts/2015-03/cibuleviy-sous_651.jpeg)
Цибулевий соус
Цибулевий соус - чудове доповнення до будь-яких рибних, м'ясних і овочевих страв. Він надає стравам ніжність, особливий смак і аромат. У нашій статті
![Паштет в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/pashtet-v-multivarc_721.jpeg)
Паштет в мультиварці
Паштет, приготований в домашніх умовах, природно, смачніше і корисніше. А щоб справа йшла швидше, рекомендуємо використовувати для створення цієї
![Цибулевий суп з сиром - рецепт](/uploads/posts/2015-01/cibuleviy-sup-z-sirom-recept_741.jpeg)
Цибулевий суп з сиром - рецепт
Цибулевий суп - це традиційне блюдо французької кухні. І сьогодні ми детально розповімо, як приготувати його з сиром. Таке блюдо зазвичай готується
![Цибулевий суп з крутонами](/uploads/posts/2015-01/cibuleviy-sup-z-krutonami_771.jpeg)
Цибулевий суп з крутонами
Цибулевий суп - це страва французької кухні. Способів його приготування безліч. І сьогодні ми детально розповімо, як зробити його з крутонами.
![Різотто з мідіями](/uploads/posts/2015-01/rzotto-z-mdyami_161.jpeg)
Різотто з мідіями
Різотто - смачне блюдо італійської кухні, яку готують в глибокій сковороді з грубозернистого рису. А доповненням до нього можуть виступати м'ясо,
![Різотто з білими грибами](/uploads/posts/2015-01/rzotto-z-blimi-gribami_831.jpeg)
Різотто з білими грибами
Різотто - смачне італійське блюдо, яке готується з рису з додаванням різних інгредієнтів. І сьогодні мова піде про різотто з білими грибами, яке