Риба під маринадом в мультиварці
Риба – це джерело корисних для кожної людини речовин. І щоб зберегти цінні якості, важливо її правильно приготувати. Наприклад, це може бути риба під ароматним маринадом в мультиварці. А рецепти, наведені нижче, допоможуть впоратися з цим завданням без особливих клопотів.
Риба, приготована за цим рецептом вийде соковита і ароматна.
Інгредієнти:
риба середнього розміру (хек, минтай) – 3 шт.;
помідор – 3 шт.;
цибуля – 2 шт.;
морква – 3 шт., якщо велика – 2 шт.;
перець болгарський – 1 шт.;
оцет 9% – 1 ч. ложка;
перець запашний;
чорний перець горошком;
лаврове листя;
гвоздика – 2 бутона;
корінь селери – 150 г;
сіль;
цукор;
борошно та олія рослинна рафінована - для обсмажування.
Приготування
Рибу чистимо, зрізаємо плавники, хвіст і ріжемо на акуратні шматочки середнього розміру, злегка присаливаем і паніруємо в борошні. Включаємо мультиварку в режимі «Смаження», ллємо олію так, щоб повністю покривало дно. Поки масло гріється, ріжемо цибулю півкільцями, селера – соломкою, а моркву натираємо на тертці або теж нарізаємо соломкою. Як тільки масло нагрілося, обсмажуємо рибу до апетитної скоринки, приблизно 7 хвилин.
Робимо пюре з помідорів. Заливаємо їх гарячою водою на 1 хвилину, попередньо зробивши надрізи. Знімаємо шкірку і поміщаємо в блендер. Звичайно, можна взяти готовий томатний сік або томатну пасту, але зі свіжими овочами вийде набагато смачніше.
Коли риба обсмажилася, виймаємо її і смажимо цибулю з морквою приблизно 7 хвилин, додаємо томатне пюре і спеції. Даємо закипіти і додаємо цукор, оцет, залишилася сіль і перемішуємо. Включаємо режим «Гасіння» і в отриманий маринад занурюємо всю, раніше обсмажену рибу. Тушкуємо 20 хвилин.
Інгредієнти:
невелика щука – 2 шт.;
сметана – 3 ст. ложки;
кріп рубаний – 15 ст. ложки;
перець мелений;
сік лимона - 1 ст. ложка;
сіль морська.
Приготування
Рибу необхідно почистити, випатрати і позбутися від плавників і голови і добре промити. Далі нарізаємо її на шматочки. Змішуємо сметану, перець, сіль і в цьому маринаді залишаємо рибу на 20 хвилин. Додаємо кріп і лимонний сік, добре перемішуємо і даємо постояти 20 хвилин. Потім, в рукав для запікання складаємо нашу рибку і зав'язуємо його з двох сторін, можна просто на сайті.
Включаємо в мультиварці режим «Варка на пару», одягаємо кошик-пароварку, кладемо туди рибу, закриваємо кришкою і чекаємо 30 хвилин. Після сигналу приготування чудової, а головне корисної риби під маринадом в мультиварці готово!
Рецепт риби, тушкованої під маринадом має безліч варіацій, але вони не особливо відрізняються один від одного. А адже іноді хочеться урізноманітнити своє меню.
Інгредієнти:
філе будь-якої білої риби – 05 кг;
олія рослинна;
сіль;
цукор – 1 ст. ложка;
крохмаль – 15 ч. ложки;
вино біле – 3 ч. ложки;
соєвий соус – 3 ст. ложки;
цибуля зелена;
перець болгарський – 1 шт.;
перець гострий червоний чилі – 2 шт.;
часник – 4 середніх зубчики.
Приготування
Ріжемо філе на рівні маленькі шматочки, змішати вино, крохмаль і сіль, додаємо до риби і маринуємо 20 хвилин. У каструлю наливаємо велику кількість рослинного масла, виставляємо режим «Випічка» і інтенсивно обсмажуємо рибу – 5-7 хвилин, виймаємо.
В масло кладемо дрібно нарізаний перець чилі, злегка обсмажуємо. Болгарський перець нарізаємо півкільцями, часник пластинками і цибулю, перемішуємо. Додаємо соєвий соус і цукор, закриваємо, тушкуємо 2 хвилини, потім додаємо рибу і тушкуємо ще 3 хвилинки. Страва готова!
Риба під маринадом - класичний рецепт в мультиварці
Риба, приготована за цим рецептом вийде соковита і ароматна.
Інгредієнти:
Приготування
Рибу чистимо, зрізаємо плавники, хвіст і ріжемо на акуратні шматочки середнього розміру, злегка присаливаем і паніруємо в борошні. Включаємо мультиварку в режимі «Смаження», ллємо олію так, щоб повністю покривало дно. Поки масло гріється, ріжемо цибулю півкільцями, селера – соломкою, а моркву натираємо на тертці або теж нарізаємо соломкою. Як тільки масло нагрілося, обсмажуємо рибу до апетитної скоринки, приблизно 7 хвилин.
Робимо пюре з помідорів. Заливаємо їх гарячою водою на 1 хвилину, попередньо зробивши надрізи. Знімаємо шкірку і поміщаємо в блендер. Звичайно, можна взяти готовий томатний сік або томатну пасту, але зі свіжими овочами вийде набагато смачніше.
Коли риба обсмажилася, виймаємо її і смажимо цибулю з морквою приблизно 7 хвилин, додаємо томатне пюре і спеції. Даємо закипіти і додаємо цукор, оцет, залишилася сіль і перемішуємо. Включаємо режим «Гасіння» і в отриманий маринад занурюємо всю, раніше обсмажену рибу. Тушкуємо 20 хвилин.
Риба в сметанно-кроповим маринаді в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Рибу необхідно почистити, випатрати і позбутися від плавників і голови і добре промити. Далі нарізаємо її на шматочки. Змішуємо сметану, перець, сіль і в цьому маринаді залишаємо рибу на 20 хвилин. Додаємо кріп і лимонний сік, добре перемішуємо і даємо постояти 20 хвилин. Потім, в рукав для запікання складаємо нашу рибку і зав'язуємо його з двох сторін, можна просто на сайті.
Включаємо в мультиварці режим «Варка на пару», одягаємо кошик-пароварку, кладемо туди рибу, закриваємо кришкою і чекаємо 30 хвилин. Після сигналу приготування чудової, а головне корисної риби під маринадом в мультиварці готово!
Як приготувати рибу під маринадом в мультиварці по-китайськи?
Рецепт риби, тушкованої під маринадом має безліч варіацій, але вони не особливо відрізняються один від одного. А адже іноді хочеться урізноманітнити своє меню.
Інгредієнти:
Приготування
Ріжемо філе на рівні маленькі шматочки, змішати вино, крохмаль і сіль, додаємо до риби і маринуємо 20 хвилин. У каструлю наливаємо велику кількість рослинного масла, виставляємо режим «Випічка» і інтенсивно обсмажуємо рибу – 5-7 хвилин, виймаємо.
В масло кладемо дрібно нарізаний перець чилі, злегка обсмажуємо. Болгарський перець нарізаємо півкільцями, часник пластинками і цибулю, перемішуємо. Додаємо соєвий соус і цукор, закриваємо, тушкуємо 2 хвилини, потім додаємо рибу і тушкуємо ще 3 хвилинки. Страва готова!
Рекомендуємо добрі рецепти
Риба у фользі в мультиварці
Будь-яка риба, запечена у фользі, виходить набагато корисніше свого смаженого аналога. Тому пропонуємо рецепти, які вразять вас своєю простотою, адже
Риба під овочами
Рибку можна готувати сотнею різних способів. Один з них - запікання під овочами. Таке блюдо завжди вийде ніжним, соковитим і ароматним. Як
Хек в томатному соусі
Знайомий всім хек в томатному соусі, гарнированная картоплею пюре, швидкий і простий у приготуванні. Ніжна риба в томатному соусі не вимагає
Як приготувати рибу під маринадом?
Зазвичай рибу спочатку відварюють, тушкують, смажать, а потім вже готують під різними маринадами. У нашій статті ми підібрали кілька різноманітних
Риба під маринадом - класичний рецепт
Риба під маринадом завжди буде до речі на святковому столі, особливо, якщо ви приготуєте самі. Така закуска точно не залишиться непоміченою і порадує
Риба, тушкована в мультиварці
Гасіння - це найкорисніший спосіб готування їжі, при якому в продуктах зберігаються всі необхідні речовини. І зараз ми розповімо, як тушкувати смачно