Грибний суп в мультиварці з свіжих, заморожених і сушених грибів - рецепти з сиром, перловкою і куркою
Приготувати грибний суп в мультиварці набагато легше і простіше, ніж на плиті, не потрібно турбуватися, що страва пригорить або перекипит, головне – правильно виставити таймер і чітко слідувати рецептом. Це частування відмінно втамовує голод влітку, а взимку ще й зігріє. Існує безліч рецептів, які неодмінно варто спробувати.
Грибний суп мультиварці можна приготувати, як з лісових опеньки, лисички або білих, так і з печерицями або вешенками, які вирощують в теплицях. В першому випадку рекомендується закладати продукт в м'ясний бульйон, у другому – у воду, з обсмажуванням на вершковому маслі.
Пассеровка з цибулі і грибів, перед приготуванням основи супу, розкриє новий аромат.
Бульйон можна доповнити перемеленими сушеними грибами.
Менш наваристі супи виходять з груздів, красноголовців і підберезників, ще слабше – з опеньків, глив і сироїжок.
Суп з грибами в мультиварці буде ситніше, якщо додати в нього крупу: пшеничку, перловку, рис та інші.
Самий смачний суп зі свіжих грибів в мультиварці. Більш ароматний виходить з лісових, зате з печерицями та вешенками менше клопоту, і вони більш безпечні. Оригінальний смак додадуть страві тертий кабачок і порізаний помідор, їх кладуть за 10 хвилин до закінчення варіння. Найлегший рецепт – сільський суп, де в ролі печі виступає мультиварка.
Інгредієнти :
гриби – 300 г;
картопля – 6 шт.;
морква – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
зелень – 1 пучок.
Приготування
Цибулю і моркву подрібнити, обсмажити на «Смаження».
Гриби порізати, згасити з овочами 5 хвилин.
Картоплю порізати, змішати із засмажкою.
Залити водою, активувати режим «Суп» на 1 годину.
Грибний суп з печериць в мультиварці посипати зеленню і настояти 10 хвилин.
Головна перевага цієї страви – аромат, ніж багатші на нього гриби, тим смачніше буде частування. Багато господині роблять заготовки, щоб потім приготувати чудовий суп із заморожених грибів в мультиварці. Розморожувати їх не треба, тільки опустити в окріп. З спецій підійдуть чорний перець, базилік, кмин, розмарин або чебрець.
Інгредієнти :
картопля – 3 шт.;
гриби – 350 г;
морква – 1 шт.;
лавровий лист – 1 шт.
Приготування
Цибулю і моркву подрібнити, обсмажити 15 хвилин на «Випікання».
Картоплю і гриби порізати, додати до овочів зі спеціями.
Покласти лавровий лист, залити водою.
Готувати 40 хвилин.
Якщо хочеться ситного страви, а заморожених грибів немає, свіжі вже приїлися, варто спробувати ще один рецепт - суп з сушених грибів в мультиварці. Їх потрібно замочити на 3-4 години, в тій же воді відварити 10 хвилин, і на ній же приготувати перше блюдо. Для насиченого частування беруть 1 склянку грибів на 3 літри води.
Інгредієнти :
картопля – 5 шт.;
цибуля – 1 шт.;
гриби сухі - 1 ст.;
морква – 1 шт.;
борошно – 2 ст. л.;
масло – 2 ст. л.
Приготування
Гриби заздалегідь замочити.
Цибулю і моркву порізати, пасерувати в режимі «Смаження».
Обсмажити пару хвилин на сухій сковорідці борошно, розвести холодною водою, влити до овочів.
Картоплю і гриби порізати, закласти.
Додати воду і спеції, виставити на «Гасіння».
Грибний суп в мультиварці вариться 1 годину.
Незвичайний смак можна отримати, якщо зварити суп з маринованих грибів в мультиварці. Деякі господині кладуть їх навпіл з солоними. Зробити страву більш густим допоможе обсмажений на сухій сковороді або манка борошно, вистачить пари ложок. З сортів зеленого цибулі краще класти «батун» або «шалот», а варити – на курячому бульйоні.
Інгредієнти :
курятина – 400 г;
картопля – 3 шт.;
морква – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
гриби – 350 г;
рис – 8 ст. л.;
зелена цибуля – 1 пучок.
Приготування
М'ясо порізати, обсмажити.
Моркву натерти, цибулю та гриби подрібнити.
Додати до курятини, пасерувати 10 хвилин.
Картоплю порізати.
Рис промити.
Залити водою, покласти спеції і сіль.
Поставити на годину на «Гасіння».
Коли суп з м'ясом і грибами в мультиварці буде готовий, посипати зеленою цибулею.
Якщо звичайний грибний суп часто варили ще на Русі, то крем-суп «позичили» у європейців десь у 15 столітті. Для нього підійдуть печериці, треба брати гриби невеликого розміру, з тугими голівками. Варити можна без картоплі, жирність частування додадуть вершкове масло та вершки, грибний крем-суп в мультиварці виходить особливо ніжним.
Інгредієнти :
гриби – 300 г;
морква – 1 шт.;
картопля – 3 шт.;
цибуля – 1 шт.;
часник – 2 зубчики;
вершки – 100 мл;
зелень – 1 пучок.
Приготування
Цибулю, часник, моркву і зелень подрібнити.
Картоплю і гриби порізати, все скласти в чашу.
Залити водою, додати спеції, поставити в режим «На пару» на 30 хвилин.
Настояти 15 хвилин, перекласти в блендер гущу, розтерти.
Повернути в миску, влити вершки.
Потримати грибний крем-суп в мультиварці на «Підігріві» 5 хвилин, посипати зеленню.
Чудовим смаком володіє грибний суп з плавленим сиром в мультиварці, він надає ніжну текстуру частування. Блюдо вважається винаходом французів, тільки європейські кухарі використовують більш дорогі сорти: рокфор або брі. Можна класти чеддер або пармезан, в натертому вигляді або шматочками або обійтися плавленим сиром.
Інгредієнти :
гриби – 500 г;
картопля – 5 шт.;
сирки – 3 шт.;
морква – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
зелень – 1 пучок.
Приготування
Цибулю і моркву подрібнити, обсмажити в позиції «Випічка».
Доповісти порізані картоплю і гриби протушкувати ще 15 хвилин.
Всипати тертий сир і спеції.
Влити воду, вибрати режим «Гасіння» на годину.
Готовий грибний суп з сиром в мультиварці заправити зеленню.
Овочі можна не обсмажувати, а класти сирими, але від цього програє смак. Деякі господині пасерують тільки третю частину грибів. Для засмажки підійде будь-яке масло, але рекомендується додавати хоча б шматочок вершкового. Спецій кладуть по мінімуму, щоб не перебивати грибний аромат. Відмінний рецепт - суп з грибами і куркою в мультиварці.
Інгредієнти :
гриби – 300 г;
картопля – 4 шт.;
курка – 300 г;
цибуля – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
вермішель – 05 ст.;
зелень – 1 пучок.
Приготування
Цибулю і моркву порізати, обсмажити 10 хвилин на «Випікання».
Додати шматочки м'яса, тушкувати ще 20 хвилин.
Картоплю і гриби порізати, перемішати з засмажкою.
Влити воду, всипати спеції.
Поставити на режим «Гасіння» на 1 годину 15 хвилин.
Покласти вермішель, потримати ще 5 хвилин, посипати зеленню.
Наваристое, ситне блюдо без м'яса - пісний грибний суп в мультиварці з додаванням гороху. Особливо хороший взимку, відмінно зігріває і додає сил. Щоб зварився швидше, боби потрібно заздалегідь замочити на кілька годин, воду злити. Найбільш поживні навари виходять з білих грибів або рижиков.
Інгредієнти :
горох – 15 ст.;
гриби – 300 г;
морква – 1 шт.;
цибуля – 2 шт.;
картопля – 4 шт.;
болгарський перець – 1 шт.;
кріп – 1 пучок.
Приготування
Горох промити, замочити.
Моркву і цибулю порізати, обсмажити 15 хвилин.
Гриби подрібнити, обсмажити 10 хвилин.
Картопля і перець нашаткувати.
Все скласти в чашу, додати горох, спеції.
Залити водою, виставити на позицію «Суп» на 1 годину 20 хвилин.
Самий відомий рецепт цієї страви – з кашами, можна класти різні крупи, дуже смачним виходить грибний суп з перловкою в мультиварці. Ця крупа не всім подобається, і дарма, що в стародавні часи вона вважалася їжею тільки знатних осіб з-за цінних якостей: сильний антиоксидант і багата на протеїн, який виробляє колаген.
Інгредієнти :
перловка – 1 ст. л.;
морква – 1 шт.;
гриби – 300 г;
часник – 2 зубчики;
картопля – 2 шт.;
цибуля – 1 шт.;
зелень – 1 пучок.
Приготування
Перловку промити, картоплю і цибулю порізати, моркву натерти.
Гриби подрібнити.
Все скласти в каструлю, додати спеції та зелень, влити воду.
Поставити на режим «Гасіння» на 1 годину 40 хвилин.
Посипати зеленню і тиском часником.
Другим по насиченості стравою називають грибний суп з квасолею в мультиварці. Ці боби важливо правильно вимочити, їх кладуть у воду на 5-6 годин, зливаючи через кожні 2 години, щоб рідина увібрала більше токсинів і знизилася кількість крохмалю. Так правильніше і корисніше, ніж просто замочити на ніч.
Інгредієнти :
гриби – 150 г;
квасоля – 300 г;
морква – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
картопля - 3 шт.;
лавровий лист – 1 шт.
Приготування
Замочити квасолю.
Цибулю і моркву порізати, обсмажити 15 хвилин.
Додати порізані картоплю і гриби, спеції, сіль.
Влити воду, перемішати.
Поставити на «Гасіння» на 1 годину 30 хвилин.
Як приготувати грибний суп в мультиварці?
Грибний суп мультиварці можна приготувати, як з лісових опеньки, лисички або білих, так і з печерицями або вешенками, які вирощують в теплицях. В першому випадку рекомендується закладати продукт в м'ясний бульйон, у другому – у воду, з обсмажуванням на вершковому маслі.
Грибний суп в мультиварці з свіжих грибів
Самий смачний суп зі свіжих грибів в мультиварці. Більш ароматний виходить з лісових, зате з печерицями та вешенками менше клопоту, і вони більш безпечні. Оригінальний смак додадуть страві тертий кабачок і порізаний помідор, їх кладуть за 10 хвилин до закінчення варіння. Найлегший рецепт – сільський суп, де в ролі печі виступає мультиварка.
Інгредієнти :
Приготування
Грибний суп в мультиварці із заморожених грибів
Головна перевага цієї страви – аромат, ніж багатші на нього гриби, тим смачніше буде частування. Багато господині роблять заготовки, щоб потім приготувати чудовий суп із заморожених грибів в мультиварці. Розморожувати їх не треба, тільки опустити в окріп. З спецій підійдуть чорний перець, базилік, кмин, розмарин або чебрець.
Інгредієнти :
Приготування
Грибний суп з сушених грибів в мультиварці
Якщо хочеться ситного страви, а заморожених грибів немає, свіжі вже приїлися, варто спробувати ще один рецепт - суп з сушених грибів в мультиварці. Їх потрібно замочити на 3-4 години, в тій же воді відварити 10 хвилин, і на ній же приготувати перше блюдо. Для насиченого частування беруть 1 склянку грибів на 3 літри води.
Інгредієнти :
Приготування
Суп з солоними грибами в мультиварці
Незвичайний смак можна отримати, якщо зварити суп з маринованих грибів в мультиварці. Деякі господині кладуть їх навпіл з солоними. Зробити страву більш густим допоможе обсмажений на сухій сковороді або манка борошно, вистачить пари ложок. З сортів зеленого цибулі краще класти «батун» або «шалот», а варити – на курячому бульйоні.
Інгредієнти :
Приготування
Грибний суп-пюре в мультиварці
Якщо звичайний грибний суп часто варили ще на Русі, то крем-суп «позичили» у європейців десь у 15 столітті. Для нього підійдуть печериці, треба брати гриби невеликого розміру, з тугими голівками. Варити можна без картоплі, жирність частування додадуть вершкове масло та вершки, грибний крем-суп в мультиварці виходить особливо ніжним.
Інгредієнти :
Приготування
Сирний суп з грибами в мультиварці
Чудовим смаком володіє грибний суп з плавленим сиром в мультиварці, він надає ніжну текстуру частування. Блюдо вважається винаходом французів, тільки європейські кухарі використовують більш дорогі сорти: рокфор або брі. Можна класти чеддер або пармезан, в натертому вигляді або шматочками або обійтися плавленим сиром.
Інгредієнти :
Приготування
Грибний суп з куркою в мультиварці
Овочі можна не обсмажувати, а класти сирими, але від цього програє смак. Деякі господині пасерують тільки третю частину грибів. Для засмажки підійде будь-яке масло, але рекомендується додавати хоча б шматочок вершкового. Спецій кладуть по мінімуму, щоб не перебивати грибний аромат. Відмінний рецепт - суп з грибами і куркою в мультиварці.
Інгредієнти :
Приготування
Гороховий суп з грибами в мультиварці
Наваристое, ситне блюдо без м'яса - пісний грибний суп в мультиварці з додаванням гороху. Особливо хороший взимку, відмінно зігріває і додає сил. Щоб зварився швидше, боби потрібно заздалегідь замочити на кілька годин, воду злити. Найбільш поживні навари виходять з білих грибів або рижиков.
Інгредієнти :
Приготування
Грибний суп з перловкою в мультиварці - рецепт
Самий відомий рецепт цієї страви – з кашами, можна класти різні крупи, дуже смачним виходить грибний суп з перловкою в мультиварці. Ця крупа не всім подобається, і дарма, що в стародавні часи вона вважалася їжею тільки знатних осіб з-за цінних якостей: сильний антиоксидант і багата на протеїн, який виробляє колаген.
Інгредієнти :
Приготування
Квасолевий суп з грибами в мультиварці
Другим по насиченості стравою називають грибний суп з квасолею в мультиварці. Ці боби важливо правильно вимочити, їх кладуть у воду на 5-6 годин, зливаючи через кожні 2 години, щоб рідина увібрала більше токсинів і знизилася кількість крохмалю. Так правильніше і корисніше, ніж просто замочити на ніч.
Інгредієнти :
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісні картопляні зрази з грибами в духовці на сковороді і на пару - рецепти без яєць, з капустою і цибулею
Пісні картопляні зрази з грибами – дивовижно смачне частування, завдяки різними начинками і спецій, кожен раз виходить нове блюдо. Є рецепти з
Курячий суп з локшиною - рецепти з картоплею, яйцем, грибами і сердечками в мультиварці
Курячий суп з локшиною – звичне блюдо, яким важко здивувати, але це вдасться, якщо скористатися рецептами китайців – з саке або японців – з рисовими
Гороховий суп без м'яса класичний і в мультиварці - рецепти з грибами, квасолею і без картоплі
Гороховий суп без м'яса – смачне і ситне блюдо, завдяки оригінальним рецептам, воно ніколи не набридне. З томатом, грибами, імбиром, куркумою, сиром
Пісний плов з грибами в казані, в духовці і мультиварці - рецепти з овочами, перловкою, рисом і нутом
Пісний плов з грибами чудово підійде для дотримання дієти. В якості основи використовують рис, ячмінь, нут, перловка. Як доповнення включають всілякі
Пісний суп з квасолею червоною, білою, і консервованою стручковою - рецепти з грибами, томатом і рисом
Легке і поживне блюдо - пісний суп з квасолею, яке робить дієту абсолютно не складним. Ці боби компенсують нестачу амінокислот і відмова від
Пісний суп з квашеними огірками, перловкою, рисом, грибами та квасолею
Звичний пісний суп може приємно здивувати оригінальним смаком. Багато господинь знають, що не всім членам сім'ї він подобається, але легко