Запечені яблука в мультиварці
Запечені яблука в мультиварці порадують своєю різноманітністю навіть тих, хто не є фанатом подібного роду солодощів, а все тому, що фрукти можна запікати цілком, фарширувати, ділити на шматочки і супроводжувати різними сиропами і прянощами. Докладно про всі тонкощі процесу запікання яблук в мультиварці ми розповімо в наступному матеріалі.
Більшість солодкоїжок просто обожнює сирні десерти. З цим рецептом у них з'явився шанс зробити ласощі з улюбленим кисломолочним продуктом не тільки смачними, але і корисними.
Інгредієнти:
яблука великі – 2 шт.;
мед – 15 мл;
цедра одного лимона;
щіпка кориці;
сир – 130 р.
Приготування
Найпростіший спосіб звільнити серцевину яблук для начинки – розділити кожен з фруктів навпіл і просто вирізати м'якоть з насінням чайною ложкою. Коли яблука будуть підготовлені, збризніть їх лимонним соком і займіться сирною начинкою. Змішайте мед з сиром і корицею. Наповніть сирною начинкою кожну з яблучних «чашок» і розташуйте їх у чашу мультиварки. На дно пристрою налийте близько половини склянки води і виставте режим «Випічка» на 20 хвилин.
Одним з найбільш традиційних способів запікання яблук є той, що передбачає наповнення серцевини плодів цукром і медом. Після запікання цукрово-медова суміш перетвориться на карамель, відмінно поєднується з кислуватою яблучної м'якоттю.
Інгредієнти:
кислі яблука – 2 шт.;
жменю сушеної журавлини;
вода – 165 мл;
коричневий цукор – 45 г;
мед – 25 мл
Приготування
Орудуючи невеликим гострим ножем виріжте з яблук серцевину з насінням і наповніть отриману порожнину журавлиною. Змішайте мед з коричневим цукром і половиною води. Розлийте сироп в яблучні порожнини. Рідину, що залишилася, влийте в мультиварочную чашу. Розкладіть яблука в чаші і включіть режим «Випічка». Готуйте яблука від 20 хвилин до півгодини, залежно від бажаного ступеня щільності, а потім подавайте просто так або в компанії кульки ванільного морозива.
Якщо ви любите м'які яблучні шматочки, що нагадують по своїй текстурі варення часточками, то спробуйте цей рецепт. Такі яблука смачні самі по собі, так і в складі будь-якого десерту і випічки.
Інгредієнти:
яблука – 4 шт.;
цукор – 65 г;
щіпка кориці ;
мед – 25 мл
Приготування
Перед тим, як приготувати запечені яблука в мультиварці, самі яблука добре вимийте, очистіть від серцевини, при бажанні і зніміть шкірку. Розділіть плоди на часточки і укладіть в мультиварочную чашу. Пересипте шматочки цукром з корицею, полийте все медом і готуйте на «Випікання» 10-15 хвилин.
Не варто забувати і про простих яблуках запечених цілком. Оскільки в їх рецепті відсутні будь-які добавки, смак готового блюда буде визначатися безпосередньо сортом яблук і їх первісної солодкістю. Для самостійного запікання можна вибирати солодкі і більш м'які яблука, які швидко готуються.
Вимиті яблука помістіть в мультиварочную чашу і влийте на дно пристрою не більше половини склянки води. Увімкніть режим «Випічка» і готуйте фрукти близько 20-30 хвилин або до розм'якшення. Час готовності варіюється в залежності від щільності яблук і їх розміру.
Готові яблука можна подавати самостійно або разом з медом, вершками або морозивом.
Запечені яблука з сиром в мультиварці
Більшість солодкоїжок просто обожнює сирні десерти. З цим рецептом у них з'явився шанс зробити ласощі з улюбленим кисломолочним продуктом не тільки смачними, але і корисними.
Інгредієнти:
Приготування
Найпростіший спосіб звільнити серцевину яблук для начинки – розділити кожен з фруктів навпіл і просто вирізати м'якоть з насінням чайною ложкою. Коли яблука будуть підготовлені, збризніть їх лимонним соком і займіться сирною начинкою. Змішайте мед з сиром і корицею. Наповніть сирною начинкою кожну з яблучних «чашок» і розташуйте їх у чашу мультиварки. На дно пристрою налийте близько половини склянки води і виставте режим «Випічка» на 20 хвилин.
Яблука, запечені з цукром і медом в мультиварці
Одним з найбільш традиційних способів запікання яблук є той, що передбачає наповнення серцевини плодів цукром і медом. Після запікання цукрово-медова суміш перетвориться на карамель, відмінно поєднується з кислуватою яблучної м'якоттю.
Інгредієнти:
Приготування
Орудуючи невеликим гострим ножем виріжте з яблук серцевину з насінням і наповніть отриману порожнину журавлиною. Змішайте мед з коричневим цукром і половиною води. Розлийте сироп в яблучні порожнини. Рідину, що залишилася, влийте в мультиварочную чашу. Розкладіть яблука в чаші і включіть режим «Випічка». Готуйте яблука від 20 хвилин до півгодини, залежно від бажаного ступеня щільності, а потім подавайте просто так або в компанії кульки ванільного морозива.
Яблука, запечені часточками в мультиварці – рецепт
Якщо ви любите м'які яблучні шматочки, що нагадують по своїй текстурі варення часточками, то спробуйте цей рецепт. Такі яблука смачні самі по собі, так і в складі будь-якого десерту і випічки.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати запечені яблука в мультиварці, самі яблука добре вимийте, очистіть від серцевини, при бажанні і зніміть шкірку. Розділіть плоди на часточки і укладіть в мультиварочную чашу. Пересипте шматочки цукром з корицею, полийте все медом і готуйте на «Випікання» 10-15 хвилин.
Запечені яблука в мультиварці без начинки
Не варто забувати і про простих яблуках запечених цілком. Оскільки в їх рецепті відсутні будь-які добавки, смак готового блюда буде визначатися безпосередньо сортом яблук і їх первісної солодкістю. Для самостійного запікання можна вибирати солодкі і більш м'які яблука, які швидко готуються.
Вимиті яблука помістіть в мультиварочную чашу і влийте на дно пристрою не більше половини склянки води. Увімкніть режим «Випічка» і готуйте фрукти близько 20-30 хвилин або до розм'якшення. Час готовності варіюється в залежності від щільності яблук і їх розміру.
Готові яблука можна подавати самостійно або разом з медом, вершками або морозивом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яблука, запечені з медом в духовці
В осінній сезон яблука стають головними інгредієнтами більшості ласощів на наших столах. Серед інших, доступними і простими у приготуванні є запечені
Запечені яблука з корицею
Ідеальне поєднання яблук і кориці пропонуємо використовувати у виготовленні чудового ласощі. Запечіть фрукти за нашим простим рецептами і побачите,
Запечені яблука з медом
Коли немає бажання возитися з приготуванням складного десерту, такий рецепт неодмінно виручить. Спробуйте запекти яблука з нашим простим
Яблука, запечені з медом і горіхами
Запечені різними способами яблука - фаворит серед домашніх осінніх частувань. Приготування такого недорого і смачного десерту займе мінімум часу, а
Як запекти яблука в духовці з цукром?
У яблучний сезон не можна упустити шанс використовувати солодкі стиглі плоди в рецептах улюблених ласощів. В даному випадку рекомендуємо запекти
Як запекти яблука в духовці?
Якщо ідеї по приготуванню нового і незвичайного десерту вас покинули, скористайтеся нашими. Далі розповімо, як по-особливому запекти яблука. Такого