Що можна зробити з кабачків на вечерю?
Часто трапляється так, що в холодильнику є пара кабачків, а ми картаємо себе сумнівами про те, що з них можна швидко зробити на вечерю, щоб це було ситно і смачно. Тому ми пропонуємо вам цікаві рецепти, за якими ви зможете приготувати повноцінну, чудово смачне блюдо.
Інгредієнти:
кабачки (середні) – 3 шт.;
ріпчаста цибуля – 600 г;
соняшникова олія – 90 мл;
томатний сік – 1 ст.;
кухонна сіль – за смаком.
Приготування
Очищені кабачки і цибулю прокручуємо через дрібне сито м'ясорубки. Ставимо каструльку з подрібненими овочами на конфорки плити і при мінімальному полум'я тушкуємо їх 15 хвилин. Потім вливаємо в цю ємність соняшникову олію разом з підготовленим томатним соком і індивідуально за смаком підсолюємо ікру. Прикриваємо каструлю і продовжуємо тушкувати її вміст ще протягом такого ж часу. Їсти готову ікру краще, попередньо охолодивши.
Інгредієнти:
кабачки (молоді) – 2 шт.;
картопля – 6-7 шт.;
помідори – 4 шт.;
ріпчаста цибуля – 2 шт.;
петрушка – 05 пучка;
соняшникова олія – 60 мл;
перець, сіль – за смаком.
Приготування
У широкій каструлі розжарюємо до появи димку масло. Викладаємо в нього нарізану на чверть кільця свіжу цибулю і смажимо його до прозорості. Потім викладаємо сюди нарізаний досить великими шматочками картопля, очищений і приблизно таким же розміром подрібнені кабачки. При періодичному помішуванні овочів обсмажуємо їх близько 15 хвилин. Тепер викладаємо в каструльку кубики м'ясистих помідорів і нарізану зелень свіжої петрушки. Присипаємо рагу кухонною сіллю, ароматним чорним перцем, прикриваємо його підходящої кришкою і тушкуємо страва десь 20 хвилин.
Інгредієнти:
кабачки – 2 шт.;
сир (твердий) – 90-100 г;
помідори – 2 шт.;
часник – 3 зубки;
жирний майонез – 120 г;
курячі яйця (великі) – 3 шт.;
борошно – 120 г;
соняшникова олія – 80-100 мл;
кухонна сіль – за смаком.
Приготування
Кабачки нарізаємо тонкими, поздовжніми скибочками, складаємо їх в глибоку миску, гарненько присипаємо сіллю і, перемішавши, залишаємо на 5-7 хвилин. Далі кожен такий шматочок обвалюємо в тарілочці з пшеничного борошном, потім занурюємо його в миску зі збитими свіжими яйцями і швиденько укладаємо кабачок в сковороду з вже прогрітим в ній маслом. Буквально за 2 хвилинки з кожного боку обсмажуємо всі наші язички, а після перекладаємо їх на плоску тарілку. У майонез продавлюємо через прес молоді зубки часнику, перемішуємо і наносимо цю гостреньку суміш по всій довжині гарячих кабачків. На один край овоча укладаємо тонку часточку помідора, а на іншій – шматочок твердого сиру. Починаючи від помідорчика звертаємо язички з кабачків в красиві рулетики.
Рецепт кабачкової ікри на вечерю
Інгредієнти:
Приготування
Очищені кабачки і цибулю прокручуємо через дрібне сито м'ясорубки. Ставимо каструльку з подрібненими овочами на конфорки плити і при мінімальному полум'я тушкуємо їх 15 хвилин. Потім вливаємо в цю ємність соняшникову олію разом з підготовленим томатним соком і індивідуально за смаком підсолюємо ікру. Прикриваємо каструлю і продовжуємо тушкувати її вміст ще протягом такого ж часу. Їсти готову ікру краще, попередньо охолодивши.
Рагу з кабачків з картоплею на вечерю – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У широкій каструлі розжарюємо до появи димку масло. Викладаємо в нього нарізану на чверть кільця свіжу цибулю і смажимо його до прозорості. Потім викладаємо сюди нарізаний досить великими шматочками картопля, очищений і приблизно таким же розміром подрібнені кабачки. При періодичному помішуванні овочів обсмажуємо їх близько 15 хвилин. Тепер викладаємо в каструльку кубики м'ясистих помідорів і нарізану зелень свіжої петрушки. Присипаємо рагу кухонною сіллю, ароматним чорним перцем, прикриваємо його підходящої кришкою і тушкуємо страва десь 20 хвилин.
«Тещин язик» - закуска з кабачків на вечерю
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки нарізаємо тонкими, поздовжніми скибочками, складаємо їх в глибоку миску, гарненько присипаємо сіллю і, перемішавши, залишаємо на 5-7 хвилин. Далі кожен такий шматочок обвалюємо в тарілочці з пшеничного борошном, потім занурюємо його в миску зі збитими свіжими яйцями і швиденько укладаємо кабачок в сковороду з вже прогрітим в ній маслом. Буквально за 2 хвилинки з кожного боку обсмажуємо всі наші язички, а після перекладаємо їх на плоску тарілку. У майонез продавлюємо через прес молоді зубки часнику, перемішуємо і наносимо цю гостреньку суміш по всій довжині гарячих кабачків. На один край овоча укладаємо тонку часточку помідора, а на іншій – шматочок твердого сиру. Починаючи від помідорчика звертаємо язички з кабачків в красиві рулетики.
Рекомендуємо добрі рецепти
Соус з кабачків
Соус з кабачків - це прекрасний варіант зимової закрутки або чудове гаряче блюдо, яке подають на обід. Якщо ваш кабачковий урожай дозволяє зробити
Кабачки з яйцем
У цій статті розповімо, як з абсолютно звичайних продуктів, повсюдно доступних, створити незвичайні страви для всієї родини. Спробуйте за нашими
Вечеря швидко і смачно
Скористайтеся цікавими ідеями приготування оригінального блюда, відповідного саме для вечері. Далі ви дізнаєтеся, як створити незвичайне частування з
Кабачки в томаті
Поки на прилавках або на власній ділянці є молоденькі овочі встигніть приготувати різні смачні страви з них. У цьому матеріалі розглянемо, як
Кабачки, запечені з помідорами і сиром
З кабачків, помідорів і сиру можна приготувати багато неймовірно смачних страв, які прикрасять домашній вечерю. У даній статті ми пропонуємо вам
Закуска з кабачків на святковий стіл
Закуски з кабачків дуже ефектно виглядають на святковому столі, до того ж вони дуже смачні. А оскільки готуються вони дуже швидко, то їх можна