Риба в мультиварці
Володарі сучасного кухонного гаджета під назвою мультиварка щосили освоюють рецепти звичних страв, підлаштовуючи їх під можливості пристрою.
Ми сьогодні розповімо, як можна приготувати за допомогою мультиварки рибу і запропонуємо кілька простих, але смачних рецептів.
Інгредієнти:
риба будь – 980 р;
морква – 285 г;
цибуля ріпчаста – 285 г;
зубці часникові – 2 шт.;
олія соняшникова або оливкова без аромату – 40 мл;
соус томатний – 140 г;
цукор-пісок – за смаком;
горошини запашного перцю – 3 шт.;
лавровий лист – 1 шт.;
сіль йодована велика і мелений перець – за смаком;
приправи та спеції – по смаку.
Приготування
Спочатку підготуємо рибку. Почистимо тушки, позбавимо від плавників, хвоста і при наявності від нутрощів, сполоснем під проточною водою і разрежем на порційні шматочки.
Приправляємо рибні скибочки сіллю, перцем і спеціями і залишаємо хвилин на п'ятнадцять в мисці маринуватися.
Очищені цибулини шаткуємо півкільцями, а моркву перетираємо на крупній тертці.
Викладаємо овочі в мультикастрюлю, в яку наливаємо попередньо трохи олії соняшникової або оливкової без запаху, і включаємо на п'ятнадцять хвилин режим «Смаження» або «Випічка».
Додаємо в процесі смаження овочів сіль, мелений перчик, томатний соус, цукор-пісок, лавровий лист, горошини перець і спеції, а по завершенні процесу закладаємо видавлені часникові зубки і перемішуємо.
Замість томатного соусу можна взяти томатну пасту, розведену у воді, збільшивши при цьому кількість спецій і прянощів.
Викладаємо половину овочевої маси з томатом в миску, на решті моркви з цибулею маємо скибочки промаринованной риби, яку покриваємо відкладеними овочами.
Переводимо прилад в ріжемо «Гасіння» і готуємо страву протягом п'ятдесяти хвилин.
Інгредієнти:
філе риби – 480 м;
помідори – 220 г;
ріпчасті цибулини – 140 г;
майонез або сметана – 60 г;
сир твердий – 160 г;
сіль йодована велика і мелений перець – за смаком;
приправи та спеції – за смаком.
Приготування
Філе риби споліскуємо, обсушуємо, ріжемо на порційні шматки, кожен з яких укладаємо на квадратний відріз фольги відповідного розміру.
Приправляємо рибку сіллю, перцем і приправами і промазуємо майонезом або сметаною.
Очищаємо цибулю, шаткуємо його півкільцями, які викладаємо на рибу.
Помідори нарізаємо кружальцями або полукружками і розташовуємо їх поверх лука.
Овочі присмачую невеликою кількістю сметани або майонезу, підсолюємо і трохи перчимо і заливаємо тонкими пластинами твердого сиру.
Фольгу запечатуємо по кутах, надаючи їй форму коробочки (верх при цьому залишається відкритим).
Поміщаємо заготовки в мультикастрюле, налаштовуємо прилад на режим «Випічка» і готуємо рибне філе з овочами у фользі протягом тридцяти-сорока хвилин.
Інгредієнти:
риба червона – 420 г;
сир твердий – 160 г;
майонез і сметана – по 45 г;
хмелі-сунелі – 2 щіпки;
сіль йодована велика і мелений перець – за смаком.
Приготування
Підготовлений належним чином червону рибу розрізаємо на порційні шматочки, які солимо, перчимо і присмачую хмелі-сунелі.
Викладаємо, рибні скибки в кошик для приготування на пару і присмачую їх зверху сумішшю сметани і майонезу.
Притрушиваем також червону рибку перетертим на крупній тертці твердим сиром і встановлюємо кошик з стравою в мультикастрюлю, в яку попередньо наллємо приблизно пів-літра води.
Готуємо червону рибку на пару протягом двадцяти п'яти хвилин в режимі «Пар» і подаємо з відварною картоплею, рисом або овочами.
Ми сьогодні розповімо, як можна приготувати за допомогою мультиварки рибу і запропонуємо кілька простих, але смачних рецептів.
Тушкована риба в мультиварці з морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Філе риби у фользі з овочами і сиром в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати червону рибу на пару в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Риба у фользі в мультиварці
Будь-яка риба, запечена у фользі, виходить набагато корисніше свого смаженого аналога. Тому пропонуємо рецепти, які вразять вас своєю простотою, адже
Риба в томатному соусі
Напевно, багато зможуть без клопоту приготувати смачну рибу в густому томатному соусі. У цій статті запропоновано два варіанти страви, які допоможуть
Риба у фользі
Риба, запечена у фользі - це чудова страва, приготування якого під силу кожному. Завдяки такому незатейливому способу запікання - страва виходить
Риба під овочами
Рибку можна готувати сотнею різних способів. Один з них - запікання під овочами. Таке блюдо завжди вийде ніжним, соковитим і ароматним. Як
Хек у фользі в духовці
Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома
Пікша в мультиварці
Пікшу можна готувати різними способами. Один з них - приготування в мультиварці. Якщо у вас немає ідей по створенню страви, і ви не знаєте, де їх