Перепелині яйця - рецепти
Перепелині яйця – цінний дієтичний продукт, який містить безліч корисних організму речовин. Їх можна їсти в сирому, смаженому, вареному вигляді, готувати омлет, різноманітні салати і т. д. Давайте разом розглянемо деякі перевірені та прості рецепти приготування перепелиних яєць.
Інгредієнти:
яйце перепелине – 8-10 шт.;
молоко – 30 мл;
масло вершкове – 15 г;
шинка – 100 г;
сир – 55 г;
спеції.
Приготування
Яйця розбиваємо в глибоку ємність і збиваємо міксером.
Поступово вливаємо молоко і кидаємо шинку, нарізану дрібним кубиком.
Приправляємо спеціями і перемішуємо.
Отриману масу акуратно виливаємо на розігріту сковороду, промазану маслом, прикриваємо кришкою.
За кілька хвилин до готовності присипаємо блюдо тертим сиром.
Інгредієнти:
яйце перепелине – 15 шт.;
оцет винний – 25 мл;
сіль – 10 г;
цукор – 5 г;
часник – 5 зубчиків;
перець гіркий;
лавровий лист;
вода – 255 мл;
свіжа зелень – за смаком.
Приготування
Свіжі перепелині яйця відварюємо 5 хвилин, а потім замочуємо у холодній воді.
Після охолодження, знімаємо з них шкаралупу і викладаємо в невелику банку. Засипаємо їх подрібненими спеціями і подрібненим часником.
У каструльку з водою викладаємо лаврове листя, горошинки перцю, сіль і цукор.
Кип'ятимо маринад, а потім наполягаємо 5 хвилин.
Потім знімаємо посуд з плити, вводимо винний оцет і остуджуємо.
Перепелині яйця заливаємо теплим маринадом, закриваємо кришкою і відправляємо на 2 дні в холодильник.
Після цього обережно зливаємо розсіл і подаємо страву до столу, прикрасивши порізаною зеленню.
Інгредієнти:
яйце перепелине – 3 шт.;
стиглий помідор – 1 шт.;
олія оливкова;
листя салату;
сир – 50 г;
лимон.
Приготування
Яйця відварюємо, чистимо і розрізаємо навпіл.
Помідори шаткуємо великими шматочками, а сир рубаємо тоненькими пластинками.
Інгредієнти викладаємо на блюдо, выстеленное салатними листям, поливаємо оливковою маслом і скроплюємо соком лимона.
Готовий салат із перепелиними яйцями і помідорами виглядає витончено, і гурмани неодмінно прийдуть в захват тільки від одного його вигляду.
Інгредієнти:
яйце перепелине – 5-6 шт.;
цукор – 5 г;
гірчиця – 1 ч. ложка;
сіль – 5 р;
лимонний сік – 25 мл;
масло рослинне – 145 мл
Приготування
Для приготування майонезу, перепелині яйця розбиваємо в ємність блендера, додаємо сіль, гірчицю, цукор і збиваємо 30 секунд.
Потім поступово вливаємо олію, лимонний сік і знову збиваємо масу до однорідної консистенції.
Омлет з перепелиних яєць
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт маринованих перепелиних яєць
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт салату з перепелиними яйцями
Інгредієнти:
Приготування
Майонез з перепелиних яєць
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Омлет для дитини в мікрохвильовці
Яйця - дуже поживні, тому їх можна ввести в раціон дитини. Пропонуємо зробити омлет в мікрохвильовці, він вийде дуже соковитий і ніжний і принесе
Салат із перепелиними яйцями
Салати - найкраще блюдо для кожної дівчини. У них і вітаміни, і мало калорій, і смак у них приголомшливий. Загалом, готуйте на здоров'я салати. А ми
Закуска з яєць
Закуски з яєць можна досить часто бачити на наших святкових столах. Це один з найпопулярніших видів їжі на фуршеті. Варіацій приготування цієї
Перепелині яйця для дітей
Перепелині яйця - дуже корисний, багатий вітамінами і мікроелементами продукт, відмінно засвоюється дітьми. Навіть, якщо у малюка була алергія на
Коктейль з сирим яйцем
Коктейлі з сирим яйцем дуже популярні серед спортсменів, так як в них міститься багато білка. Але людині в тиждень необхідно 5-7 яєць, інакше можуть