Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Яловичина, тушкована в мультиварці у вершках, в пиві, з овочами, картоплею і чорносливом

Яловичина, тушкована в мультиварці у вершках, в пиві, з овочами, картоплею і чорносливом

21-11-2018, 11:26
1 333
Яловичина, тушкована в мультиварці у вершках, в пиві, з овочами, картоплею і чорносливом
Яловичина тушкована в мультиварці приємно порадує м'якістю смаку, ніжністю м'ясних волокон і соковитістю скибочок. І класична версія страви, і її численні оригінальні варіації з участю додаткових інгредієнтів будуть схвально прийняті всіма їдцями.

Як загасити яловичину в мультиварці?


Тушкована яловичина в мультиварці – рецепти, вражають різноманіттям поєднання різноманітних компонентів, традиційних або більш вишуканих і незвичайних.

  • Яловичина для гасіння нарізається кубиками, брусочками і як правило обсмажується з додаванням олії на програмі «Смаження» або «Випічка».

  • Традиційним овочевим супроводом м'яса є ріпчасту цибулю, часто з морквою. Додатково овочеве асорті можна розширити додаванням солодкого та гострого перцю, часнику, селери, кабачками або баклажанами, капустою або картоплею.

  • Неймовірно смачною вдається яловичина тушкована в мультиварці з грибами, чорносливом або іншими сухофруктами.

  • Соусом для гасіння в залежності від рецепту виступає вода, бульйон або суміш на основі сметани, томату, вершків і навіть пива.


  • Яловичина тушкована з підливою в мультиварці

    Яловичина, тушкована в мультиварці у вершках, в пиві, з овочами, картоплею і чорносливом

    Яловичина тушкована в мультиварці великими шматками стане чудовим супроводом будь-якого гарніру. Підлива може бути приготована з томатного соку, соусу або пасти, розведеної водою до потрібної концентрації. Якщо після сигналу м'ясо ще жорсткувато, подовжують поточну програму ще на 30 хвилин.
    Інгредієнти:

  • яловичина – 12 кг;

  • цибулю і моркву – по 4 шт.;

  • стебла селери – 4 шт.;

  • часник – 4 зубки;

  • паста томатна – 4 ст. ложки;

  • вода – 600 мл;

  • сіль, перець, олія, спеції.


  • Приготування

  • На маслі обсмажують крупно нарізане м'ясо.

  • Додають цибульні півкільця, нарізану моркву, стебла селери і часник.

  • Через 10 хвилин вливають змішану з водою і приправами томатну пасту.

  • Перемикають прилад на «Гасіння» на 2 години.


  • Яловичина, тушкована з чорносливом в мультиварці – рецепти


    Яловичина, тушкована в мультиварці у вершках, в пиві, з овочами, картоплею і чорносливом

    Щоб тушкована яловичина в мультиварці соковита і м'яка придбала незвичайні вишукані смакові ноти, її можна приготувати з в'яленим чорносливом без кісточок. Ягоди залишають цілими або нарізують соломкою, кубиками. Підливу при бажанні можна загущатися борошном і продовжити гасіння ще на 15 хвилин.
    Інгредієнти:

  • яловичина – 05 кг;

  • цибуля – 1 шт.;

  • чорнослив – 100 г;

  • паста томатна – 1 ст. ложка;

  • вода – 05 л;

  • рослинне масло – 20 мл;

  • сіль, перець, лавр.


  • Приготування

  • Яловичину обсмажують в режимі «Смаження» з додаванням цибулі 20 хвилин.

  • Додають чорнослив, пасту, сіль, перець, лавр і гарячу воду.

  • Перемішують вміст чаші, залишають готується при закритій кришці в режимі «Гасіння».

  • Яловичина тушкована з чорносливом в мультиварці буде готова через 15-2 години.



  • Тушковані яловичі ребра в мультиварці – рецепт

    Яловичина, тушкована в мультиварці у вершках, в пиві, з овочами, картоплею і чорносливом

    Перетворять будь-гарнір і зроблять трапезу ситна і смачна тушковані яловичі реберця в мультиварці. Гострий перець підійде свіжий, маринований в стручках або мелений червоний гострий сушений. Його кількість буде залежати від бажаної підсумкової гостроти страви і від пікантності використовувані консервованих томатів.
    Інгредієнти:

  • яловичі ребра – 15 кг;

  • цибулю і морква – 1 шт.;

  • часник – 5 зубків;

  • паста томатна – 2 ст. ложки;

  • вода – 400 мл;

  • рослинна олія – 40 мл;

  • гострий перець – 1 шт.;

  • консервовані томати – 300 г;

  • сіль, перець, лавр.


  • Приготування

  • У каструлю наливають масло, включають програму «Смаження».

  • Закладають нарізану цибулю, моркву.

  • Через 5 хвилин додають часник, лавр, помідори, гострий перець без насіння.

  • Закладають пасту, вливають гарячу воду.

  • Приправляють підливу, дають їй закипіти.

  • Опускають в каструлю нарізані ребра, перемикають прилад на режим «Гасіння» на 3 години.



  • Яловичина, тушкована з овочами в мультиварці

    Яловичина, тушкована в мультиварці у вершках, в пиві, з овочами, картоплею і чорносливом

    Смачна тушкована яловичина в мультиварці, приготована з овочами, стане самостійною стравою для подачі до вечері або на обід. Крім представленого асортименту овочів у складі може бути кольорова капуста броколі, стручкова квасоля, зелений горошок, стебла або корінь селери, інші компоненти.
    Інгредієнти:

  • яловичина – 1 кг;

  • масло вершкове – 150 г;

  • цибулю, моркву і солодкий перець – 2 шт.;

  • кабачки і баклажани – 2 шт.;

  • помідори – 300 г;

  • часник – 5 зубків;

  • гострий перець – 1 шт.;

  • вода – 400 мл;

  • рослинна олія – 50 мл;

  • сіль, перець, спеції.


  • Приготування

  • На рослинному маслі обсмажують цибулю і моркву.

  • Додають яловичину, смажать ще 10 хвилин.

  • Закладають в чашу інші овочі, шматочки вершкового масла і всі приправи, вливають 100 мл окропу.

  • Через 15 години роботи програми «Гасіння» яловичина, тушкована з кабачками в мультиварці буде готова.


  • Тушкована капуста з яловичиною в мультиварці

    Яловичина, тушкована в мультиварці у вершках, в пиві, з овочами, картоплею і чорносливом

    Наступний рецепт зацікавить шанувальників страв з білокачанної капусти. Загасити яловичину з овочами в мультиварці можна з участю улюбленого овоча, який слід нашаткувати пелюстками або соломкою. Якщо не подобається сильно разваристая капустяна м'якоть, овоч додають до вже напівготового м'яса.
    Інгредієнти:

  • яловичина – 700 р;

  • капуста – 1 кг;

  • лук, морква – 2 шт.;

  • томатний соус – 200 г;

  • вода – 700 мл;

  • сіль, перець, спеції, олія.


  • Приготування



  • Яловичину обсмажують з цибулею і морквою, включивши режим «Смаження».

  • Вливають воду, томат, приправляють підливу і продовжують потреби приготування м'яса до напівготовності.

  • Закладають капусту, переводять пристрій на «Гасіння» томлять страва 1 годину.


  • Яловичина, тушкована зі сметаною в мультиварці

    Яловичина, тушкована в мультиварці у вершках, в пиві, з овочами, картоплею і чорносливом

    Приємними вершковими нотами просочується яловичина тушкована зі сметаною в мультиварці. У подібному виконанні страва ідеально гармонує з відвареною картоплею або рисом. Пікантність м'яса буде залежати від кількості доданого ріпчастої цибулі і участі всіляких прянощів і смакових добавок.
    Інгредієнти:

  • яловичина – 700 р;

  • цибуля – 300 г;

  • часник – 3 зубки;

  • базилік, петрушка;

  • сметана – 250 г;

  • вода – 200 мл;

  • сіль, перець, спеції, олія.


  • Приготування

  • На маслі обсмажують цибулю і 2 зубчики часнику.

  • Додають м'ясо, смажать ще 10 хвилин.

  • Вливають воду, готують м'ясо на «Гасіння» 1 год.

  • Закладають сметану, зелень, часник, спеції.

  • Через 30 хвилин томління тушкована яловичина з цибулею в мультиварці в сметанному соусі буде готова.


  • Яловичина, тушкована з грибами в мультиварці

    Яловичина, тушкована в мультиварці у вершках, в пиві, з овочами, картоплею і чорносливом

    Наступний рецепт смачної тушкованої яловичини в мультиварці для шанувальників насиченого грибного смаку. Безпрограшним варіантом як завжди буде можливе використання лісових грибів: свіжих або заморожених, які попередньо відварюють. Через брак підійдуть і свіжі печериці, гливи.
    Інгредієнти:

  • яловичина – 600 г;

  • цибуля – 200 г;

  • гриби – 300 г;

  • часник – 3 зубки;

  • лавр – 2 шт.;

  • вода – 250 мл;

  • горошини перцю – 5 шт.;

  • рослинна олія – 40 мл;

  • сіль, перець.


  • Приготування

  • На програмі «Смаження» підрум'янюють її м'ясо 10 хвилин.

  • Закладають цибульну нарізку, пасерують ще 5 хвилин.

  • Додають гриби, сіль, перець, лавр, часник і воду.

  • Переводять прилад на «Гасіння».

  • Через 15 години яловичина, тушкована з грибами в мультиварці буде готова.



  • Яловичина, тушкована з картоплею в мультиварці

    Яловичина, тушкована в мультиварці у вершках, в пиві, з овочами, картоплею і чорносливом

    Ідеальне ситне і неймовірно смачне блюдо для сімейної трапези в холодну пору року – тушкована картопля з яловичиною в мультиварці. Замість томатного соку підійдуть для використання свіжі або консервовані у власному соку помідори. Додатковий аромат і смак додасть доданий солодкий перець.
    Інгредієнти:

  • яловичина – 600 г;

  • картопля – 1 кг;

  • цибулю і моркву – по 150 г;

  • часник – 1-2 зубчики;

  • лавр – 2 шт.;

  • вода – 800 мл;

  • томатний сік – 150 мл;

  • рослинна олія – 50 мл;

  • сіль, перець, базилік.


  • Приготування

  • В розігрітій олії на «Випікання» чи «Смаженню» обсмажують м'ясо.

  • Закладають цибулю з морквою, смажать ще 10-15 хвилин.

  • Вливають склянку води, включають «Тушкування» на 1 годину.

  • Додають томат, подовжують ловлення ще на 30 хвилин.

  • Відправляють до м'яса нарізану картоплю, часник, трави і приправи.

  • Через годину яловичина тушкована в мультиварці з картоплею буде готова.


  • Яловичина, тушкована в вершках в мультиварці

    Яловичина, тушкована в мультиварці у вершках, в пиві, з овочами, картоплею і чорносливом

    Яловичина тушкована в соусі мультиварці з вершками відрізняється особливо ніжним смаком і приголомшливою м'якістю м'ясних волокон. Куркуму результативно замінить каррі або суміш італійських трав, яку можна додати разом з часником і соком лимона. Для гармонії смакових поєднань в соус можна додати трохи меду.
    Інгредієнти:

  • яловичина – 600 г;

  • вершки – 300 мл;

  • цибуля – 200 г;

  • часник – 1 зубок;

  • куркума – 1 ч. ложка;

  • вода – 800 мл;

  • лимонний сік – 100 мл;

  • рослинна олія – 40 мл;

  • сіль, перець.


  • Приготування

  • Нарізане соломкою м'ясо маринують у лимонному соку з сіллю і перцем.

  • Обсмажують яловичину в чаші з маслом.

  • Додають цибулю, а через 5 хвилин куркума, часник, підігріті вершки.

  • Готують м'ясо в соусі 15 години, включивши режим «Гасіння».


  • Яловичина, тушкована з маринованими огірками в мультиварці

    Яловичина, тушкована в мультиварці у вершках, в пиві, з овочами, картоплею і чорносливом

    Яловичина, тушкована з томатною пастою в мультиварці з додаванням маринованих огірків набуває незвичайний пікантний і насичений смак, просочуючись соками підливи. Дуже доречною тут буде солодкий болгарський перець, який можна замінити консервованим лечо в соусі, виключивши з рецепту пасту.
    Інгредієнти:

  • яловичина – 600 г;

  • мариновані огірки – 3-4 шт.;

  • перець солодкий – 2 шт.;

  • цибулю і моркву – по 200 г;

  • часник – 4 зубки;

  • лавр – 1 шт.;

  • вода – 700 мл;

  • томатна паста 80 г;

  • рослинна олія – 40 мл;

  • сіль, перець, базилік.


  • Приготування

  • Обсмажують на олії цибулю з морквою і нарізаним м'ясом, включивши програму «Смаження».

  • Додають подрібнені огірки, перець, часник, пасту і всі приправи.

  • Вливають воду і переводять пристрій на програму «Гасіння».

  • Готують страву 2 години.


  • Яловичина тушкована в пиві в мультиварці

    Яловичина, тушкована в мультиварці у вершках, в пиві, з овочами, картоплею і чорносливом

    Яловичина тушкована шматком в мультиварці в темному пиві, наповнюється дивними смаковими нотами і стає особливо м'якою і ніжною. З тим же успіхом можна загасити нарізане середніми скибочками м'ясо, а соус при цьому загущатися борошном або крохмалем. Кусень можна нашпигувати додатково часником та морквою.
    Інгредієнти:

  • яловичина – 1 кг;

  • пиво – 05 л;

  • цибулю і моркву – по 200 г;

  • часник – 3 зубки;

  • лавр і бадьян – по 1 шт.;

  • запашний і чорний перець – по 5 шт.;

  • рослинна олія – 50 мл;

  • гірчиця – 40 г;

  • сіль, перець, кінза.


  • Приготування

  • Яловичину попередньо маринують в гірчиці, приправивши сіллю і перцем.

  • Закладають кусень в чашу, обсмажують.

  • Заливають пиво, додають крупно нарізані цибулю, моркву і всі спеції.

  • Включають прилад на програмі «Тушкування» на 3 години.

  • В процесі томління один раз кусень перевертають.
  • Рекомендуємо добрі рецепти
    Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці - рецепти з куркою, яловичиною і ребрами
    Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці - рецепти з куркою, яловичиною і ребрами
    Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці – самостійне блюдо для ситної трапези, не вимагає доповнення і займає мінімум часу при приготуванні з
    Скумбрія в мультиварці в фользі, на пару і тушкована - рецепти з морквою, цибулею і картоплею
    Скумбрія в мультиварці в фользі, на пару і тушкована - рецепти з морквою, цибулею і картоплею
    Скумбрія в мультиварці може бути приготована з додаванням різноманітних свіжих овочів, соусів і смакових добавок. Кожна страва по-своєму смачне,
    Пісна солянка з грибами, свіжої та квашеною капустою, квасолею - рецепти в мультиварці і в горщиках
    Пісна солянка з грибами, свіжої та квашеною капустою, квасолею - рецепти в мультиварці і в горщиках
    Пісна солянка готується без додавання м'ясних продуктів і сировини тваринного жиру. Вельми гідні смакові і поживні характеристики страва набуває за
    М'ясо з підливою на сковороді в духовці, мультиварці, рецепти зі свинини, курки, яловичини
    М'ясо з підливою на сковороді в духовці, мультиварці, рецепти зі свинини, курки, яловичини
    М'ясо з підливою – нехитре, але завжди апетитне, ситне додаток, яке можна подати до будь-якого гарніру або просто так зі свіжим хлібом. Варіації
    Яловичина тушкована з підливою - рецепти гуляшу, піджарки, бефстроганова і азу
    Яловичина тушкована з підливою - рецепти гуляшу, піджарки, бефстроганова і азу
    Навіть таке просте блюдо, як яловичина, тушкована з підливою, можна приготувати по-різному, виконуючи на практиці перевірені ідеї досвідчених
    Тушкована яловичина з чорносливом в мультиварці
    Тушкована яловичина з чорносливом в мультиварці
    Урізноманітнити повсякденний раціон допоможуть рецепти з даної статті. Пропонуємо звичного тушкованого м'яса додати пікантну нотку, доповнивши страва