Яловичина, тушкована в мультиварці у вершках, в пиві, з овочами, картоплею і чорносливом
Яловичина тушкована в мультиварці приємно порадує м'якістю смаку, ніжністю м'ясних волокон і соковитістю скибочок. І класична версія страви, і її численні оригінальні варіації з участю додаткових інгредієнтів будуть схвально прийняті всіма їдцями.
Тушкована яловичина в мультиварці – рецепти, вражають різноманіттям поєднання різноманітних компонентів, традиційних або більш вишуканих і незвичайних.
Яловичина для гасіння нарізається кубиками, брусочками і як правило обсмажується з додаванням олії на програмі «Смаження» або «Випічка».
Традиційним овочевим супроводом м'яса є ріпчасту цибулю, часто з морквою. Додатково овочеве асорті можна розширити додаванням солодкого та гострого перцю, часнику, селери, кабачками або баклажанами, капустою або картоплею.
Неймовірно смачною вдається яловичина тушкована в мультиварці з грибами, чорносливом або іншими сухофруктами.
Соусом для гасіння в залежності від рецепту виступає вода, бульйон або суміш на основі сметани, томату, вершків і навіть пива.
Яловичина тушкована в мультиварці великими шматками стане чудовим супроводом будь-якого гарніру. Підлива може бути приготована з томатного соку, соусу або пасти, розведеної водою до потрібної концентрації. Якщо після сигналу м'ясо ще жорсткувато, подовжують поточну програму ще на 30 хвилин.
Інгредієнти:
яловичина – 12 кг;
цибулю і моркву – по 4 шт.;
стебла селери – 4 шт.;
часник – 4 зубки;
паста томатна – 4 ст. ложки;
вода – 600 мл;
сіль, перець, олія, спеції.
Приготування
На маслі обсмажують крупно нарізане м'ясо.
Додають цибульні півкільця, нарізану моркву, стебла селери і часник.
Через 10 хвилин вливають змішану з водою і приправами томатну пасту.
Перемикають прилад на «Гасіння» на 2 години.
Щоб тушкована яловичина в мультиварці соковита і м'яка придбала незвичайні вишукані смакові ноти, її можна приготувати з в'яленим чорносливом без кісточок. Ягоди залишають цілими або нарізують соломкою, кубиками. Підливу при бажанні можна загущатися борошном і продовжити гасіння ще на 15 хвилин.
Інгредієнти:
яловичина – 05 кг;
цибуля – 1 шт.;
чорнослив – 100 г;
паста томатна – 1 ст. ложка;
вода – 05 л;
рослинне масло – 20 мл;
сіль, перець, лавр.
Приготування
Яловичину обсмажують в режимі «Смаження» з додаванням цибулі 20 хвилин.
Додають чорнослив, пасту, сіль, перець, лавр і гарячу воду.
Перемішують вміст чаші, залишають готується при закритій кришці в режимі «Гасіння».
Яловичина тушкована з чорносливом в мультиварці буде готова через 15-2 години.
Перетворять будь-гарнір і зроблять трапезу ситна і смачна тушковані яловичі реберця в мультиварці. Гострий перець підійде свіжий, маринований в стручках або мелений червоний гострий сушений. Його кількість буде залежати від бажаної підсумкової гостроти страви і від пікантності використовувані консервованих томатів.
Інгредієнти:
яловичі ребра – 15 кг;
цибулю і морква – 1 шт.;
часник – 5 зубків;
паста томатна – 2 ст. ложки;
вода – 400 мл;
рослинна олія – 40 мл;
гострий перець – 1 шт.;
консервовані томати – 300 г;
сіль, перець, лавр.
Приготування
У каструлю наливають масло, включають програму «Смаження».
Закладають нарізану цибулю, моркву.
Через 5 хвилин додають часник, лавр, помідори, гострий перець без насіння.
Закладають пасту, вливають гарячу воду.
Приправляють підливу, дають їй закипіти.
Опускають в каструлю нарізані ребра, перемикають прилад на режим «Гасіння» на 3 години.
Смачна тушкована яловичина в мультиварці, приготована з овочами, стане самостійною стравою для подачі до вечері або на обід. Крім представленого асортименту овочів у складі може бути кольорова капуста броколі, стручкова квасоля, зелений горошок, стебла або корінь селери, інші компоненти.
Інгредієнти:
яловичина – 1 кг;
масло вершкове – 150 г;
цибулю, моркву і солодкий перець – 2 шт.;
кабачки і баклажани – 2 шт.;
помідори – 300 г;
часник – 5 зубків;
гострий перець – 1 шт.;
вода – 400 мл;
рослинна олія – 50 мл;
сіль, перець, спеції.
Приготування
На рослинному маслі обсмажують цибулю і моркву.
Додають яловичину, смажать ще 10 хвилин.
Закладають в чашу інші овочі, шматочки вершкового масла і всі приправи, вливають 100 мл окропу.
Через 15 години роботи програми «Гасіння» яловичина, тушкована з кабачками в мультиварці буде готова.
Наступний рецепт зацікавить шанувальників страв з білокачанної капусти. Загасити яловичину з овочами в мультиварці можна з участю улюбленого овоча, який слід нашаткувати пелюстками або соломкою. Якщо не подобається сильно разваристая капустяна м'якоть, овоч додають до вже напівготового м'яса.
Інгредієнти:
яловичина – 700 р;
капуста – 1 кг;
лук, морква – 2 шт.;
томатний соус – 200 г;
вода – 700 мл;
сіль, перець, спеції, олія.
Приготування
Яловичину обсмажують з цибулею і морквою, включивши режим «Смаження».
Вливають воду, томат, приправляють підливу і продовжують потреби приготування м'яса до напівготовності.
Закладають капусту, переводять пристрій на «Гасіння» томлять страва 1 годину.
Приємними вершковими нотами просочується яловичина тушкована зі сметаною в мультиварці. У подібному виконанні страва ідеально гармонує з відвареною картоплею або рисом. Пікантність м'яса буде залежати від кількості доданого ріпчастої цибулі і участі всіляких прянощів і смакових добавок.
Інгредієнти:
яловичина – 700 р;
цибуля – 300 г;
часник – 3 зубки;
базилік, петрушка;
сметана – 250 г;
вода – 200 мл;
сіль, перець, спеції, олія.
Приготування
На маслі обсмажують цибулю і 2 зубчики часнику.
Додають м'ясо, смажать ще 10 хвилин.
Вливають воду, готують м'ясо на «Гасіння» 1 год.
Закладають сметану, зелень, часник, спеції.
Через 30 хвилин томління тушкована яловичина з цибулею в мультиварці в сметанному соусі буде готова.
Наступний рецепт смачної тушкованої яловичини в мультиварці для шанувальників насиченого грибного смаку. Безпрограшним варіантом як завжди буде можливе використання лісових грибів: свіжих або заморожених, які попередньо відварюють. Через брак підійдуть і свіжі печериці, гливи.
Інгредієнти:
яловичина – 600 г;
цибуля – 200 г;
гриби – 300 г;
часник – 3 зубки;
лавр – 2 шт.;
вода – 250 мл;
горошини перцю – 5 шт.;
рослинна олія – 40 мл;
сіль, перець.
Приготування
На програмі «Смаження» підрум'янюють її м'ясо 10 хвилин.
Закладають цибульну нарізку, пасерують ще 5 хвилин.
Додають гриби, сіль, перець, лавр, часник і воду.
Переводять прилад на «Гасіння».
Через 15 години яловичина, тушкована з грибами в мультиварці буде готова.
Ідеальне ситне і неймовірно смачне блюдо для сімейної трапези в холодну пору року – тушкована картопля з яловичиною в мультиварці. Замість томатного соку підійдуть для використання свіжі або консервовані у власному соку помідори. Додатковий аромат і смак додасть доданий солодкий перець.
Інгредієнти:
яловичина – 600 г;
картопля – 1 кг;
цибулю і моркву – по 150 г;
часник – 1-2 зубчики;
лавр – 2 шт.;
вода – 800 мл;
томатний сік – 150 мл;
рослинна олія – 50 мл;
сіль, перець, базилік.
Приготування
В розігрітій олії на «Випікання» чи «Смаженню» обсмажують м'ясо.
Закладають цибулю з морквою, смажать ще 10-15 хвилин.
Вливають склянку води, включають «Тушкування» на 1 годину.
Додають томат, подовжують ловлення ще на 30 хвилин.
Відправляють до м'яса нарізану картоплю, часник, трави і приправи.
Через годину яловичина тушкована в мультиварці з картоплею буде готова.
Яловичина тушкована в соусі мультиварці з вершками відрізняється особливо ніжним смаком і приголомшливою м'якістю м'ясних волокон. Куркуму результативно замінить каррі або суміш італійських трав, яку можна додати разом з часником і соком лимона. Для гармонії смакових поєднань в соус можна додати трохи меду.
Інгредієнти:
яловичина – 600 г;
вершки – 300 мл;
цибуля – 200 г;
часник – 1 зубок;
куркума – 1 ч. ложка;
вода – 800 мл;
лимонний сік – 100 мл;
рослинна олія – 40 мл;
сіль, перець.
Приготування
Нарізане соломкою м'ясо маринують у лимонному соку з сіллю і перцем.
Обсмажують яловичину в чаші з маслом.
Додають цибулю, а через 5 хвилин куркума, часник, підігріті вершки.
Готують м'ясо в соусі 15 години, включивши режим «Гасіння».
Яловичина, тушкована з томатною пастою в мультиварці з додаванням маринованих огірків набуває незвичайний пікантний і насичений смак, просочуючись соками підливи. Дуже доречною тут буде солодкий болгарський перець, який можна замінити консервованим лечо в соусі, виключивши з рецепту пасту.
Інгредієнти:
яловичина – 600 г;
мариновані огірки – 3-4 шт.;
перець солодкий – 2 шт.;
цибулю і моркву – по 200 г;
часник – 4 зубки;
лавр – 1 шт.;
вода – 700 мл;
томатна паста 80 г;
рослинна олія – 40 мл;
сіль, перець, базилік.
Приготування
Обсмажують на олії цибулю з морквою і нарізаним м'ясом, включивши програму «Смаження».
Додають подрібнені огірки, перець, часник, пасту і всі приправи.
Вливають воду і переводять пристрій на програму «Гасіння».
Готують страву 2 години.
Яловичина тушкована шматком в мультиварці в темному пиві, наповнюється дивними смаковими нотами і стає особливо м'якою і ніжною. З тим же успіхом можна загасити нарізане середніми скибочками м'ясо, а соус при цьому загущатися борошном або крохмалем. Кусень можна нашпигувати додатково часником та морквою.
Інгредієнти:
яловичина – 1 кг;
пиво – 05 л;
цибулю і моркву – по 200 г;
часник – 3 зубки;
лавр і бадьян – по 1 шт.;
запашний і чорний перець – по 5 шт.;
рослинна олія – 50 мл;
гірчиця – 40 г;
сіль, перець, кінза.
Приготування
Яловичину попередньо маринують в гірчиці, приправивши сіллю і перцем.
Закладають кусень в чашу, обсмажують.
Заливають пиво, додають крупно нарізані цибулю, моркву і всі спеції.
Включають прилад на програмі «Тушкування» на 3 години.
В процесі томління один раз кусень перевертають.
Як загасити яловичину в мультиварці?
Тушкована яловичина в мультиварці – рецепти, вражають різноманіттям поєднання різноманітних компонентів, традиційних або більш вишуканих і незвичайних.
Яловичина тушкована з підливою в мультиварці
Яловичина тушкована в мультиварці великими шматками стане чудовим супроводом будь-якого гарніру. Підлива може бути приготована з томатного соку, соусу або пасти, розведеної водою до потрібної концентрації. Якщо після сигналу м'ясо ще жорсткувато, подовжують поточну програму ще на 30 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування
Яловичина, тушкована з чорносливом в мультиварці – рецепти
Щоб тушкована яловичина в мультиварці соковита і м'яка придбала незвичайні вишукані смакові ноти, її можна приготувати з в'яленим чорносливом без кісточок. Ягоди залишають цілими або нарізують соломкою, кубиками. Підливу при бажанні можна загущатися борошном і продовжити гасіння ще на 15 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування
Тушковані яловичі ребра в мультиварці – рецепт
Перетворять будь-гарнір і зроблять трапезу ситна і смачна тушковані яловичі реберця в мультиварці. Гострий перець підійде свіжий, маринований в стручках або мелений червоний гострий сушений. Його кількість буде залежати від бажаної підсумкової гостроти страви і від пікантності використовувані консервованих томатів.
Інгредієнти:
Приготування
Яловичина, тушкована з овочами в мультиварці
Смачна тушкована яловичина в мультиварці, приготована з овочами, стане самостійною стравою для подачі до вечері або на обід. Крім представленого асортименту овочів у складі може бути кольорова капуста броколі, стручкова квасоля, зелений горошок, стебла або корінь селери, інші компоненти.
Інгредієнти:
Приготування
Тушкована капуста з яловичиною в мультиварці
Наступний рецепт зацікавить шанувальників страв з білокачанної капусти. Загасити яловичину з овочами в мультиварці можна з участю улюбленого овоча, який слід нашаткувати пелюстками або соломкою. Якщо не подобається сильно разваристая капустяна м'якоть, овоч додають до вже напівготового м'яса.
Інгредієнти:
Приготування
Яловичина, тушкована зі сметаною в мультиварці
Приємними вершковими нотами просочується яловичина тушкована зі сметаною в мультиварці. У подібному виконанні страва ідеально гармонує з відвареною картоплею або рисом. Пікантність м'яса буде залежати від кількості доданого ріпчастої цибулі і участі всіляких прянощів і смакових добавок.
Інгредієнти:
Приготування
Яловичина, тушкована з грибами в мультиварці
Наступний рецепт смачної тушкованої яловичини в мультиварці для шанувальників насиченого грибного смаку. Безпрограшним варіантом як завжди буде можливе використання лісових грибів: свіжих або заморожених, які попередньо відварюють. Через брак підійдуть і свіжі печериці, гливи.
Інгредієнти:
Приготування
Яловичина, тушкована з картоплею в мультиварці
Ідеальне ситне і неймовірно смачне блюдо для сімейної трапези в холодну пору року – тушкована картопля з яловичиною в мультиварці. Замість томатного соку підійдуть для використання свіжі або консервовані у власному соку помідори. Додатковий аромат і смак додасть доданий солодкий перець.
Інгредієнти:
Приготування
Яловичина, тушкована в вершках в мультиварці
Яловичина тушкована в соусі мультиварці з вершками відрізняється особливо ніжним смаком і приголомшливою м'якістю м'ясних волокон. Куркуму результативно замінить каррі або суміш італійських трав, яку можна додати разом з часником і соком лимона. Для гармонії смакових поєднань в соус можна додати трохи меду.
Інгредієнти:
Приготування
Яловичина, тушкована з маринованими огірками в мультиварці
Яловичина, тушкована з томатною пастою в мультиварці з додаванням маринованих огірків набуває незвичайний пікантний і насичений смак, просочуючись соками підливи. Дуже доречною тут буде солодкий болгарський перець, який можна замінити консервованим лечо в соусі, виключивши з рецепту пасту.
Інгредієнти:
Приготування
Яловичина тушкована в пиві в мультиварці
Яловичина тушкована шматком в мультиварці в темному пиві, наповнюється дивними смаковими нотами і стає особливо м'якою і ніжною. З тим же успіхом можна загасити нарізане середніми скибочками м'ясо, а соус при цьому загущатися борошном або крохмалем. Кусень можна нашпигувати додатково часником та морквою.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці - рецепти з куркою, яловичиною і ребрами
Тушкована капуста з м'ясом в мультиварці – самостійне блюдо для ситної трапези, не вимагає доповнення і займає мінімум часу при приготуванні з
Скумбрія в мультиварці в фользі, на пару і тушкована - рецепти з морквою, цибулею і картоплею
Скумбрія в мультиварці може бути приготована з додаванням різноманітних свіжих овочів, соусів і смакових добавок. Кожна страва по-своєму смачне,
Пісна солянка з грибами, свіжої та квашеною капустою, квасолею - рецепти в мультиварці і в горщиках
Пісна солянка готується без додавання м'ясних продуктів і сировини тваринного жиру. Вельми гідні смакові і поживні характеристики страва набуває за
М'ясо з підливою на сковороді в духовці, мультиварці, рецепти зі свинини, курки, яловичини
М'ясо з підливою – нехитре, але завжди апетитне, ситне додаток, яке можна подати до будь-якого гарніру або просто так зі свіжим хлібом. Варіації
Яловичина тушкована з підливою - рецепти гуляшу, піджарки, бефстроганова і азу
Навіть таке просте блюдо, як яловичина, тушкована з підливою, можна приготувати по-різному, виконуючи на практиці перевірені ідеї досвідчених
Тушкована яловичина з чорносливом в мультиварці
Урізноманітнити повсякденний раціон допоможуть рецепти з даної статті. Пропонуємо звичного тушкованого м'яса додати пікантну нотку, доповнивши страва