Суп з консервованої горбуші
Консервована горбуша – повноцінний і доступне джерело білка, який може стати основою навіть для гарячих страв. Про деяких смачних варіаціях цієї страви ми поговоримо далі.
Стандартний овочевий набір з картоплі, цибулі та моркви може легко перетворитися в легкий суп на основі рибного бульйону, якщо ви вирішите додати до суміші трохи консервованої горбуші. Альтернативою, втім, може стати майже будь-яка щільна риба в банку, адже набір овочів і сама рецептура універсальні.
Інгредієнти:
картопля – 340 г;
вода – 14 л;
листя лавра – 3 шт.;
горошини перцю – 8 шт.;
консервована горбуша – 215 г;
морква – 115 г;
ріпчаста цибуля – 145 г;
жменя зелені петрушки.
Приготування
Вміст банки з горбушею злегка розімніть виделкою. Очищену картоплю наріжте кубиками зі стороною в пару сантиметрів. Підігрійте бульйон і киньте до нього картоплю. Слідом відправте листя лавра, вміст банки з рибою і горошини чорного перцю. Прикрутіть вогонь і проваріть страву при слабкому кипінні близько 15 хвилин, за цей час шматочки картоплі мають розм'якнути.
Тим часом спасеруйте подрібнену моркву з цибулею. Додайте пасерування в практично готовий суп, проваріть все ще пару хвилин і доповніть зеленню перед сервіруванням.
Незважаючи на те, що в рамках звичайних рецептів сир і рибу навряд чи включиш в число ідеально поєднуються між собою інгредієнтів, якщо віддати перевагу плавленому сиру і використовувати консервовану горбушу – виходить дивовижно смачний, вершковий суп.
Інгредієнти:
вершкове масло – 35 г;
ріпчаста цибуля – 115 г;
стебло селери – 1 шт.;
морква – 90 г;
вода – 480 мл;
сушений кріп – 1 ч. ложка;
картопля – 290 г;
консервована горбуша – 430 г;
вершки – 215 мл;
плавлений сир – 95 р.
Приготування
Розтопивши вершкове масло прямо в каструлі, використовуйте його для пасерування овочів: цибулі, селери, моркви. До отриманої пассеровке покладіть кубики картоплі і шматочки риби. Залийте все бульйоном. Як тільки рідина закипить, додайте вершки, тертий плавлений сир, зменшіть жар і варіть суп до розм'якшення шматочків картоплі. Доповніть готовий суп з консервованої горбуші з плавленим сиром і спеціями за смаком.
Інгредієнти:
консервована горбуша – 230 г;
рис – 45 г;
картопля – 115 г;
морква – 90 г;
лист лавра – 1 шт.;
вода – 740 мл
Приготування
Всипте промитий рис у воду і залиште рідину закипіти. В супову основу киньте нарізану кубиками картоплю. Окремо спессеруйте моркву і додайте її до вмісту каструлі. Киньте лист лавра. Останньою в каструлю відправляється розім'ята виделкою риба. Проварити суп ще близько 10 хвилин на сильному вогні і знімайте пробу.
Суп з консервованої горбуші можна зробити в мультиварці, повторивши ті ж кроки в режимі «Гасіння» або «Суп».
Інгредієнти:
вершкове масло – 35 г;
ріпчаста цибуля – 55 г;
селера – 60 г;
солодкий перець – 70 г;
часник – 1 зубок;
картопля – 460 м;
вода – 740 мл;
молоко – 430 мл;
консервована горбуша – 330 г;
кукурудза консервована – 65 р.
Приготування
Перед тим, як приготувати суп з консервованої горбуші, розтопіть масло і спасеруйте на ньому суміш з подрібненої цибулі, солодкого перцю, селери та часнику. Довівши овочі до напівготовності, додайте до них кукурудзу і шматочки очищеного картоплі. Залийте все сумішшю молока і води. Додайте шматочки консервованої горбуші і продовжуйте варити суп близько 10 хвилин, поки овочі не розм'якшаться. Останній всипте в блюдо кукурудзу.
Суп з консервованої горбуші – рецепт
Стандартний овочевий набір з картоплі, цибулі та моркви може легко перетворитися в легкий суп на основі рибного бульйону, якщо ви вирішите додати до суміші трохи консервованої горбуші. Альтернативою, втім, може стати майже будь-яка щільна риба в банку, адже набір овочів і сама рецептура універсальні.
Інгредієнти:
Приготування
Вміст банки з горбушею злегка розімніть виделкою. Очищену картоплю наріжте кубиками зі стороною в пару сантиметрів. Підігрійте бульйон і киньте до нього картоплю. Слідом відправте листя лавра, вміст банки з рибою і горошини чорного перцю. Прикрутіть вогонь і проваріть страву при слабкому кипінні близько 15 хвилин, за цей час шматочки картоплі мають розм'якнути.
Тим часом спасеруйте подрібнену моркву з цибулею. Додайте пасерування в практично готовий суп, проваріть все ще пару хвилин і доповніть зеленню перед сервіруванням.
Сирний суп з консервованої горбушею
Незважаючи на те, що в рамках звичайних рецептів сир і рибу навряд чи включиш в число ідеально поєднуються між собою інгредієнтів, якщо віддати перевагу плавленому сиру і використовувати консервовану горбушу – виходить дивовижно смачний, вершковий суп.
Інгредієнти:
Приготування
Розтопивши вершкове масло прямо в каструлі, використовуйте його для пасерування овочів: цибулі, селери, моркви. До отриманої пассеровке покладіть кубики картоплі і шматочки риби. Залийте все бульйоном. Як тільки рідина закипить, додайте вершки, тертий плавлений сир, зменшіть жар і варіть суп до розм'якшення шматочків картоплі. Доповніть готовий суп з консервованої горбуші з плавленим сиром і спеціями за смаком.
Суп з консервованої горбуші з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Всипте промитий рис у воду і залиште рідину закипіти. В супову основу киньте нарізану кубиками картоплю. Окремо спессеруйте моркву і додайте її до вмісту каструлі. Киньте лист лавра. Останньою в каструлю відправляється розім'ята виделкою риба. Проварити суп ще близько 10 хвилин на сильному вогні і знімайте пробу.
Суп з консервованої горбуші можна зробити в мультиварці, повторивши ті ж кроки в режимі «Гасіння» або «Суп».
Рибний суп з консервованої горбуші
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати суп з консервованої горбуші, розтопіть масло і спасеруйте на ньому суміш з подрібненої цибулі, солодкого перцю, селери та часнику. Довівши овочі до напівготовності, додайте до них кукурудзу і шматочки очищеного картоплі. Залийте все сумішшю молока і води. Додайте шматочки консервованої горбуші і продовжуйте варити суп близько 10 хвилин, поки овочі не розм'якшаться. Останній всипте в блюдо кукурудзу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з сайри
Спробуйте зварити справді смачний суп з консервованої сайри. На виході ви отримаєте поживне блюдо і дуже бюджетне, а ще й досить корисне, яке
Суп з горбуші
З горбушею, будь вона свіжої або консервованої, можна поєднувати безліч овочів, використовувати в рецептах сир та інші молочні продукти, що робить
Рибний суп з горбуші
Коли хочеться смачного рибного супу, а часу на тривале готування немає, згадайте про горбуші. Зробити з неї перше блюдо дуже просто, причому як зі
Салат з рисом і горбушею
Салати - чудова закуска на будь-якому столі. І сьогодні мова піде про ситних і економних салатах з рисом і горбушею. У приготуванні цієї страви немає
Салат з консервованої горбуші
Горбуша - делікатесна риба, яка найчастіше з'являється на наших прилавка в консервованому вигляді. З консервованої горбуші виходять дивовижно смачні
Горбуша в аерогрилі
Зажаристая горбуша з хрусткою скоринкою, або ніжна під сирною «шубкою» - все це легко можна приготувати в аерогрилі за нашим простим рецептами, за