Крем-суп з шампіньйонів
Багато виключають супи зі свого меню, оскільки шматочки варених овочів подобаються далеко не всім естетам. На цей випадок знають господиням варто запропонувати домочадцям скуштувати крем-суп з шампіньйонів, який незабаром стане справжнім хітом домашнього меню.
Рецепт крем-суп з печериць з вершками переконає самих вибагливих гурманів в корисності супів, а його ніжний смак буде згадуватися дуже довго.
Інгредієнти:
сіль, мускатний горіх , перець – за смаком;
ріпчаста цибуля – 1 шт.;
вершки 10% - 2 склянки;
картопля – 400 г;
бульйон – 2 склянки;
вершкове масло – 4 ст. ложки;
печериці – 400 р.
Приготування
Наріжте цибулю тоненькими кільцями. Картоплю почистіть і наріжте невеликими кубиками. Печериці розрізати навпіл або на чотири частини, якщо вони дуже великі. Розтопіть на сковороді вершкове масло і обсмажте на ньому кільця цибулі, гриби і картоплю. Посоліть, посипте мускатним горіхом і перцем. Тушкувати овочі і печериці слід до підрум'янення. Важливим моментом того, як приготувати крем-суп з шампіньйонів, є перемелювання в блендері. Перед цим залийте грибно-овочеву суміш бульйоном, приготовленим з кубика, проваріть приблизно чверть години і відправте її в блендер. Отриманий крем-суп залийте вершками, доведіть до кипіння ще раз і моментально відставте з вогню.
Смачний сирний крем-суп з печерицями вгамує голод як мінімум на кілька годин.
Інгредієнти:
печериці – 400 г;
картопля – 7 шт.;
плавлений сир – 3 ст. ложки;
ріпчаста цибуля – 05 шт.
Приготування
Почистіть картоплю, наріжте його кубиками середнього розміру і залийте водою, обсяг якої буде удвічі перевищувати обсяг картоплі. Поставте його варитися і коли картопля почне ставати м'яким, тобто буде напівготові, посоліть. Цибулю дрібно пошинкуйте і обсмажте на соняшниковій олії до придбання ним золотистого відтінку. Потім додайте туди ж гриби і обсмажуйте, закривши посуд кришкою. Коли з грибів випарується волога, зніміть кришку і прожарте вміст сковорідки ще пару хвилин. Потім з допомогою блендера перетворити відварну картоплю в рідке пюре і поступово вмешивайте туди плавлений сир, не припиняючи помішувати. Наприкінці покладіть в суміш гриби з цибулею і добре перемішайте.
Інгредієнти:
сіль і перець – за смаком;
печериці – 300 г;
вода – 200 мл;
кріп – 1 невеликий пучок;
картопля – 3 шт.;
часник – 2 зубчики;
морква – 1 шт.;
вершки – 100 мл;
ріпчаста цибуля – 1 шт.
Приготування
Почистіть цибулю, моркву, картоплю і часник. Часник, цибулю і кріп дрібно порубаєте, а картоплю з грибами поріжте невеликими кубиками. Моркву натріть, використовуючи крупну тертку. Складіть все у невелику ємність, перемішайте і посоліть. Потім залийте водою, гарненько розмішайте і перенесіть в мультиварку. Готувати необхідно в режимі «Варка на пару» приблизно півгодини. Після вимкнення приладу даємо інгредієнтів настоятися протягом чверті години і подрібнюємо за допомогою блендера до стану пюре. В кінці додаємо вершки.
Інгредієнти:
морква – 150 г;
куряче філе – 250 г;
ріпчаста цибуля – 100 г;
вершки 20% - 270 г;
вода – 15 л;
картопля – 370 г;
печериці – 250 р.
Приготування
Відваріть в каструлі куряче філе, заливши його водою, протягом приблизно 10 хвилин. Одночасно почистіть картоплю і наріжте його кубиками середнього розміру. Печериці порізати тонкими пластинами, цибулю – тоненькими півкільцями, а моркву натріть за допомогою середньої терки. На попередньо прогрітій сковороді обсмажте гриби до повного зникнення з них рідини, потім змішайте їх з морквою і цибулею і протушкувати ще пару хвилин. Після цього залийте суміш вершками і залиште нудитися на невеликому вогні до загусання. У блендері змішайте суміш овочів і грибів і бульйон з м'ясом і картоплею, зробивши трохи рідкувате пюре. Посоліть і посипте суп перцем.
Вершковий крем-суп з печерицями
Рецепт крем-суп з печериць з вершками переконає самих вибагливих гурманів в корисності супів, а його ніжний смак буде згадуватися дуже довго.
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте цибулю тоненькими кільцями. Картоплю почистіть і наріжте невеликими кубиками. Печериці розрізати навпіл або на чотири частини, якщо вони дуже великі. Розтопіть на сковороді вершкове масло і обсмажте на ньому кільця цибулі, гриби і картоплю. Посоліть, посипте мускатним горіхом і перцем. Тушкувати овочі і печериці слід до підрум'янення. Важливим моментом того, як приготувати крем-суп з шампіньйонів, є перемелювання в блендері. Перед цим залийте грибно-овочеву суміш бульйоном, приготовленим з кубика, проваріть приблизно чверть години і відправте її в блендер. Отриманий крем-суп залийте вершками, доведіть до кипіння ще раз і моментально відставте з вогню.
Крем-суп з печериць з плавленим сиром
Смачний сирний крем-суп з печерицями вгамує голод як мінімум на кілька годин.
Інгредієнти:
Приготування
Почистіть картоплю, наріжте його кубиками середнього розміру і залийте водою, обсяг якої буде удвічі перевищувати обсяг картоплі. Поставте його варитися і коли картопля почне ставати м'яким, тобто буде напівготові, посоліть. Цибулю дрібно пошинкуйте і обсмажте на соняшниковій олії до придбання ним золотистого відтінку. Потім додайте туди ж гриби і обсмажуйте, закривши посуд кришкою. Коли з грибів випарується волога, зніміть кришку і прожарте вміст сковорідки ще пару хвилин. Потім з допомогою блендера перетворити відварну картоплю в рідке пюре і поступово вмешивайте туди плавлений сир, не припиняючи помішувати. Наприкінці покладіть в суміш гриби з цибулею і добре перемішайте.
Крем-суп з шампіньйонів в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Почистіть цибулю, моркву, картоплю і часник. Часник, цибулю і кріп дрібно порубаєте, а картоплю з грибами поріжте невеликими кубиками. Моркву натріть, використовуючи крупну тертку. Складіть все у невелику ємність, перемішайте і посоліть. Потім залийте водою, гарненько розмішайте і перенесіть в мультиварку. Готувати необхідно в режимі «Варка на пару» приблизно півгодини. Після вимкнення приладу даємо інгредієнтів настоятися протягом чверті години і подрібнюємо за допомогою блендера до стану пюре. В кінці додаємо вершки.
Крем-суп з курки і печериць
Інгредієнти:
Приготування
Відваріть в каструлі куряче філе, заливши його водою, протягом приблизно 10 хвилин. Одночасно почистіть картоплю і наріжте його кубиками середнього розміру. Печериці порізати тонкими пластинами, цибулю – тоненькими півкільцями, а моркву натріть за допомогою середньої терки. На попередньо прогрітій сковороді обсмажте гриби до повного зникнення з них рідини, потім змішайте їх з морквою і цибулею і протушкувати ще пару хвилин. Після цього залийте суміш вершками і залиште нудитися на невеликому вогні до загусання. У блендері змішайте суміш овочів і грибів і бульйон з м'ясом і картоплею, зробивши трохи рідкувате пюре. Посоліть і посипте суп перцем.
Рекомендуємо добрі рецепти
Вермішелевий суп
Коли немає ідей для приготування щільного обіду - зваріть смачний вермішелевий суп за нашими рецептами. Він готується швидко і вважається досить
Суп з печериць
Суп з печериць хороший тим, що ласувати цим блюдом можна в будь-який час і не чекати грибного сезону. Далі описані цікаві варіанти приготування цього
Крем-суп з лисичок з вершками
Якщо традиційні супи не користуються особливою популярністю у вашому сімейному меню, спробуйте порадувати таким незвичайним першою стравою ваших
Грибний крем-суп з шампіньйонів
Будь грибний суп відрізняється неперевершеним ароматом і насиченим смаком. Пропонуємо кілька найбільш цікавих ідей приготування такого першого страви
Суп з сушених грибів
Супи з сушених грибів доступні в будь-який час року і, до того ж, виходять ароматними і насиченими, ніж перші страви із свіжих грибів. Рецепти