Гороховий суп з копченостями в мультиварці - рецепти з реберцями, куркою і ковбасою
Зварити смачний і ароматний суп гороховий з копченостями в мультиварці не складе труднощів навіть новачкові в кулінарній справі. Підсумком простих дій буде чудове гаряче, продегустувати яке захочеться кожному, хто відчує його дивовижний аромат.
Рецепт приготування горохового супу в мультиварці простий і елементарний у виконанні.
Базовим компонентом можуть бути копчені свинячі або яловичі ребра, копчена ковбаса, шинка, грудинка, в'ялене м'ясо або копчена птиця. Можна використовувати продукти окремо або суміш декількох видів.
На першому етапі обсмажують в режимі «Смаження» або «Випічка» цибулю з морквою, додають копченості.
Горох в ідеалі попередньо замочують на кілька годин, а потім додають в чашу разом з водою.
Приготування горохового супу в мультиварці можна здійснювати з картоплею, додаючи його з горохом.
З спецій в суп додають лавр і перець або використовують добавки на свій смак.
Самий смачний гороховий суп в мультиварці вдасться зварити з додаванням свинячих копчених ребер. При бажанні складу гарячого доповнюють мисливськими копченими ковбасками, нарізавши їх невеликими скибочками і додавши в процесі обсмажування овочів. При подачі блюдо доповнюють зеленню і за бажанням сухариками.
Інгредієнти:
копчені ребра – 05 кг;
горох – 300 г;
цибулю і моркву – по 200 г;
картопля – 400 г;
масло – 2 ст. ложки;
вода – 3 л;
сіль, перець, лавр.
Приготування
Цибулю нарізають, перетирають моркву і розрізають ребра на скибочки по одному ребру.
Закладають складові в чашу з маслом і обсмажують на «Випікання» 10 хвилин.
Додають розмочений горох, картопляні кубики, воду, приправи.
Готують гороховий суп з копченими ребрами в мультиварці 15 години в режимі «Суп» або «Гасіння».
Не менш смачним і ароматним буде гороховий суп з куркою в мультиварці. Можна взяти копчений окорочок, крила, ніжки або грудку без кістки, нарізавши її брусочками або кубиками. Насиченості смаку додасть копчений бекон, який слід обсмажити разом з овочевою пассеровкой на початковому етапі приготування гарячого.
Інгредієнти:
копчена курка – 05 кг;
бекон копчений – 150 г;
горох – 350 г;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
стебло селери – 2 шт.;
масло вершкове – 2 ст. ложки;
вода – 15-2 л;
сіль, перець, лавр, зелень.
Приготування
Обсмажують на маслі в режимі «Випічка» цибулю з морквою та селерою, додавши в процесі смаження бекон.
Закладають розмочений горох, включають режим «Суп» або «Мультиповар» на 1 годину.
Через 30 хвилин додають курятину, приправи і спеції.
Приготовлений суп гороховий з копченостями в мультиварці подають із зеленню.
Приготований густий гороховий суп в мультиварці у вигляді пюре порадує ніжною кремовою текстурою, яку чудово доповнить гармонійний насичений смак і приголомшливий аромат. Бекон можна залишити цілими скибочками, виклавши їх в тарілку після смаження і додавши в гаряче разом з сухариками і зеленню при подачі.
Інгредієнти:
копчений бекон – 200 г;
горох – 300 г;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
масло – 2 ст. ложки;
вода – 1 л;
сіль, перець, зелень, сухарі.
Приготування
Обсмажують в режимі «Смаження» або «Випічка» нарізаний бекон.
Додають цибулю і моркву, смажать 10 хвилин.
Закладають розмочений горох, вливають воду, готують страву в режимі «Гасіння» 2 години.
Пюрируют суп блендером, переклавши в каструлю, приправляють за смаком, подають із зеленню і сухариками.
Зварити суп гороховий з копченостями в мультиварці можна з ковбасою. Більш пікантний смак гарячого стане, якщо додати до складу солодкий перець, трохи прованських трав і подрібнений зубчик часнику. Якщо хочеться зберегти цілісність горошин, крупу попередньо не розмочують, а тільки промивають.
Інгредієнти:
копчена ковбаса – 300 р;
горох – 500 г;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
картопля – 3 шт.;
масло – 2 ст. ложки;
вода – 15-2 л;
болгарський перець – 05 шт.;
сіль, перець, прованські трави, лавр, зелень.
Приготування
Закладають в чашу мультиварки подрібнену цибулю, перетерту моркву і нарізану ковбасу.
Включають програму «Випічка» або «Смаження» на 15 хвилин.
Додають горох, кубики картоплі, вливають воду.
Переводять пристрій на режим «Гасіння» і готують гаряче 15 години.
За 30 хвилин до кінця варіння додають в киплячий суп гороховий з ковбасою в мультиварці болгарський перець, трави і приправи.
Рецепт горохового супу в мультиварці, виконаний з копченим беконом, дозволить отримати максимально ситну версію гарячого при мінімальних трудовитратах. Стебла селери успішно замінить коренеплід овоча, який слід очистити і нарізати найтоншої соломкою. Горох можна використовувати цілий або колотий.
Інгредієнти:
копчений бекон – 250 г;
горох – 300 г;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
стебла селери – 2 шт.;
масло – 2 ст. ложки;
вода – 15 л;
сіль, перець, лавр, зелень.
Приготування
У чашу мультиварки на «Випікання» обсмажують нарізаний бекон до рум'янцю, перекладають у тарілку.
У витоплений жир закладають цибулю, моркву і селеру, смажать 10 хвилин.
Додають горох, воду, приправи, переводять пристрій на програму «Суп», встановивши таймер на 15 години.
При подачі додають в тарілку з супом зелень і бекон.
Приголомшливий аромат набуває класичний зварений суп гороховий з м'ясом в мультиварці, якщо додати до складу м'якоть, зрізану з копченого стегенця. Компонент закладають в чашу пристрою на завершальному етапі варіння гарячого за 15 хвилин до сигналу. У той же момент кидають всі приправи і спеції.
Інгредієнти:
яловича грудинка – 300 г;
копчений окорочок – 1 шт.;
горох – 300 г;
картопля – 3 шт.;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
масло – 2 ст. ложки;
вода – 2 л;
часник – 1 зубок;
сіль, перець, лавр, зелень.
Приготування
Обсмажують в маслі нарізану яловичину.
Додають цибулю і моркву, смажать разом з м'ясом 10 хвилин.
Закладають горох, картопляні кубики, вливають воду.
Перемикають режим смаження на програму «Гасіння» і продовжують готування 2 години.
В кінці приготування додають стегенце приправи, часник.
Не має конкуренції наваристий гороховий суп зі свининою в мультиварці, якщо в якості м'ясної складової використовувати прикопченную грудинку. Важливим доповненням стане сушений чебрець, пікантні ноти якого перетворять смак гарячого на краще. Часник можна додавати на початковому етапі в пасеровку або приправити їм страву при подачі.
Інгредієнти:
копчена грудинка – 250 г;
горох – 300 г;
картопля – 2 шт.;
стебла селери – 2 шт.;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
масло – 2 ст. ложки;
вода – 2 л;
часник – 3 зубки;
сушений чебрець – 05 ч. ложки;
сіль, перець, лавр.
Приготування
Обсмажують в режимі «Смаження» на олії цибулю, моркву, селеру і грудинку.
Додають горох, картоплю, воду, чебрець, всі приправи.
Включають програму «Гасіння» і готують суп 15 години.
Зварити гороховий суп з крильцями в мультиварці не складніше, ніж з іншими копченостями. Крила попередньо розрізають по суглобу, а потім обсмажують в маслі до легкого підрум'янення з усіх боків. Одночасно можна додати до складу копчений бекон, шинку або балик, чому смак гарячого тільки покращиться.
Інгредієнти:
копчені крильця – 250 г;
горох – 200 г;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
масло – 2 ст. ложки;
вода – 15 л;
сіль, лавр.
Приготування
Обсмажують крильця 10-15 хвилин.
Додають цибулю, моркву, смажать 5 хвилин.
Кидають горох, вливають воду, варять смачний гороховий суп з копченостями в мультиварці на програмі «Суп» 15 години.
Максимально швидко гороховий суп готується в мультиварці-скороварці, особливо, якщо пристрій оснащений програмою мультиповар. Всього 30 хвилин буде потрібно для якісного розварювання крупи і придбання стравою потрібних смакових властивостей. Горошини в даному випадку не вимагає попереднього замочування.
Інгредієнти:
копченості – 500 г;
горох – 250 г;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
картопля – 2 шт.;
масло – 2 ст. ложки;
вода – 1 л;
сіль, духмяний перець, лавр.
Приготування
Обсмажують копченості в режимі «Смаження» 10 хвилин, додавши масло.
Закладають цибулю і моркву, смажать ще 10 хвилин.
Додають картоплю, горох, воду і всі приправи.
Перемикають режим на «Мультиповар» і готують гороховий швидкий суп з копченостями в мультиварці 40 хвилин.
Як приготувати гороховий суп в мультиварці?
Рецепт приготування горохового супу в мультиварці простий і елементарний у виконанні.
Гороховий суп в мультиварці з копченими реберцями
Самий смачний гороховий суп в мультиварці вдасться зварити з додаванням свинячих копчених ребер. При бажанні складу гарячого доповнюють мисливськими копченими ковбасками, нарізавши їх невеликими скибочками і додавши в процесі обсмажування овочів. При подачі блюдо доповнюють зеленню і за бажанням сухариками.
Інгредієнти:
Приготування
Гороховий суп з копченою куркою в мультиварці
Не менш смачним і ароматним буде гороховий суп з куркою в мультиварці. Можна взяти копчений окорочок, крила, ніжки або грудку без кістки, нарізавши її брусочками або кубиками. Насиченості смаку додасть копчений бекон, який слід обсмажити разом з овочевою пассеровкой на початковому етапі приготування гарячого.
Інгредієнти:
Приготування
Гороховий суп-пюре в мультиварці
Приготований густий гороховий суп в мультиварці у вигляді пюре порадує ніжною кремовою текстурою, яку чудово доповнить гармонійний насичений смак і приголомшливий аромат. Бекон можна залишити цілими скибочками, виклавши їх в тарілку після смаження і додавши в гаряче разом з сухариками і зеленню при подачі.
Інгредієнти:
Приготування
Гороховий суп з копченою ковбасою в мультиварці
Зварити суп гороховий з копченостями в мультиварці можна з ковбасою. Більш пікантний смак гарячого стане, якщо додати до складу солодкий перець, трохи прованських трав і подрібнений зубчик часнику. Якщо хочеться зберегти цілісність горошин, крупу попередньо не розмочують, а тільки промивають.
Інгредієнти:
Приготування
Гороховий суп з беконом в мультиварці
Рецепт горохового супу в мультиварці, виконаний з копченим беконом, дозволить отримати максимально ситну версію гарячого при мінімальних трудовитратах. Стебла селери успішно замінить коренеплід овоча, який слід очистити і нарізати найтоншої соломкою. Горох можна використовувати цілий або колотий.
Інгредієнти:
Приготування
Гороховий суп з копченим окорочком в мультиварці
Приголомшливий аромат набуває класичний зварений суп гороховий з м'ясом в мультиварці, якщо додати до складу м'якоть, зрізану з копченого стегенця. Компонент закладають в чашу пристрою на завершальному етапі варіння гарячого за 15 хвилин до сигналу. У той же момент кидають всі приправи і спеції.
Інгредієнти:
Приготування
Гороховий суп з грудинкою в мультиварці
Не має конкуренції наваристий гороховий суп зі свининою в мультиварці, якщо в якості м'ясної складової використовувати прикопченную грудинку. Важливим доповненням стане сушений чебрець, пікантні ноти якого перетворять смак гарячого на краще. Часник можна додавати на початковому етапі в пасеровку або приправити їм страву при подачі.
Інгредієнти:
Приготування
Гороховий суп з копченими крильцями в мультиварці
Зварити гороховий суп з крильцями в мультиварці не складніше, ніж з іншими копченостями. Крила попередньо розрізають по суглобу, а потім обсмажують в маслі до легкого підрум'янення з усіх боків. Одночасно можна додати до складу копчений бекон, шинку або балик, чому смак гарячого тільки покращиться.
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт горохового супу в мультиварці-скороварці
Максимально швидко гороховий суп готується в мультиварці-скороварці, особливо, якщо пристрій оснащений програмою мультиповар. Всього 30 хвилин буде потрібно для якісного розварювання крупи і придбання стравою потрібних смакових властивостей. Горошини в даному випадку не вимагає попереднього замочування.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Гороховий суп без м'яса класичний і в мультиварці - рецепти з грибами, квасолею і без картоплі
Гороховий суп без м'яса – смачне і ситне блюдо, завдяки оригінальним рецептам, воно ніколи не набридне. З томатом, грибами, імбиром, куркумою, сиром
Гороховий суп з копченими крильцями
Більшість любителів горохового супу сходяться на думці, що ідеальним страва виходить на основі копченостей. Однак, якщо взяти за основу не жирні
Гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці
Багато люблять суп гороховий, однак не всім подобаються клопоти, які доставляє процес його приготування. Власникам диво-помічниці - мультиварки можна
Як зварити гороховий суп з копченими реберцями?
Рецептів горохового супу існує кілька десятків, проте самим улюбленим завжди був той, що зварений з копченими реберцями. Пропонуємо три цікаві
Гороховий суп з копченостями в мультиварці
Гороховий суп дуже люблять дорослі і діти. Процес його приготування займає зовсім не багато часу. А ми розповімо, як урізноманітнити цей неабиякий
Гороховий суп в скороварці
Готувати суп гороховий в скороварці - одне задоволення, адже зазвичай варіння гороху займає набагато більше часу, якщо готувати його в простій