Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці - рецепти з реберець, з фаршем і грибами
Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці - один з безпрограшних способів приготування страви. Чого ще можна бажати, коли сучасний агрегат забезпечує рівномірний підрум'янення і тривале почуття, завдяки чому, кожний компонент зберігає свій аромат, а господині мають вільні руки для інших не менш важливих справ.
Печеня з свинини в мультиварці готується просто. Спочатку, м'ясо, цибулю і часник підрум'янюють її в «Смаження» або «Випікання» протягом 10-15 хвилин. Після чого, укладають в чашу супутні овочі і картопля. Вливають воду, вино або бульйон, додають томатну пасту або свіжі томати і томят блюдо в режимі «Гасіння» від 60 хвилин до півтора годин.
Не варто пропускати такий етап, як попереднє обсмажування. Це дозволить створити глибокі багатошарові аромати і смачне печеня в мультиварці не розчарує.
Печеня з картоплею в мультиварці можна готувати з цілим шматком м'яса або м'ясом, порізаним на шматочки. Цілий шматок м'яса викласти на картоплю, а ось м'ясо порізане на шматочки, повинне знаходиться під шаром картоплі.
Печеня по-домашньому в мультиварці зі свинини - це просте, по-родинному тепле, ситне блюдо, створює затишну атмосферу на кухні восени і взимку. Готується з простих продуктів: свинини, картоплі, спецій, прянощів і томатів, з попередніми обсмажуванням м'яса і подальшим томлінням всіх компонентів в режимі «Гасіння» 90 хвилин.
Інгредієнти:
лопатка - 15 кг;
картопля - 600 г;
зубок часнику - 5 шт.;
цибуля - 1 шт.;
чорний мелений перець - 5 р;
лавровий лист - 1 шт.;
томати у власному соку - 250 р.
Приготування
Підрум'яньте шматки лопатки, цибулю і часник в «Випікання» 10 хвилин.
Додайте інші складові і томіть печеня зі свинини з картоплею в мультиварці в «Тушкуванні» 90 хвилин.
Печеня з реберець в мультиварці - страва підвищеної пахощі. Реберця містять жир і кісточку. Кісточка передає жаркого аромати, а жир робить страву м'якше і соковитою. Зручно, що їх не треба розділяти на порції і обсмажувати. «Стрічку» з реберець змащують соусом і ставлять у чашу, заповнюючи вільне місце картоплею і цибулею.
Інгредієнти:
ребра - 1 3 кг;
картопля - 400 г;
цибуля - 1 шт.;
вода - 150 мл;
соус для барбекю - 50 р.
Приготування
Змастіть ребра соусом.
Поставте їх у чашу.
Покладіть в центр картоплю і скибочки цибулі. Додайте воду.
Томіть печеня з ребер свинини та картоплі в мультиварці в «Тушкуванні» 120 хвилин.
Печеня з фаршем і картоплею в мультиварці - бюджетна їжа, якою можна нагодувати сім'ю, задовольнивши побажання кожного. Це дуже просте блюдо, з овочами і фаршем, який за годину томління ніби розчиняється в соусі і утворює з ним єдине ціле. Все виходить настільки смачним і насиченим, що поради щодо його настаиванию не працюють.
Інгредієнти:
фарш - 500 г;
картопля - 700 г;
морква - 3 шт.;
цибуля - 1 шт.;
зубок часнику - 2 шт.;
орегано - 1 ч. ложка;
томатна паста - 150 г;
вода - 500 мл
Приготування
Потім фарш цибуля і часник в «Смаження» 10 хвилин.
Додайте овочі, томатну пасту з водою і готуйте «Тушкуванні» год.
Печеня з м'ясом і грибами - єдине блюдо, яке вимагає трохи більше часу. Гриби - соковитий продукт. Щоб позбавити їх від води і краще розкрити аромат, їх обсмажують. Це ж стосується і м'яса, яке панірують у борошні і тримати окремо від усіх овочів. Вдалий хід, щоб гриби і м'ясо зберегли форму і рівномірно просочилися соусом з вина і бульйону.
Інгредієнти:
свинина - 1 кг;
борошно - 100 г;
печериці - 250 г;
морква - 3 шт.;
картопля - 6 шт.;
цибуля - 2 шт.;
зубок часнику - 2 шт.;
біле вино - 250 мл;
бульйон - 500 мл;
помідори - 3 шт.;
бальзамічний оцет - 40 мл;
базилік і чебрець - по 1 ч. ложці.
Приготування
Обваляйте шматочки свинини в борошні і підрум'яньте в «Смаження» 10 хвилин.
Видаліть з чаші, додайте цибулю, часник і гриби і готуйте 10 хвилин.
Поверніть свинину, додайте інші компоненти і томіть в «Тушкуванні» 90 хвилин.
Печеня зі свинини з овочами в мультиварці - приклад збалансованої їжі. Тут є все: вуглеводи, білок, крохмаль. При цьому, родзинкою страви є м'ясо. Тушковане цілим шматком на овочевій подушці, воно в процесі томління передає всі соки і аромати соусу і овочів. Щоб скоротити загальний час приготування, м'ясо маринують і обсмажують.
Інгредієнти:
вирізка - 2 кг;
картопля - 250 г;
морква - 1 шт.;
стебла селери - 4 шт.;
зубок часнику - 4 шт.;
цибуля - 1 шт.;
пастернак - 1 шт.;
томатна паста - 50 р;
вино - 250 мл;
бульйон - 250 мл
Приготування
Натріть свинячу вирізку сіллю, перцем і залишити в холоді на 3 години.
Покладіть цілим шматком в чашу і підрум'яньте в «Смаження».
Укладіть зверху на овочі. Додайте всі інші компоненти.
Готуйте «Тушкуванні» 120 хвилин.
Печеня з гарбузом і картоплею в мультиварці - ідеальне зимова страва. Завдяки гарбузі, печеня набуває солодкувато-пряний смак і збагачується вітамінами, які при повільному томлінні зберігаються в максимальному обсязі. Побоювання, що овоч перетравиться, марні. Гарбуз не вбирає багато рідини і завжди зберігає форму.
Інгредієнти:
свинина - 1 кг;
гарбуз - 250 г;
картопля - 250 г;
помідори - 50 г;
цибуля - 1 шт.;
зубок часнику - 3 шт.;
розмарин і чебрець - по 5 г;
бульйон - 500 мл;
кріплене вино - 120 мл
Приготування
Варіть м'ясо і овочі в «Смаження» 20 хвилин.
Додайте вино, бульйон, томати і готуйте «Тушкуванні» 60 хвилин.
Солодкість, прянощі і пікантний копчений смак - все що потрібно, щоб підняти печеня з м'ясом і картоплею в мультварке на інший рівень. Цими якостями володіє чорнослив. Можна додати жменю сухофруктів і всім буде здаватися, що над приготуванням страви працювали цілий день, витрачаючи кошти на купівлю трав і спецій.
Інгредієнти:
свиняча лопатка - 15 кг;
чорнослив - 300 г;
картопля - 3 шт.;
цибуля - 1 шт.;
зубок часнику - 3 шт.;
портвейн - 250 мл;
вода - 100 мл;
чебрець - 10 р.
Приготування
Потім шматочки м'яса, цибуля і часник в «Смаження» 15 хвилин.
Додайте інші продукти і виставите «Тушкування» на годину.
Кожен рецепт печені зі свинини в мультиварці включає в свій склад томатну пасту або помідори. Вони надають соусу приємну кислинку, істотно освіжаючи блюдо. Такими ж властивостями володіє і сметана, тільки на відміну від попередніх компонентів, вона спочатку має збалансований смак і не потребує жодних доповнення.
Інгредієнти:
картопля - 700 г;
свинина - 500 г;
сметана - 150 г;
борошно - 50 р;
вода - 250 мл;
лавровий лист - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
зубок часнику - 3 шт.;
морква - 1 шт.
Приготування
Обсмажте овочі та м'ясо «Випікання» 20 хвилин.
Додайте воду і спеції і встановіть «Тушкування» на 60 хвилин.
За 10 хвилин до закінчення, введіть сметану з борошном.
Коли мова заходить про продукти здатних корисно доповнити смачну печеню в мультиварці з свинини, перше, що приходить на розум - капуста. Низькокалорійний, соковитий овоч, з прекрасною сполучуваністю і здатністю швидко вбирати аромати сусідів. Враховуючи, що і капуста, і свинина добре працюють в кислому середовищі, їх тушкують в пікантному соусі.
Інгредієнти:
корейка - 1 кг;
картопля - 600 г;
капуста - 400 г;
вода - 100 мл;
морква - 1 шт.;
яблуко - 2 шт.;
зубок часнику - 4 шт.
крохмаль - 15 г;
соєвий соус - 50 мл;
вустерширський соус - 30 мл;
оцет - 30 мл;
масло - 10 мл
Приготування
Потім свинину і часник в «Випікання» 10 хвилин.
Збийте два види соусу з водою, оцтом, олією і крохмалем і додайте в чашу разом з іншими складовими.
Готуйте смачну печеню зі свинини з картоплею в мультиварці у «Тушкуванні» 60 хвилин.
Кожен хоче, щоб рецепт жаркого в мультиварці містив екологічні продукти. А що може бути натуральней, ніж м'ясо кабана, годованого природою? Даний рецепт - брутальне печеня з лопатки тварини, тушковане в бурбоне близько трьох годин. Підсумок - м'ясо, без всякої грайливості і незвичайних смаків, яке дуже нагадує свинину.
Інгредієнти:
лопатка кабана - 3 кг;
морква - 2 шт.;
цибуля - 1 шт.;
зубок часнику - 6 шт.;
соус для барбекю - 40 г;
томати - 250 г;
бурбон - 125 мл;
цукор - 120 г;
картопля - 7 шт.
Приготування
Розріжте лопатку на дві частини, приправте і смажте «Випікання» 15 хвилин.
Покладіть моркву, цибулю і часник вниз чаші, зверху - м'ясо.
Додайте бурбон, томати, соус, цукор і встановіть «Тушкування» на 25 години.
Через 15 години введіть картоплю.
Як приготувати печеня в мультиварці?
Печеня з свинини в мультиварці готується просто. Спочатку, м'ясо, цибулю і часник підрум'янюють її в «Смаження» або «Випікання» протягом 10-15 хвилин. Після чого, укладають в чашу супутні овочі і картопля. Вливають воду, вино або бульйон, додають томатну пасту або свіжі томати і томят блюдо в режимі «Гасіння» від 60 хвилин до півтора годин.
Печеня по-домашньому в мультиварці
Печеня по-домашньому в мультиварці зі свинини - це просте, по-родинному тепле, ситне блюдо, створює затишну атмосферу на кухні восени і взимку. Готується з простих продуктів: свинини, картоплі, спецій, прянощів і томатів, з попередніми обсмажуванням м'яса і подальшим томлінням всіх компонентів в режимі «Гасіння» 90 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування
Печеня з реберець з картоплею в мультиварці
Печеня з реберець в мультиварці - страва підвищеної пахощі. Реберця містять жир і кісточку. Кісточка передає жаркого аромати, а жир робить страву м'якше і соковитою. Зручно, що їх не треба розділяти на порції і обсмажувати. «Стрічку» з реберець змащують соусом і ставлять у чашу, заповнюючи вільне місце картоплею і цибулею.
Інгредієнти:
Приготування
Печеня з фаршем в мультиварці
Печеня з фаршем і картоплею в мультиварці - бюджетна їжа, якою можна нагодувати сім'ю, задовольнивши побажання кожного. Це дуже просте блюдо, з овочами і фаршем, який за годину томління ніби розчиняється в соусі і утворює з ним єдине ціле. Все виходить настільки смачним і насиченим, що поради щодо його настаиванию не працюють.
Інгредієнти:
Приготування
Печеня з грибами в мультиварці
Печеня з м'ясом і грибами - єдине блюдо, яке вимагає трохи більше часу. Гриби - соковитий продукт. Щоб позбавити їх від води і краще розкрити аромат, їх обсмажують. Це ж стосується і м'яса, яке панірують у борошні і тримати окремо від усіх овочів. Вдалий хід, щоб гриби і м'ясо зберегли форму і рівномірно просочилися соусом з вина і бульйону.
Інгредієнти:
Приготування
Печеня з овочами в мультиварці
Печеня зі свинини з овочами в мультиварці - приклад збалансованої їжі. Тут є все: вуглеводи, білок, крохмаль. При цьому, родзинкою страви є м'ясо. Тушковане цілим шматком на овочевій подушці, воно в процесі томління передає всі соки і аромати соусу і овочів. Щоб скоротити загальний час приготування, м'ясо маринують і обсмажують.
Інгредієнти:
Приготування
Печеня з гарбузом в мультиварці
Печеня з гарбузом і картоплею в мультиварці - ідеальне зимова страва. Завдяки гарбузі, печеня набуває солодкувато-пряний смак і збагачується вітамінами, які при повільному томлінні зберігаються в максимальному обсязі. Побоювання, що овоч перетравиться, марні. Гарбуз не вбирає багато рідини і завжди зберігає форму.
Інгредієнти:
Приготування
Печеня з чорносливом в мультиварці
Солодкість, прянощі і пікантний копчений смак - все що потрібно, щоб підняти печеня з м'ясом і картоплею в мультварке на інший рівень. Цими якостями володіє чорнослив. Можна додати жменю сухофруктів і всім буде здаватися, що над приготуванням страви працювали цілий день, витрачаючи кошти на купівлю трав і спецій.
Інгредієнти:
Приготування
Печеня зі сметаною в мультиварці
Кожен рецепт печені зі свинини в мультиварці включає в свій склад томатну пасту або помідори. Вони надають соусу приємну кислинку, істотно освіжаючи блюдо. Такими ж властивостями володіє і сметана, тільки на відміну від попередніх компонентів, вона спочатку має збалансований смак і не потребує жодних доповнення.
Інгредієнти:
Приготування
Печеню з капустою в мультиварці
Коли мова заходить про продукти здатних корисно доповнити смачну печеню в мультиварці з свинини, перше, що приходить на розум - капуста. Низькокалорійний, соковитий овоч, з прекрасною сполучуваністю і здатністю швидко вбирати аромати сусідів. Враховуючи, що і капуста, і свинина добре працюють в кислому середовищі, їх тушкують в пікантному соусі.
Інгредієнти:
Приготування
Печеня з дикого кабана в мультиварці
Кожен хоче, щоб рецепт жаркого в мультиварці містив екологічні продукти. А що може бути натуральней, ніж м'ясо кабана, годованого природою? Даний рецепт - брутальне печеня з лопатки тварини, тушковане в бурбоне близько трьох годин. Підсумок - м'ясо, без всякої грайливості і незвичайних смаків, яке дуже нагадує свинину.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
Домашнім стравою, можна по праву назвати гаряче жарке з свинини. Готується воно просто, без особливих надмірностей. Для більш яскравого смаку,
Печеня з м'ясом і картоплею
Саме домашнє блюдо, звичайно, - спекотне. Традиційно готується в жаровні або в глиняних горщиках. Пропонуємо кілька варіантів цього чудового гарячого
Печеня зі свинини з грибами в мультиварці
Сьогодні, щоб приготувати печеню, не треба проводити на кухні кілька годин і готувати його до важкої жаровні. Пропонуємо кілька досить оригінальних
Печеня з свинини в мультиварці
Традиційно спекотне готується в керамічних або глиняних горщиках, але щоб прискорити процес гасіння м'яса, можна використовувати мультиварку. Так
Печеня з курки в мультиварці
Апетитна рум'яна курочка, м'яка картопелька, все це присмачено спеціями, що може бути смачніше? Поширене, улюблене багатьма жарке з куркою складно
Печеня в духовці
Печеня - одне з найпростіших страв в приготуванні і улюблена багатьма. Ми пропонуємо вам різноманітні варіанти його створення в духовці. Вибирайте,