Як приготувати молочного порося?

Розповімо, як готувати молочного порося в духовці цілком.
Порося вибирайте свіжого, такого, щоб помістився на штатний деко вашої духовки.
Рецепт приготування молочного порося
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Зрозуміло, тушка порося повинна бути випотрошена, опалена над відкритим вогнем, очищена ножем, ретельно промита і обсушена серветкою. Далі порося треба замаринувати, тоді м'ясо стане особливо м'яким і ніжним.
Маринад для молочного порося
Вичавлюємо сік з лимона і апельсина, змішати з вином і оцтом, додаємо спеції, сіль, оливкова олія, розтоплене вершкове мало, гірчицю, сіль, цукор і продавлений часник. Все ретельно перемішуємо і залишаємо хвилин на 20 потім соус проціджують через ситечко (якщо цього не зробити залишилися часточки часнику можуть підгоріти при запіканні).
Випотрошену тушку поросяти рясно обмазуємо маринадом зсередини і зовні і залишаємо на 2 години. Перед запіканням обмазування повторюємо.
Всередину тушки поросят потрібно помістити порожню чисту скляну пляшку відповідного розміру, краще обернути її фольгою (пробкою не закривати). Цей прийом допоможе тушці зберігати форму в процесі приготування.
Починаємо розігрівати духовку.
Підготовленого порося перекладаємо на змащений перетопленным свинячим жиром деко спинкою вгору. П'ятачок, копитця, вушка, хвостик рясно змащуємо перетопленным вершковим маслом і запаковуємо шматочками фольги – щоб не підгоряло.
Як запекти молочного порося в духовці?
Запікаємо цілісного порося в духовці протягом 15 годин температура близько 200 градусів.

Запеченого молочного порося добре подати з тушкованою молодої стручкової квасолею і відварним рисом , заправленим якимось світлим соусом (наприклад, вершково-часниковим ) або жовтої сальсою (гарбуз, червоний пекучий перець, часник, авокадо, лимон – все в блендер).
До цієї страви можна подати текілу, джин або ром з цитрусовими соками, виноградне біле або рожеве вино.
Рекомендуємо добрі рецепти

Свинячий окіст, запечений в духовці у фользі
Якщо у вас з'явилося бажання вразити гостей незвичайним блюдом за святковим столом, то неодмінно скористайтеся нашими рекомендаціями. Пропонуємо

Як приготувати молочного порося цілком у духовці?
Якщо ви плануєте зробити святковий стіл незабутнім, то зверніть увагу на оригінальні рецепти з цієї статті. Пропонуємо «цвяхом» урочистого застілля

Меню святкового столу на День народження вдома
Щоб підготовка до святкування дня народження вдома не перетворилася для іменинника в метушню, потрібно скористатися ідеями для заповнення урочистого

Молочне порося - як приготувати в духовці?
Справжньою «бомбою» на вашому торжестві стане молочне порося, якого пропонуємо запекти в духовці на власній кухні. Не бійтеся братися за цю справу,

Рецепт печінкового торта зі свинячої печінки
Подивитися на страви з печінки іншими очима і, можливо, змінити своє негативне ставлення до продукту неодмінно допоможуть наші рецепти. Далі

Як запекти індичку в духовці цілком?
Запекти смачно і правильно цілу індичку не так просто, адже для цього потрібно врахувати кілька дуже важливих нюансів, про які докладно розповімо