Торт «Самоцвіти на снігу» - доречне страва до зимових свят

Торт «Самоцвіти на снігу»
Нижче представлений рецепт вважається практично класичним, якщо такий термін, звичайно, можна застосувати до настільки «молодому» страви.
Інгредієнти:
Для бісквітної основи:
Для желе:
Приготування
Почнемо приготування «Самоцвітів» з бісквітної основи: яйця збиваємо з цукром до м'яких піків, акуратно додаємо просіяне борошно, як би загортаючи її в пишну білкову масу. Завершуємо приготування тіста збитим яєчним жовтком.
Форму для випічки (діаметр близько 20 см) змащуємо маслом і виливаємо туди бісквітну масу. Невеликий коржик для основи буде випікатися всього 10 хвилин при 200 градусах.
Готовий бісквітний корж необхідно повністю остудити і вирівняти, тобто зрізати верхівку.Желатин замочуємо в 120 мл води, ставимо суміш на вогонь і доводимо до кипіння, але не кип'ятимо! Додаємо желейну масу до сметані, попередньо збитою з цукром.
Фрукти і ягоди нарізаємо довільно і додаємо до сметанною масою. Заливаємо сметанною сумішшю бісквітний корж і відправляємо торт застигати в холодильнику 2-3 години.
Чізкейк з самоцвітами
Інгредієнти:
Приготування
Печиво подрібнити в крихту і змішати з розтопленим вершковим маслом, щоб отримати достатньо щільну і нелипкую масу, яку потім необхідно буде розподілити по формі.
Желатин замочуємо у воді відповідно до інструкції на упаковці, потім ставимо суміш на вогонь і підігріваємо до повного розчинення желатину. Сир «Філадельфія» змішуємо зі сметаною, додаємо цукор за смаком, трохи ванільного екстракту і желе.
Консервовані фрукти нарізаємо великими шматочками і змішуємо зі сметанно-сирною масою. Заповнюємо отриманою начинкою корж з печива і залишаємо десерт в холодильник на пару годин.
Торт «Самоцвіти на снігу» з різнобарвним желе
Для тих, хто з особливим трепетом стежить за фігурою, або просто обожнює желе, ми пропонуємо випробувати рецепт самоцвітів з різнокольорових шматочків желатинового ласощі.
Інгредієнти:
Приготування
Насамперед слід приготувати готове кольорове желе, яке і стане тими самими самоцвітами в снігу. Готуємо желе у відповідності з інструкцією на упаковці, даємо йому повністю застигнути і ріжемо на невеликі шматочки різного розміру.
Печиво подрібнюємо в крихту з допомогою блендера, додаємо розтоплене вершкове масло, щоб зволожити суху масу, а потім

Желатин заливаємо 100 мл прохолодної води, даємо розбухнути 10-12 хвилин, а після відправляємо підігріватися на плиту до повного розчинення.
Сметану збиваємо з цукром, додаємо перетертий сир і желатин. Виливаємо желейну масу поверх нашого коржа з печива, додаємо «самоцвіти» у вигляді різнокольорових шматочків желе і залишаємо десерт в холодильнику на 3 години, або до повного застигання.
Рекомендуємо добрі рецепти

«Уламки щастя» - яскравий і святковий десерт
Десерт «Уламки щастя» - це дивовижне ласощі, яка сподобається як дорослим, так і дітям. Готувати його досить просто, а різнокольорові желе на білому

Желе з фруктами
Смачний і практично дієтичний рецепт фруктового желе доведеться по смаку і кишені кожному. Приготоване з натуральних продуктів желе до того ж і

Полуничний чізкейк - рецепт
Полуничний чізкейк - неймовірно легке і ніжне ласощі. Для його приготування вам не знадобиться духовка і багато часу - лише трішки продуктів і

Торт з йогурту
Торт на йогурті виходить легким на смак і досить освіжаючим в літню пору. І сьогодні ми розповімо, як його зробити без випічки, на основі печива, а

Желейний торт без випічки
Желейний торт без випічки - чудовий десерт до святкового столу, коли немає часу або бажання возитися з тестом. Розберемо кілька рецептиков цього

Желейний торт зі сметаною
Желейний торт зі сметаною - чудовий красивий десерт для святкового торжества в колі сім'ї та друзів. Давайте розберемо кілька способів його