Що приготувати з жовтків?
Яєчний жовток – незамінний в кулінарії продукт. Відповісти на питання стосовного того, що приготувати з жовтків допоможуть рецепти, в яких цей компонент є головним інгредієнтом.
Сирні булочки - те, що можна приготувати з жовтків, використовуючи мінімальну кількість цукру. Ця низькокалорійна випічка порадує людей стежать за своєю вагою.
Інгредієнти:
сир - 350 г;
жовток - 4 шт.;
сода - 3/4 ч. ложки;
цукор - 50 г;
борошно - 250 р.
Приготування
Відокремте чверть сиру від всієї маси і відкладіть. Змішайте залишився сир з сирими жовтками і додайте соду. До отриманої маси додайте борошно, вимісити тісто і залиште настоятися в холоді кілька годин. Після чого розкотіть тісто товщиною півсантиметра і закрийте залишилися сиром з цукром рівно половину поверхні тіста. Скачайте з тіста рулет і наріжте з нього шматочки. Викладіть шматочки на деко і випікайте при 180 градусах півгодини.
Морозиво на жовтках
Всіма улюблені ласощі – морозиво – ідеально підійде для завершення святкової вечері і підкаже кулінарам, який десерт можна приготувати з сирих жовтків, що залишилися від приготування іншого частування.
Інгредієнти:
молоко - 450 мл;
вершки - 130 мл;
цукор - 230 г;
сирі жовтки - 5 шт.
Приготування
Змішайте молоко з частиною вершків, доведіть до кипіння і процідіть через сито. Розітріть жовтки з частиною цукру, а вершки збийте. В окремій каструльці прогрійте цукор до бурштинового кольору, додайте збиті вершки і перемішайте масу. Влийте молоко, суміш з'єднайте з жовтками. Поверніть на вогонь і варіть до густоти, постійно помішуючи. Готове карамельне морозиво помістіть в холод.
Варені жовтки є основним компонентом у приготуванні соусу тартар, рецепт якого наведений нижче.
Інгредієнти:
варені жовтки - 2 шт.;
оливкова масло - 120 г;
сік лимона - 20 мл;
зелена цибуля - 10 г;
щіпка чорного перцю;
солоний огірок - 75 г;
оливки - 25 р.
Приготування
Розітріть жовтки, заправте перцем і соком лимона. Поступово вливайте масло, збиваючи масу віночком до консистенції майонезу. Подрібніть цибулю, огірок, оливки і з'єднайте з масою. Готовий соус тартар подавайте до риби.
Що приготувати з сирих жовтків і сиру?
Сирні булочки - те, що можна приготувати з жовтків, використовуючи мінімальну кількість цукру. Ця низькокалорійна випічка порадує людей стежать за своєю вагою.
Інгредієнти:
Приготування
Відокремте чверть сиру від всієї маси і відкладіть. Змішайте залишився сир з сирими жовтками і додайте соду. До отриманої маси додайте борошно, вимісити тісто і залиште настоятися в холоді кілька годин. Після чого розкотіть тісто товщиною півсантиметра і закрийте залишилися сиром з цукром рівно половину поверхні тіста. Скачайте з тіста рулет і наріжте з нього шматочки. Викладіть шматочки на деко і випікайте при 180 градусах півгодини.
Морозиво на жовтках
Всіма улюблені ласощі – морозиво – ідеально підійде для завершення святкової вечері і підкаже кулінарам, який десерт можна приготувати з сирих жовтків, що залишилися від приготування іншого частування.
Інгредієнти:
Приготування
Змішайте молоко з частиною вершків, доведіть до кипіння і процідіть через сито. Розітріть жовтки з частиною цукру, а вершки збийте. В окремій каструльці прогрійте цукор до бурштинового кольору, додайте збиті вершки і перемішайте масу. Влийте молоко, суміш з'єднайте з жовтками. Поверніть на вогонь і варіть до густоти, постійно помішуючи. Готове карамельне морозиво помістіть в холод.
Що приготувати з варених жовтків?
Варені жовтки є основним компонентом у приготуванні соусу тартар, рецепт якого наведений нижче.
Інгредієнти:
Приготування
Розітріть жовтки, заправте перцем і соком лимона. Поступово вливайте масло, збиваючи масу віночком до консистенції майонезу. Подрібніть цибулю, огірок, оливки і з'єднайте з масою. Готовий соус тартар подавайте до риби.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирне морозиво
Поб'єте домашніх абсолютно незвичайним частуванням, приготувавши дивовижне морозиво з сиру. Наскільки екстравагантним не було б це ласощі, на ділі
Як приготувати соус тартар?
Незрівнянний, дивовижно ніжний соус рекомендуємо приготувати за запропонованими рецептами. Далі розповімо, як зробити чудовий, пікантний тартар за
Сирна паска на Великдень
Дуже ніжним, пористим і неодмінно пишним виходить паска, якщо в основний склад тіста додати сир. Далі детально опишемо таку технологію приготування
Морозиво з вершків і згущеного молока
Використовуючи всього два інгредієнти в основі, можна створити воістину чудовий десерт. Морозиво, за рецептами поданими далі, виходить щільним з
Морозиво з вершків
Поза конкуренцією, завжди були ласощі, приготовлені вдома, самостійно. До таких належить і морозиво. До того ж є безліч рецептів без використання
Печиво з жовтків
З решти без діла жовтків, як варених, так і сирих, спробуйте спекти смачне і незвичайне печиво. У рецептах, представлених далі, ви знайдете