Кляр по-китайськи
![Кляр по-китайськи Кляр по-китайськи](/uploads/posts/2015-07/klyar-po-kitayski_791.jpeg)
Кляр по-китайськи
Інгредієнти:
Приготування
Всі інгредієнти перешкодимо в миску і збиваємо міксером або віночком. Консистенція повинна вийде приблизно як на оладки. Залишаємо нашу суміш постояти 15 хвилин. І все наш кляр готовий, потім продукти, які збираємося смажити і вперед.
Риба в клярі по-китайськи
Інгредієнти:
Приготування
Рибу чистимо та миємо, шкіру залишаємо. Нарізаємо очищену рибу тонкими шматками, солимо, перчимо, додаємо лимонний сік і залишаємо промаринуватися 35 хвилин. Готуємо кляр, в миску просіваємо борошно, додаємо яйце, майонез і хрін. Перемішуємо інгредієнти, вливаємо винний оцет і соєвий соус, додаємо спеції, все добре перемішуємо і прямо з крана вливаємо крижану воду, приблизно пів склянки. Це необхідно щоб кляр вийшов хрустким. На плиті розжарюємо сковороду з високими бортиками, наливаємо масло і викладаємо в нього рибу, яку перед цим з усіх боків занурюємо в кляр. Обсмажуємо рибу з усіх сторін на швидкому вогні до золотистого кольору, і вогонь робимо менше. Наливаємо в сковороду трохи холодної води, накриваємо кришкою і тримаємо на повільному вогні 4 хвилини, після чого знімаємо з плити. Перед подачею пересипаємо рибу дрібно нарізаним солодким перцем з сіллю.
Креветки в клярі по-китайськи
Інгредієнти:
![Кляр по-китайськи Кляр по-китайськи](/uploads/posts/2015-07/klyar-po-kitayski_382.jpeg)
Приготування
Для приготування кляру змішуємо борошно, пиво, масло, білок і залишаємо на 2 години. Креветки перед смаженням маринуємо в соєвому соусі з часником 5 хвилин, виймаємо їх з маринаду, обсушуємо паперовим рушником. Вмочуємо наші креветки в кляр і смажимо на розжареній олії. Перед подачею на стіл збризкуємо креветки соком лимона.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як робити тісто для риби?](/uploads/posts/2015-03/yak-robiti-tsto-dlya-ribi_331.jpeg)
Як робити тісто для риби?
Як зробити кляр для риби? Цим питанням задається кожна господиня, яка хоче приготувати смачну рибку в м'якій або хрусткої оболонці. Насправді
![Як приготувати рибу в клярі?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-ribu-v-klyar_261.jpeg)
Як приготувати рибу в клярі?
Риба в клярі - завжди дуже смачне і ароматне блюдо, яке здатне прикрасити будь-який стіл. Хочете пригостити близьких ніжним і корисним стравою? Тоді
![Зубатка в клярі - рецепт](/uploads/posts/2015-03/zubatka-v-klyar-recept_821.jpeg)
Зубатка в клярі - рецепт
Зубатка - досить складна в приготуванні риба, а тому не кожна господиня візьметься за її приготування. Хочете ризикнути і зробити ніжне і соковите
![Креветки в паніровці](/uploads/posts/2015-03/krevetki-v-panrovc_331.jpeg)
Креветки в паніровці
Креветки - це смачний морепродукт. І якщо ви вирішили здивувати своїх близьких або гостей вишуканим десертом, то приготуйте їх в паніровці.
![Креветки в клярі - рецепт](/uploads/posts/2015-03/krevetki-v-klyar-recept_331.jpeg)
Креветки в клярі - рецепт
Креветки в клярі - це чудова закуска з вишуканим смаком і ароматом чудово підійде для будь-якого святкового столу. Давайте детально розберемося, як
![Пікша в клярі](/uploads/posts/2015-03/pksha-v-klyar_951.jpeg)
Пікша в клярі
Якщо ви любите смажену рибку, то ці рецепти для вас! Ми розповімо як смачно посмажити пікшу в клярі. Така риба виходить особливо смачною, з хрусткою