Як смачно приготувати свинячі реберця?
Найсмачніша частина свинячої туші – реберця. Найчастіше вони користуються особливою популярністю в якості різноманітних закусок. Хоча, при своїй нескладність з свинячих реберець запросто можна приготувати безліч найрізноманітніших страв. Доступність, простота приготування і впевненість в успішному результаті легко зробить цей м'ясний компонент одним з найбільш улюблених продуктів повсякденного меню.
Інгредієнти:
картопля (не велика) — 345 г;
свинячі реберця — 735 г;
часник — 4 невеликих зубчики;
аджика (приправа) — 05 ч. ложки;
сіль крупна;
паприка сушена;
олія (рафінована) – для смаження.
Приготування
Свинячі реберця добре промиваємо і ріжемо. Натираємо кожен шматочок сіллю, аджикою, перцем, пюрированным часничком і залишаємо просочитися хвилин 40. Смажимо хвилин десять на сильному вогні.
Картопля очищаємо, миємо й розрізаємо на 4 частини. Викладаємо картоплю в сковороду до ребрышкам, зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин, періодично помішуючи вміст. В кінці процесу обсмажування вогонь можна збільшити, щоб картоплю і реберця підрум'янилися.
Інгредієнти:
свинячі реберця – 1200 м;
цибуля - 110 г;
болгарський перець - 80 г;
часник - 3 невеликих зубчики;
картопля - 825 г;
шафран - 1/2 ч. ложки;
паприка - 1 ч. ложка;
біле вино (обов'язково сухе) - 225 мл
Приготування
Для початку прогрійте мультиварку в режимі «Випічка», і налийте в ємність пристрою рослинне масло. Як тільки воно розігріється, злегка підсмажте на ньому реберця і додайте до м'яса невеликі скибочки картоплі і півкільця цибулі та болгарського перцю. Далі додайте крупно нарізаний часник. В ступі ретельно розітріть шафран і залийте його білим вином. Влийте ароматну рідину до вмісту мультиварки, слідом всипте паприку і залийте двома склянками води. Перемикайтеся на «Гасіння» і дайте страві потомитися півтори години.
Інгредієнти:
свинячі реберця – 14 шт.;
розмарин – 45 г;
олія оливкова першого віджиму – 60 мл;
часник -4 невеликих зубчики;
свіжозмелену чорний перець – за смаком;
сіль велика – за смаком;
Для начинки:
картопля – 635 г;
часник – 2 невеликих зубчики;
цибуля – 125 г;
сметана жирна (не менше 20%) – 115 г;
майонез (краще домашній) – 115 г;
сіль, перець;
сухі ароматні трави.
Приготування
Ретельно промиті реберця акуратно відокремлюємо від хребців, із зворотного боку оголюємо кінці кістки, зрізавши м'ясо. Далі звертаємо реберні смуги так, щоб вийшла конструкція подібна короні, і скріплюємо ниткою або зубочистками. Приправляємо поверхню ребер сумішшю якісного оливкової олії, солі, перцю пюрированного часнику і розмарину і визначаємо нашу корону в холодильник на пару годин. За годину до випікання дістаємо заготівлю і прогріваємо при кімнатній температурі.
Тим часом чистимо і ріжемо картоплю великими скибочками і цибулю чвертькільцями, присмачую сіллю, ароматними травами, додаємо суміш зі сметани і майонезу і ретельно перемішуємо.
Тепер нашу корону укладаємо на деко, застелене фольгою, наповнюємо підготовленої овочевою начинкою і ставимо в прогріту до 210 градусів духовку на п'ятнадцять-двадцять хвилин, а потім зменшуємо температуру до 170 градусів і запікаємо дві години.
Інгредієнти:
копчені свинячі реберця – 325 г;
великий картопля – 5 бульб;
горох – 425 г;
ріпчаста цибуля (великий) – 1 шт.;
морква - 1 шт.;
зелень;
сіль.
Приготування
Горох ретельно промиваємо і на малому вогні варимо 15 години. Додаємо дрібно порізану цибульку і терту моркву. Проварюємо хвилин 20. Далі закладаємо копчені реберця, розібрані на шматочки. Через 15 хвилин кидаємо картоплю, солимо, перчимо і варимо страву до готовності. Додаємо дрібненько порізану зелень і кип'ятимо пару хвилин.
Як смачно приготувати свинячі реберця на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Свинячі реберця добре промиваємо і ріжемо. Натираємо кожен шматочок сіллю, аджикою, перцем, пюрированным часничком і залишаємо просочитися хвилин 40. Смажимо хвилин десять на сильному вогні.
Картопля очищаємо, миємо й розрізаємо на 4 частини. Викладаємо картоплю в сковороду до ребрышкам, зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин, періодично помішуючи вміст. В кінці процесу обсмажування вогонь можна збільшити, щоб картоплю і реберця підрум'янилися.
Смачні свинячі реберця - рецепт для мультиварки
Інгредієнти:
Приготування
Для початку прогрійте мультиварку в режимі «Випічка», і налийте в ємність пристрою рослинне масло. Як тільки воно розігріється, злегка підсмажте на ньому реберця і додайте до м'яса невеликі скибочки картоплі і півкільця цибулі та болгарського перцю. Далі додайте крупно нарізаний часник. В ступі ретельно розітріть шафран і залийте його білим вином. Влийте ароматну рідину до вмісту мультиварки, слідом всипте паприку і залийте двома склянками води. Перемикайтеся на «Гасіння» і дайте страві потомитися півтори години.
Смачні свинячі реберця в духовці з картоплею
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Ретельно промиті реберця акуратно відокремлюємо від хребців, із зворотного боку оголюємо кінці кістки, зрізавши м'ясо. Далі звертаємо реберні смуги так, щоб вийшла конструкція подібна короні, і скріплюємо ниткою або зубочистками. Приправляємо поверхню ребер сумішшю якісного оливкової олії, солі, перцю пюрированного часнику і розмарину і визначаємо нашу корону в холодильник на пару годин. За годину до випікання дістаємо заготівлю і прогріваємо при кімнатній температурі.
Тим часом чистимо і ріжемо картоплю великими скибочками і цибулю чвертькільцями, присмачую сіллю, ароматними травами, додаємо суміш зі сметани і майонезу і ретельно перемішуємо.
Тепер нашу корону укладаємо на деко, застелене фольгою, наповнюємо підготовленої овочевою начинкою і ставимо в прогріту до 210 градусів духовку на п'ятнадцять-двадцять хвилин, а потім зменшуємо температуру до 170 градусів і запікаємо дві години.
Смачний суп з свинячих реберець
Інгредієнти:
Приготування
Горох ретельно промиваємо і на малому вогні варимо 15 години. Додаємо дрібно порізану цибульку і терту моркву. Проварюємо хвилин 20. Далі закладаємо копчені реберця, розібрані на шматочки. Через 15 хвилин кидаємо картоплю, солимо, перчимо і варимо страву до готовності. Додаємо дрібненько порізану зелень і кип'ятимо пару хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
Розпадається на волокна м'ясо в компанії картоплі та насиченого смаку соусу – що може бути смачніше? Представляємо найбільш вдалі ідеї поєднання цих
Реберця з картоплею в мультиварці
Перевага диво-приладу мультиварки - це можливість тривалого гасіння, що в запропонованих далі рецептах стане важливим моментом. Розповімо, як
Що приготувати з свинячих реберець?
Яку страву ви не вирішили приготувати з додаванням свинячих реберець, воно напевно вийде чудово смачним, ароматним і досить ситним. Пропонуємо кілька
Що можна приготувати з свинячих реберець?
Серед неймовірного розмаїття рецептів, в основі яких використовують реберця, складно визначитися у виборі основного блюда. Пропонуємо два
Тушковані свинячі реберця
Свинячі реберця, приготовані з абсолютно будь-яким рецептом, виходять смачними і неймовірно соковитими. Пропонуємо приготувати їх в тушкованому
Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили