Дріжджове тісто в хлібопічці
Завдяки хлібопічці можна дуже швидко замісити смачне дріжджове тісто. Воно відмінно підходить для пирогів, пиріжків, основи для піци і т. д. Тісто виходить неймовірно пористим, повітряним і довго не черствіє.
Рецепт дріжджового тіста в хлібопічці
Інгредієнти:
сухі розчинні дріжджі – 15 г;
пшеничне борошно – 505 г;
сіль дрібна – 5 г;
цукор тростинний – 45 г;
яйця – 3 шт.;
масло вершкове – 55 г;
вода 225 мл
Приготування
У чисту форму висипаємо швидкодіючі дріжджі і высеиваем борошно. Потім додаємо цукор, сіль і розбиваємо курячі яйця. Додаємо невеликий шматок вершкового масла і заливаємо прохолодною водою. Тепер встановлюємо форму в хлібопічку, вибираємо програму, призначену для замісу тіста, і готуємо приблизно 2 години. По закінченні часу м'яке, пухке дріжджове тісто для пиріжків в хлібопічці готово.
Дріжджове тісто для булочок в хлібопічці
Інгредієнти:
борошно – 505 г;
сухі швидкодіючі дріжджі – 15 г;
цукор – щіпка;
масло вершкове – 105 г;
яйця курячі – 2 шт.;
вода – 105 мл;
сметана – 115 мл
Приготування
Рецепт здобного дріжджового тіста в хлібопічці починається з приготування основи. Масло вершкове викладаємо в миску і розтоплюємо в мікрохвильовці. Перелити у форму, додаємо сметану і всипаємо просіяне пшеничне борошно і дріжджі. В самому кінці розбиваємо в основу яйця, розбавляємо суміш водою і додаємо цукор. Закриваємо прилад і вмикаємо «Тісто» приблизно на 2 години. Якщо раптом у результаті воно вийде рідкуватим, додаємо потроху борошна і вимішуємо до м'якого стану.
Дріжджове тісто в хлібопічці на молоці
Інгредієнти:
молоко пастеризоване – 205 мл;
борошно – 455 г;
яйця – 2 шт.;
масло вершкове – 45 г;
швидкодіючі дріжджі – 5-10 м;
сіль – щіпка;
цукор – 40 р.
Приготування
Молоко виливаємо в склянку і прогріваємо в мікрохвильовці до 40 градусів. Масло розтоплюємо вершкове, остуджуємо і виливаємо в контейнер. Додаємо тепле молоко і кидаємо сіль. Яйця збиваємо окремо міксером, а потім виливаємо до решти продуктів. Пшеничне борошно кілька разів просіваємо і поступово додаємо в ємність. Додаємо цукор, швидкодіючі дріжджі і перемішуємо все ложкою. Тепер встановлюємо чашу в хлібопічку, закриваємо прилад кришкою і вибираємо програму для замісу тіста, розраховану приблизно на 2 години. Після звукового сигналу акуратно виймаємо його і використовуємо для приготування булочок, пирогів або пиріжків.
Пісне дріжджове тісто в хлібопічці
Інгредієнти:
борошно – 630 г;
вода – 365 мл;
сухі дріжджі – 25 г;
цукор, сіль – на смак;
масло рослинне – 35 мл
Приготування
В контейнер хлібопічки виливаємо воду кімнатної температури і масло. Слідом додаємо за смаком сіль, цукор і всипаємо просіяне борошно. В останню чергу викладаємо сухі дріжджі, закриваємо прилад і включаємо програму «Тісто». Після звукового сигналу, перекладаємо його на стіл і приступаємо до виготовлення пиріжків.
Дріжджове тісто на кефірі в хлібопічці
Інгредієнти:
борошно – 505 г;
сіль – щіпка;
цукор – 40 г;
масло рослинне – 60 мл;
кефір – 305 мл;
дріжджі швидкодіючі сухі – 15 р.
Приготування
Борошно просіваємо на стіл, а потім пересипаємо в чашу хлібопічки. Додаємо сіль, цукор і вводимо рослинне масло. Слідом вливаємо кефір, кидаємо швидкорозчинні дріжджі і перемішуємо. Встановлюємо ємність, закриваємо прилад кришкою і виставляємо відповідну програму для замісу тіста, яка розрахована приблизно на 25 години. Після сигналу піч вимикаємо, акуратно дістаємо дріжджове тісто з хлібопічки і використовуємо для приготування піци або пирогів.
Рецепт дріжджового тіста в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
У чисту форму висипаємо швидкодіючі дріжджі і высеиваем борошно. Потім додаємо цукор, сіль і розбиваємо курячі яйця. Додаємо невеликий шматок вершкового масла і заливаємо прохолодною водою. Тепер встановлюємо форму в хлібопічку, вибираємо програму, призначену для замісу тіста, і готуємо приблизно 2 години. По закінченні часу м'яке, пухке дріжджове тісто для пиріжків в хлібопічці готово.
Дріжджове тісто для булочок в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт здобного дріжджового тіста в хлібопічці починається з приготування основи. Масло вершкове викладаємо в миску і розтоплюємо в мікрохвильовці. Перелити у форму, додаємо сметану і всипаємо просіяне пшеничне борошно і дріжджі. В самому кінці розбиваємо в основу яйця, розбавляємо суміш водою і додаємо цукор. Закриваємо прилад і вмикаємо «Тісто» приблизно на 2 години. Якщо раптом у результаті воно вийде рідкуватим, додаємо потроху борошна і вимішуємо до м'якого стану.
Дріжджове тісто в хлібопічці на молоці
Інгредієнти:
Приготування
Молоко виливаємо в склянку і прогріваємо в мікрохвильовці до 40 градусів. Масло розтоплюємо вершкове, остуджуємо і виливаємо в контейнер. Додаємо тепле молоко і кидаємо сіль. Яйця збиваємо окремо міксером, а потім виливаємо до решти продуктів. Пшеничне борошно кілька разів просіваємо і поступово додаємо в ємність. Додаємо цукор, швидкодіючі дріжджі і перемішуємо все ложкою. Тепер встановлюємо чашу в хлібопічку, закриваємо прилад кришкою і вибираємо програму для замісу тіста, розраховану приблизно на 2 години. Після звукового сигналу акуратно виймаємо його і використовуємо для приготування булочок, пирогів або пиріжків.
Пісне дріжджове тісто в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
В контейнер хлібопічки виливаємо воду кімнатної температури і масло. Слідом додаємо за смаком сіль, цукор і всипаємо просіяне борошно. В останню чергу викладаємо сухі дріжджі, закриваємо прилад і включаємо програму «Тісто». Після звукового сигналу, перекладаємо його на стіл і приступаємо до виготовлення пиріжків.
Дріжджове тісто на кефірі в хлібопічці
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо на стіл, а потім пересипаємо в чашу хлібопічки. Додаємо сіль, цукор і вводимо рослинне масло. Слідом вливаємо кефір, кидаємо швидкорозчинні дріжджі і перемішуємо. Встановлюємо ємність, закриваємо прилад кришкою і виставляємо відповідну програму для замісу тіста, яка розрахована приблизно на 25 години. Після сигналу піч вимикаємо, акуратно дістаємо дріжджове тісто з хлібопічки і використовуємо для приготування піци або пирогів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паску в хлібопічці
Якщо немає часу або бажання півдня возитися з тестом для випікання пасок - довірте процес хлібопічці. Цей прилад досить успішно впорається із
Тісто в хлібопічці
Володарки чудового приладу - хлібопічки, можуть з легкістю економити час в процесі приготування різноманітних выпечных виробів. Майже будь-яка основа
Тісто для булочок в хлібопічці
Любителям різноманітних выпечных виробів точно сподобаються рекомендації, описані в статті. Розповімо, як не морочитися з приготуванням тіста для
Білий хліб в хлібопічці
Якщо ваше сімейство любить домашню випічку, неодмінно порадуйте їх чудовим пишним хлібом. Для спрощення процесу пропонуємо скористатися незмінною
Тісто для пасок на Великдень
Варіантів традиційної великодньої випічки неймовірна кількість і новачкові деколи складно визначити, який же паска вийде вдалим. Далі опишемо два
Тісто для піци в хлібопічці
Всі ми любимо піцу. Але на її приготування потрібно певний час. І щоб прискорити процес приготування цієї страви ми пропонуємо вам кілька варіантів