Картопляні пиріжки з капустою

Розглянемо кілька рецептів картопляних пиріжків з капустою і способи їх приготування.
Як приготувати картопляні пиріжки з капустою на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Миємо картоплю і варимо в каструлі з водою до готовності.
Поки картопля вариться, готуємо начинку для пиріжків. На розігріту сковороду з додаванням невеликої кількості рослинного масла викладаємо дрібно нашатковану капусту і обсмажуємо. Перекладаємо капусту в каструлю, краще казанок. Пропускаємо через крупну тертку очищену моркву і нарізаємо кубиками ріпчасту цибулю і також відправляємо в казан. Додаємо перець запашний, лавровий лист, томатну пасту і половину склянки кип'яченої води, перемішуємо і тушкуємо під кришкою на повільному вогні протягом тридцяти-сорока хвилин. Даємо капусті охолонути.
Зварену картоплю очищаємо від шкірки і перемелюємо за допомогою м'ясорубки. Небажано проводити цю операцію за допомогою блендера, так як порушуються склеюючі властивості.
Розбиваємо 2 яйця і, відокремивши білок від жовтка, додаємо в картоплю спочатку жовток, потім злегка збиті за допомогою виделки або віночка білки. Потім солимо за смаком і ретельно перемішуємо. На стіл просіваємо борошно і висипаємо на нього пюре. Присипаючи борошном, замішуємо до пружного стану.
З замісу робимо порції коржів, куди накладаємо тушковану капусту. Сформувавши пиріжки, смажимо їх на сковороді до рум'яного стану. Подаємо зі сметаною.
Пиріжки з картопляного пюре з квашеною капустою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Очищений картопля варимо протягом 25 хвилин. Зливаємо воду і товкачкою з картоплі робимо пюре і даємо охолонути. Потім вбиваємо яйце, додаємо просіяне борошно, сіль і розминаємо масу до еластичного стану.
Очищений цибулю ріжемо на дрібні кубки. Печериці ретельно промиваємо та нарізаємо тонкими смужками. Квашену капусту пробуємо на смак і, якщо вона дуже кисла поміщаємо в друшляк і промиваємо під проточною водою. Даємо час стекти рідини.

На розігріту сковороду додаємо рослинне масло й обсмажуємо цибулю п'ять хвилин. Потім додаємо гриби і тушкуємо до готовності. У розігріте масло на іншу сковороду покласти квашену капусту, додаємо цукор, приправляємо спеціями за смаком і тушкуємо протягом години. Остиглу грибну і капустяну масу змішуємо, додавши за смаком сіль і перець. Начинка готова.
З картопляного пюре робимо коржі, покласти на середину 1 столову ложку начинки, скріплюємо і формуємо овальний пиріжок. Смажимо картопляні пиріжки в розпеченому рослинному маслі з обох боків до рум'яного, гарного кольору. Подаємо зі сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти

Картопляні пиріжки
Ідеальним варіантом швидкого і дуже ситного перекушування можуть стати картопляні пиріжки. Рецепти, які представлені в статті, відрізняються своєю

Пиріг з квашеною капустою
Ароматний пиріг з квашеною капустою зможе приготувати навіть починаюча господиня. Крім того, така випічка підійде для пісного столу і для

Пиріжки з листкового тіста з капустою
Пропонуємо вам швидкий рецепт приготування пиріжків з капустою з готового листкового тіста. Пиріжки виходять дуже смачними: ніжна капустяна начинка у

Картопляні зрази з капустою
Картопляні зрази з капустою - досить просте у приготуванні і дуже економічне блюдо, яке вразить вас своїм насиченим і яскравим смаком. Такі зрази

Пиріжки з м'ясом і капустою
Пиріжки - блюдо улюблені багатьма. Їх готують з різними начинками: овочевими, м'ясними, солодкими. І сьогодні мова піде про дивовижних пиріжках з

Начинка з капусти для пиріжків
Ароматні домашні пиріжки люблять всі! Важливу роль в пиріжках грає начинка - м'ясна, овочева, сирна, а може фруктова? Але особливо смачними виходять