Паска - найсмачніший рецепт

Рецепт сирного паски
Інгредієнти:
Приготування
Отже, яйця розтираємо з цукровим піском, сіллю, ваніліном і додаємо шматочок розм'якшеного вершкового масла. Потім гарненько збиваємо масу міксером до білого. Сир перекручуємо через м'ясорубку, бажано кілька разів. Курагу і родзинки заливаємо окропом, проварюємо 5 хвилин, обережно зливаємо рідину, обсушуємо і подрібнюємо в блендері. До яєчної суміші викладаємо сир, подрібнені сухофрукти і кидаємо гашену соду. Поступово вводимо просіяне борошно і розмішуємо до однорідності. Формочки застеляємо пергаментним папером, промазуємо маслом, заповнюємо на половину тестом і випікаємо до готовності в гарячій духовці. Гарячі паски змащуємо зверху глазур'ю і посипаємо кольоровою посипкою.
Рецепт паски без дріжджів
Інгредієнти:
Для глазурі:
Приготування
Пропонуємо вам ще один цікавий рецепт паски, родзинки заливаємо окропом, а потім просушуємо. Жовтки розтираємо з цукром, додаємо масло і збиваємо все міксером до однорідного стану. Потім всипаємо просіяне борошно, ванілін і розпушувач. В отриману суху крихту поступово вливаємо молоко. Окремо збиваємо білки і акуратно викладаємо їх в тісто, перемішуючи ложкою. Додаємо родзинки, викладаємо тісто в підготовлені формочки і ставимо в розігріту духову шафу. Цим часом готуємо глазур: білки збиваємо до густих піків і поступово додаємо пудру. Змащуємо гарячі паски і прикрашаємо кондитерської посипкою.
Рецепт італійського паски «Панеттоне»
«Панеттоне» - італійська випічка з дріжджового солодкого тіста, присмаченого родзинками, цукатами і горіхами.
Інгредієнти:
Для основи:
Для добавки:
Для глазурі:
Приготування
А ось ще один оригінальний рецепт приготування дуже смачної паски. Ізюм на ніч обдаємо окропом і замочуємо в коньяку. У підігрітому молоці розводимо свіжі дріжджі, додаємо дрібку цукру і залишаємо суміш на 15 хвилин. Борошно заздалегідь просіваємо в миску і додаємо до

Рекомендуємо добрі рецепти

Паска - рецепт
Випікання великодніх пасок давня традиція, яка з роками практично не змінилася, хіба що завдяки сучасним технологіям кілька удосконалилася.

Рецепт паски
Пекти паски - традиція. А тому ми взяли за правило щороку радувати вас новими рецептами цих ласощів. Ось і на цей раз ми знайшли найрізноманітніші

Тісто для пасок
Паски - це традиційне російське блюдо, яке випікають на свято Пасхи і покривають білкової глазур'ю. І сьогодні ми розповімо, як правильно і смачно

Паска з родзинками
Паска - чудова випічка, яку зазвичай печуть на свято Пасхи, але можна зробити і на будь-яке інше торжество. Його можна подати з гарячим чаєм або

Паска без дріжджів
Паска - випічка знайома багатьом. І сьогодні ми поговоримо про корисний куличе без дріжджів. У нашій статті ми зібрали кілька чудових рецептів цього

Італійська паска панеттоне - рецепт
Італійська паска панеттоне - справжнє відкриття для наших господинь. Всі знають наші великодні паски, які стали традиційними на свято Пасхи. Цю