Тефтелі в мультиварці - рецепти з рисом, гречкою, на пару, у вершковому і томатному соусі
Мультиварка – це прекрасне рішення для полегшення життя господинь, оскільки немає необхідності ретельно стежити за процесом готування. Одним з найкращих варіантів страв, зроблених з її допомогою, є тефтелі в мультиварці, урізноманітнити смак допоможе рецепт і спеціальний виставлений режим.
Щоб зробити смачні тюфтельки в мультиварці, потрібно враховувати деякі моменти:
Для приготування можна вибрати один з режимів, наприклад, функцію «Гасіння», «Мультиповар», «На пару» або будь-яку іншу, яка передбачена для різних виробників.
Якщо програма передбачає ручний вибір температури, тоді варто виставити 120-150 градусів.
Щоб зробити тефтелі в мультиварці, їх треба повністю залити заправкою. Якщо не розрахувати з кількістю соусу, вони можуть вийти сухуватими.
Розмір тефтель повинен бути середнім, вони не повинні бути як фрикадельки, але і не бути величезними, як котлети.
В залежності від індивідуальних побажань страву можна зробити ніжним (з допомогою вершкового або сметанного соусу) або гострим, використовуючи перець і томати.
Для формування маси можна застосовувати як рис, так і гречку, можливо і використання виключно м'ясного фаршу.
Дуже привабливо виглядають тефтелі «їжачки» в мультиварці. Це страва володіє приємним смаком і дуже нескладне в приготуванні. Компоненти додаються в мінімальній кількості, а по ситності страва знаходиться на вищому рівні. Використовуючи побутовий прилад, можна не турбуватися, що частування з додаванням рису підгорить.
Інгредієнти:
фарш – 300 г;
рис – 3 ст. л.;
цибуля – 1 шт.;
томатна паста – 3 ст. л.;
вода – 250 мл
Приготування
Масу (фарш, цибулю і сухий рис) перемішати для рівномірного розподілу солі і рису, зробити тефтелі.
Змішати пасту і воду, залити нею тефтелі в мультиварці.
Виставити режим «Гасіння» на 45 хвилин.
Курячі тефтелі в підливі в мультиварці не гірше страви зі свинячим фаршем, м'ясні кульки виходять надзвичайно ніжними, що викликає бажання ще раз їх спробувати. Для поліпшення смаку їх можна обробити в панірувальних сухарях, присмачити різноманітними спеціями, підібраними за своїм індивідуальним смаком.
Інгредієнти:
фарш–600 г;
яйце – 1 шт.;
сухарі – 4 ст. л.;
вода – 100 мл;
томатний сік – 250 мл;
цибуля – 2 шт.;
часник – 2 зубчики.
Приготування
Змішати фарш, цибулю, сухарі, яйце і спеції.
З томатами з'єднати часник, перець і сіль.
Влити в чашу томатну суміш і дочекатися кипіння на програмі «Смаження».
Додати до соусу тефтелі і встановити програму «Гасіння».
Зробити тефтелі в мультиварці можна за 25-30 хвилин.
Така страва як тефтелі з яловичини в мультиварці може вийти неймовірно соковитим, якщо до нього приготувати відмінний соус. Особливу пікантність йому додає поєднання в одному складі сметани і пасти з томатів. Класичний рецепт може відмінно підійти для вечері або допоможе привнести різноманітність у святкове застілля.
Інгредієнти:
фарш – 0 5 кг;
цибуля – 2 шт.;
рис – 05 склянки;
яйце – 1 шт.;
томатна паста – 2 ст. л.;
борошно – 2 ст. л.;
сметана – 2 ст. л.
Приготування
Зліпити тефтелі з фаршу з цибулею, яйцем і попередньо відвареним рисом.
Виліплені кульки викласти в чашу.
Соус з пасти, сметани, борошна влити в чашу, щоб він покривав кульки.
Тефтелі яловичі в мультиварці готувати близько години на встановленій програмі «Гасіння».
Не кожен любить рибні страви, але при використанні оригінального рецепту можна зробити надзвичайно ніжні тефтелі з минтая в мультиварці, яким будуть раді навіть діти. Можна взяти і інші види риби. Блюдо принесе максимальну користь завдяки вмісту йоду і інших корисних речовин, з них ідеальної комбінується томатний соус.
Інгредієнти:
рибне філе – 1 кг;
цибуля – 1 шт.;
яйце – 1 шт.;
манна крупа – 2 ст. л.;
цибуля – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
томатна паста – 3-4 ст. л.;
вода – 0 5 л
борошно – 2-3 ст. л.
Приготування
У філе додати цибулю, яйце, манну крупу, перемішати.
Овочі для соусу очистити, нарізати і викласти в прилад, обсмажити в режимі «Випічка».
З фаршу створити кульки і викласти на обсмажені овочі.
Зробити соус з пасти, води і борошна, залити їм тефтелі рибні в мультиварці.
Виставити режим «Гасіння» на 1 годину.
Поширеним варіантом є тюфтелі в соусі в мультиварці. Його можна зробити з сметани, з томатів, але самим ніжним, підходить навіть для маленьких дітей, стане вершковий. З ним ідеально буде комбінуватися курячий фарш, має м'яку структуру. Страву можна подавати на подушці з різних овочів.
Інгредієнти:
фарш 700 г;
цибуля – 2 шт.;
морква – 1 шт.;
манна крупа – 2-3 ст. л.;
яйце – 1 шт.;
вершки 20% – 200 мл
Приготування
Цибулину приєднати до фаршу, вбити туди яйце. Щоб прибрати зайву вологу, потрібно додати манної крупи.
Зліпити тефтелі. Включити функцію «Смаження» і обсмажити.
Викласти на підготовлену овочеву подушку тефтелі в білому соусі в мультиварці, довести до готовності на програмі «Гасіння» за півгодини.
Гострим смаком відрізняються тефтелі в томаті в мультиварці. Їх можна зробити з будь-якого фаршу: із свинини, курки, яловичини, допускається комбінація цих видів. Томатна паста чудово комбінується з часником, він надає їй насичений присмак. Якщо додати до складу цукор, соус придбає незвичайний кисло-солодкий смак.
Інгредієнти:
фарш – 400 г;
морква – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
часник – 2 зубчики;
томатна паста – 3 ст. л.;
сметана – 2 ст. л.;
цукор.
Приготування
Овочі дрібно нарізати, половина буде використовуватись для тефтелькою.
Включити функцію «Смаження» і обробити цибулю з морквою.
Змішати фарш, овочі. Сформувати тефтелі.
Включити режим «Гасіння» на 40 хвилин.
Зробити соус з пасти, часнику, солі і цукру, залити їм тефтелі і готовитьдо закінчення виставленої програми.
Ситним, поживним і дуже апетитним можна назвати таку страву як тефтелі зі сметаною в мультиварці. При готуванні надзвичайно важливо дотримувати правильні пропорції, щоб отримати прекрасний результат. М'ясний фарш вдало поєднується з рисом, можна застосовувати і піджарку їх різних овочів.
Інгредієнти:
фарш – 500 г;
яйце – 1 шт.;
рис – 200 г;
цибуля – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
борошно – 1 ст. л.;
вода – 250 мл;
сметана – 200 р.
Приготування
Цибулю і моркву обсмажити на режимі «Смаження».
У фарш з рисом додати трохи овочевий піджарки, яйце і спеції. Зліпити тефтелі.
Окремо змішати сметану з водою, сіллю і перцем.
На решту овочеву піджарку викласти тефтелі з рисом в мультиварці. Всипати борошно і вилити на них соус.
Готувати страву в режимі «Гасіння» 40 хвилин.
Дуже оригінальною є варіацією тефтелі в мультиварці, рецепт яких включає гречку замість рису. У м'ясний фарш можна додати і овочі, поліпшити смак допоможе попереднє обсмажування компонентів. Готувати страву можна на сковорідці, в казанку, але спростити процес і отримати смачну страву дозволить цей побутовий прилад.
Інгредієнти:
фарш 250 г;
гречка – 05 склянки;
яйце – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
борошно – 1 ст. л.;
сметана – 2 ст. л.
Приготування
Цибулю нарізати, додати до нього фарш, гречку і яйце.
Сформувати тефтелі, в режимі «Смаження» готувати 10 хвилин.
Для соусу обсмажити овочі, додати борошно і сметану, воду.
Виставити програму «Тушкування» на 20 хвилин.
Набагато корисніше і питательней виходять парові тефтелі в мультиварці, при цьому зберігається весь смак продуктів для дитячого харчування це найкраще блюдо. Щоб зробити його більш ситним, можна застосувати свинячий фарш, а ніжність додасть куряче м'ясо. Традиційне поєднання – це поєднати його з рисом.
Інгредієнти:
фарш – 500 г;
рис – 200 г;
цибуля – 1 шт.;
яйце – 1 шт.
Приготування
Відварений рис з'єднати його з фаршем і яйцем.
Цибулю і обсмажити, а потім додати до фаршу.
Перемішати фарш і сформувати тефтелі, викласти їх на піддон мультиварки.
Готувати тефтелі 25 хвилин на режимі «Варка на пару».
Як приготувати тефтелі в мультиварці?
Щоб зробити смачні тюфтельки в мультиварці, потрібно враховувати деякі моменти:
Тефтелі з рисом в мультиварці – рецепт
Дуже привабливо виглядають тефтелі «їжачки» в мультиварці. Це страва володіє приємним смаком і дуже нескладне в приготуванні. Компоненти додаються в мінімальній кількості, а по ситності страва знаходиться на вищому рівні. Використовуючи побутовий прилад, можна не турбуватися, що частування з додаванням рису підгорить.
Інгредієнти:
Приготування
Курячі тефтелі в мультиварці
Курячі тефтелі в підливі в мультиварці не гірше страви зі свинячим фаршем, м'ясні кульки виходять надзвичайно ніжними, що викликає бажання ще раз їх спробувати. Для поліпшення смаку їх можна обробити в панірувальних сухарях, присмачити різноманітними спеціями, підібраними за своїм індивідуальним смаком.
Інгредієнти:
Приготування
Тефтелі з яловичого фаршу в мультиварці
Така страва як тефтелі з яловичини в мультиварці може вийти неймовірно соковитим, якщо до нього приготувати відмінний соус. Особливу пікантність йому додає поєднання в одному складі сметани і пасти з томатів. Класичний рецепт може відмінно підійти для вечері або допоможе привнести різноманітність у святкове застілля.
Інгредієнти:
Приготування
Рибні тефтелі в мультиварці
Не кожен любить рибні страви, але при використанні оригінального рецепту можна зробити надзвичайно ніжні тефтелі з минтая в мультиварці, яким будуть раді навіть діти. Можна взяти і інші види риби. Блюдо принесе максимальну користь завдяки вмісту йоду і інших корисних речовин, з них ідеальної комбінується томатний соус.
Інгредієнти:
Приготування
Тефтелі в вершковому соусі в мультиварці
Поширеним варіантом є тюфтелі в соусі в мультиварці. Його можна зробити з сметани, з томатів, але самим ніжним, підходить навіть для маленьких дітей, стане вершковий. З ним ідеально буде комбінуватися курячий фарш, має м'яку структуру. Страву можна подавати на подушці з різних овочів.
Інгредієнти:
Приготування
Тефтелі в томатному соусі в мультиварці
Гострим смаком відрізняються тефтелі в томаті в мультиварці. Їх можна зробити з будь-якого фаршу: із свинини, курки, яловичини, допускається комбінація цих видів. Томатна паста чудово комбінується з часником, він надає їй насичений присмак. Якщо додати до складу цукор, соус придбає незвичайний кисло-солодкий смак.
Інгредієнти:
Приготування
Тефтелі в сметанному соусі в мультиварці
Ситним, поживним і дуже апетитним можна назвати таку страву як тефтелі зі сметаною в мультиварці. При готуванні надзвичайно важливо дотримувати правильні пропорції, щоб отримати прекрасний результат. М'ясний фарш вдало поєднується з рисом, можна застосовувати і піджарку їх різних овочів.
Інгредієнти:
Приготування
Тефтелі з гречкою в мультиварці
Дуже оригінальною є варіацією тефтелі в мультиварці, рецепт яких включає гречку замість рису. У м'ясний фарш можна додати і овочі, поліпшити смак допоможе попереднє обсмажування компонентів. Готувати страву можна на сковорідці, в казанку, але спростити процес і отримати смачну страву дозволить цей побутовий прилад.
Інгредієнти:
Приготування
Тефтелі на пару в мультиварці
Набагато корисніше і питательней виходять парові тефтелі в мультиварці, при цьому зберігається весь смак продуктів для дитячого харчування це найкраще блюдо. Щоб зробити його більш ситним, можна застосувати свинячий фарш, а ніжність додасть куряче м'ясо. Традиційне поєднання – це поєднати його з рисом.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Тефтелі в сметанному соусі в мультиварці
Якщо ви якось готували м'ясні тефтелі в соусі, то напевно знаєте наскільки це просте заняття. Однак страву можна приготувати ще простіше і швидше,
Тефтелі в томатному соусі в мультиварці
Напевно, кожна господиня хоча б одного разу готувала смачні тюфтельки і має свій неповторний рецепт страви. Розповімо, як приготувати страву ще
Тефтелі з гречкою
Хто з нас не пробував смачні тюфтельки?! А якщо їх зробити не з рисом, а з гречкою, то вийде оригінально і корисно. А подати їх до столу можна з
Тефтелі з капустою
Тефтелі - це смачні м'ясні кульки з соусом. Варіантів їх приготування досить багато, і у кожної господині неодмінно є свій. І сьогодні ми пропонуємо
Тефтелі з яловичини
Тефтелі - це м'ясні кульки, протушкувалися з соусом, чудово підійдуть до будь-якого гарніру. Давайте розглянемо декілька простих рецептів створення
Тефтелі в мультиварці
Тефтелі - відмінні м'ясне блюдо для вечері. Не хочете возитися з приготуванням цієї страви на сковороді? Не біда, адже можна приготувати тефтелі і в