Биточки манні як у дитячому садку
![Биточки манні як у дитячому садку Биточки манні як у дитячому садку](/uploads/posts/2015-07/bitochki-mann-yak-u-dityachomu-sadku_801.jpeg)
Рецепт манних биточків як у дитячому садку
Інгредієнти:
Для киселю:
Приготування
Тепер розповімо, як приготувати биточки манні нагадують за смаком десерт, як у дитячому садку. Молоко переливаємо в каструлю і ставимо на плиту, включивши невеликий вогонь. Як тільки воно почне закипати, зменшуємо полум'я і додаємо тонкою цівкою суху манну крупу. Помішуючи ложкою, додаємо за смаком сіль, цукор і гарненько перемішуємо. Проварюємо кашу при слабкому кипінні 2 хвилини, а потім знімаємо посуд з вогню і додаємо шматочок вершкового масла. Накриваємо каструлю кришкою, загортаємо в теплу ковдру і залишаємо настоюватися на 10 хвилин. А цим часом приготуємо кисіль: ягоди перебираємо, промиваємо, виймаємо при необхідності кісточки і складаємо в глибоку миску. У невелику ємність висипаємо картопляний крохмаль і заливаємо склянкою холодної води. Залишилася воду виливаємо в каструлю з ягодами і ставимо її на вогонь. Як тільки вона закипить, додаємо за смаком цукор і перемішуємо. Через хвилину вводимо тоненькою цівкою крохмальну рідину і варимо ягідний кисіль приблизно хвилину, до легкого загусання, постійно помішуючи. Потім акуратно знімаємо каструлю з вогню і залишаємо остигати. В охолоджену манну кашу, розбиваємо яйця, додаємо ізюм і ретельно все перемішуємо. Кунжут попередньо обсмажуємо на сухій сковороді до золотистого відтінку і змішати з меленими сухарями. З манної маси формуємо невеликі коржі, обвалюємо їх у паніровці і викладаємо на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажуємо заготовки близько 3 хвилин з кожного боку до рум'яного відтінку. Потім перекладаємо биточки манні на блюдо, поливаємо ягідним киселем і подаємо до столу в гарячому або холодному вигляді. Замість киселю можете полити їх заварним кремом, варенням, квітковим медом або згущеним молоком.
Пропонуємо ще один спосіб, як приготувати биточки з манної каші .
Биточки манні як у дитячому садку в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку наливаємо в каструлю молоко, ставимо його на середній вогонь і доводимо до закипання. Потім, помішуючи ложкою, поступово всипаємо манну крупу і варимо 10 хвилин до досить густого стану. Після цього акуратно знімаємо її з вогню і залишаємо остигати, накривши кришкою. Готову набряклу кашу перекладаємо в глибоку
![Биточки манні як у дитячому садку Биточки манні як у дитячому садку](/uploads/posts/2015-07/bitochki-mann-yak-u-dityachomu-sadku_982.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Пшоняні биточки](/uploads/posts/2015-07/pshonyan-bitochki_341.jpeg)
Пшоняні биточки
З такої простої і дуже корисною крупи пшоно можна готувати не тільки каші. Далі ми розповімо вам, як зробити пшоняні биточки. Навіть ті, хто не
![Як правильно варити манну кашу?](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/kak_pravilno_varit_mannuyu_kashu_0.jpg)
Як правильно варити манну кашу?
Щоб ваші близькі любили манну кашу, потрібно навчитися правильно її готувати, інакше можна надовго відбити охоту до цієї страви. Найголовніше в
![Биточки манні](/uploads/posts/2015-03/bitochki-mann_721.jpeg)
Биточки манні
Не знаєте, що робити з манкою, яка залишилася від сніданку? Викинути шкода? Тоді приготуйте найніжніші биточки манні. Як це зробити, ми розповімо вам
![Картопляні биточки](/uploads/posts/2015-03/kartoplyan-bitochki_701.jpeg)
Картопляні биточки
Любите смачні гарніри? Значить ви повинні знати таке чудове і просте блюдо як биточки з картоплі. Їх можна готувати на пару, на сковороді і навіть в
![Манні коржі](/uploads/posts/2015-03/mann-korzh_121.jpeg)
Манні коржі
З манної крупи найчастіше готують молочну кашу, але її можна використовувати і в створенні інших корисних страв. І сьогодні ми з вами поговоримо, як
![Манна каша на воді](/uploads/posts/2015-03/manna-kasha-na-vod_281.jpeg)
Манна каша на воді
Манна каша, як відомо, це смачний і поживний сніданок з дитинства. Її можна приготувати як на молоці, так і на воді, в залежності від того, хто що