Печінковий торт «Сніговик»
![Печінковий торт «Сніговик» Печінковий торт «Сніговик»](/uploads/posts/2015-03/pechnkoviy-tort-sngovik_361.jpeg)
Рецепт печінкового торта «Сніговик»
Інгредієнти:
Для начинки:
Для прикраси:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати печінковий торт «Сніговик». Отже, печінка добре промиваємо і розрізаємо гострим ножем на невеликі шматки. Ріпчасту цибулю чистимо, миємо, дві цибулини розрізаємо на 4 частини, а решті цибулю шаткуємо тонкими півкільцями. Після цього перекручуємо печінку з цибулею через м'ясорубку. У миску з фаршем, додаємо яйця, солимо і перчимо. Далі акуратно вливаємо молоко і все добре перемішуємо. Невеликими порціями всипаємо борошно, весь час заважаючи масу ложкою. В результаті у вас повинно вийти тісто, як на млинці. Тепер залишаємо його хвилин на 20 постояти, а ми цим часом розігріваємо поки сковороду з рослинним маслом.
По закінченні часу обережно наливаємо тісто ополоником на центр сковороди, а потім рівномірно розподіляємо масу по всій поверхні. Випікаємо млинці на середньому вогні по 2 хвилини, до золотистого кольору. Потім швиденько перевертаємо коржі і так само випікаємо з іншого боку. Таким способом смажимо все печінкові млинці і охолоджуємо їх.
Тепер готуємо начинку. У сковороду наливаємо олію, викладаємо нашатковану півкільцями цибулю, підсмажуємо його на середньому вогні, періодично помішуючи, до золотистого відтінку, 2-3 хвилинки. Тепер можна перейти до складання торта: викладаємо на плоске блюдо перший корж, змащуємо його майонезом, посипаємо смаженою цибулькою. Потім кладемо другий шар, начинку і т. д. Готовий печінковий тортик прикрашаємо тертим вареним яєчним білком, викладеним у формі сніговика. Тепер тільки даємо страви просочитися - ставимо його в холодильник на 3 години. Подавати печінковий торт-закуску до столу охолодженим.
Ніжний печінковий торт «Сніговик»
Інгредієнти:
Для начинки:
Для прикраси:
Приготування
Печінку очистити від плівки, після чого перекручуємо на м'ясорубці. У миску з фаршем, додаємо яйця, трохи солі, перцю за смаком і акуратно вливаємо молоко, паралельно заважаючи масу ложкою. Тепер акуратно всипаємо борошно. Сковороду добре розігріваємо і змащуємо її рослинним маслом. Тепер виливаємо тісто в центр посуду і розподіляємо рівномірно блін по всій поверхні. Обсмажуємо корж з обох сторін до готовності з кожного боку на середньому вогні.
Тепер готуємо начинку: дрібно нарізану цибулю пасеруємо на рослинній маслечко 3 хвилинки.
![Печінковий торт «Сніговик» Печінковий торт «Сніговик»](/uploads/posts/2015-03/pechnkoviy-tort-sngovik_362.jpeg)
Шукайте ще святкові рецепти, тоді радимо спробувати торт «Самоцвіти в снігу» - по-зимовому оригінально і святково.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як приготувати печінковий торт?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-pechnkoviy-tort_401.jpeg)
Як приготувати печінковий торт?
Печінковий торт - це вид холодної закуски з печінки і овочів.Хочете здивувати гостей або побалувати сім'ю смачною стравою? Сміливо читайте цю статтю,
![Закусочний торт «Наполеон»](/uploads/posts/2015-03/zakusochniy-tort-napoleon_251.jpeg)
Закусочний торт «Наполеон»
Закусочний торт «Наполеон» відомий не сильно, оскільки класичний десерт його затьмарює. Однак це не означає, що його не варто готувати. Ніжні
![Печінковий рулет](/uploads/posts/2015-03/pechnkoviy-rulet_291.jpeg)
Печінковий рулет
Далеко не всі люблять печінку з-за її характерного смаку і запаху. І сьогодні ми виправимо це упущення, приготувавши дивовижний печінковий рулет,
![Печінковий торт з курячої печінки](/uploads/posts/2015-03/pechnkoviy-tort-z-kuryachoyi-pechnki_591.jpeg)
Печінковий торт з курячої печінки
Печінковий торт - це дивовижна ситна закуска на святковий стіл, яку можна готувати з будь печінки: свинячий, яловичої, курячої. Ось про останньому
![Млинцевий торт з печінкою](/uploads/posts/2015-03/mlinceviy-tort-z-pechnkoyu_201.jpeg)
Млинцевий торт з печінкою
Млинцевий торт - це чудова і оригінальна закуска, готувати яку можна досить часто, оскільки варіантів начинки у цієї страви безліч. Сьогодні ми