М'ясо по-китайськи в кисло-солодкому соусі

Як приготувати м'ясо по-китайськи в кисло-солодкому соусі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Свинину добре промийте, відокремте плівку і поріжте трикутниками товщиною від 1 до 2 сантиметрів. М'ясо покладіть у велику кількість крохмалю і обережно вливайте тонким струменем холодну воду не перестаючи перемішувати, тим самим розчиняючи крохмаль і обволікаючи їм м'ясо, при цій процедурі намагайтеся не порвати шматочки. Поки свинина купається в крохмалі, поріжте довгими і тонкими скибочками моркву і нарубаєте зелень петрушки або кінзи.
Тим часом, поставте в воке розігріватися велику кількість масла. Олія повинна нагрітися, але не розжаритися, кладіть у нього кожен шматочок свинини окремо, температуру краще зменшити, а м'ясо не забувайте помішувати, щоб воно не злипалося між собою. Через 4 хвилини злийте через друшляк, а м'ясо відкладіть. Тепер вже порожній вок покладіть томатну пасту, сіль, яєчний порошок, підсилювач смаку, оцтову есенцію і трохи води. Якщо ви пропорційно замінити оцтову есенцію на 6% або 9% оцет то воду додавати вже не варто, цей соус готується близько 30 секунд при високій температурі, після чого додайте ложку масла, потім м'ясо і петрушку з морквою, через 10-20 секунд блюдо буде готово.
Приготування м'яса курки з ананасами в кисло-солодкому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Філе порізати шматочками в підлогу сірникової коробки, залийте 50 г соєвого соусу і, перемішавши, дайте промаринуватися близько півгодини. За цей час наріжте цибулю-порей, селеру і чилі кільцями. Болгарський перець, квадратами або прямокутниками, а помідори просто не дрібними шматочками. До речі якщо консервований ананас порізаний кільцями, а не кубиками, то потрібно це виправити і подрібнити його на кубики. Філе, умочуючи в крохмалі,

Рекомендуємо добрі рецепти

Свинина з ананасами в кисло солодкому соусі
Свинина з ананасами - це чудове, незвичайне блюдо, яке підкорить найвибагливішого гурмана. Томлені шматочки м'яса в кисло-солодкому соусі виходять

Свинина в кисло-солодкому соусі
У цій статті запропоновано нескладні рецепти чудового блюда з свинини в ароматнейшем соусі. Це чудова страва доповнене кисло-солодким соусом виходить

Курка по-китайськи в кисло-солодкому соусі
Китайська кухня славиться чудовими стравами з м'яса з неймовірними різноманітними поєднаннями. Найбільш відоме блюдо - це курка, приготована різними

Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами
Відомо, що куряче м'ясо дуже вдало поєднується з будь-якими компонентами, в тому числі і з фруктами. Пропонуємо приготувати птицю в чудовому

Курка в кисло-солодкому соусі
Курка в кисло-солодкому соусі - це популярне і смачне блюдо китайської та тайської кухні. Але, щоб його спробувати не обов'язково йти в ресторан.

М'ясо в кисло-солодкому соусі
М'ясо, приготоване в кисло-солодкому соусі - це оригінальне і пікантне блюдо, яке неодмінно викличе захоплення ваших гостей. Давайте розглянемо