Жульєн в булочках

Рецепт жульєна в булочках
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе нарізаємо невеликими кубиками, цибулю - півкільцями, гриби - пластинками, а сир тремо на тертці. Зрізаємо верх булочки, акуратно виймаємо м'якоть. Нагріваємо духовку до температури 180 градусів. На рослинному маслі обсмажуємо лук, потім гриби, поки не випарується вся рідина.
На окремій сковороді обсмажуємо куряче філе, з'єднуємо його з грибами і цибулею, додаємо сіль і перець, борошно і сметану і гарненько перемішуємо. Вогонь зменшуємо до мінімального і готуємо, поки соус не почне густіти. Розкладаємо жульєн по булочкам, зверху посипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку. Готуємо, поки не розплавиться сир.
Грибний жульєн в булочці
Інгредієнти:
Приготування
З булочок акуратно зрізаємо «кришечку» і виймаємо м'яку частину. Цибулю подрібнюємо і обсмажуємо до прозорого стану. Печериці ріжемо кубиками, обсмажуємо, додаємо до них цибулю, подрібнений часник, сіль і перець. Перемішуємо, вливаємо біле вино і тушкуємо 5 хвилин на невеликому вогні. Як тільки вино випарується, викладаємо сметану. Перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин. Отриманою сумішшю наповнюємо булочки, зверху посипаємо їх сиром, натертим на тертці, і при температурі 180 градусів запікаємо хвилин 15.
Жульєн в булочках в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і маринуємо в суміші соєвого соусу і гірчиці хвилин 30. Потім обсмажуємо до готовності на рослинній олії. Окремо обсмажуємо печериці, нарізані кубиками.
Перекладаємо філе і гриби в глибоку тарілку, додаємо кукурудзу, нарізану кубиками помідор, подрібнену зелень і тертий сир (половину). Додаємо майонез, солимо за смаком.
В булочках зрізаємо верхівку, витягаємо м'якуш і в отримане поглиблення викладаємо начинку. Верх посипаємо тертим сиром. Запікаємо в мікрохвильовій печі при потужності 600 Вт 3 хвилини.
Жульєн з грибами в булочці
Інгредієнти:
Приготування
Акуратно зрізаємо у булочок верхівки. Виймаємо м'якоть так, щоб стінки залишилися неушкодженими. Куряче філе, гриби і цибулю нарізаємо кубиками. На сковороді розігріваємо олію, викладаємо куряче філе, злегка обсмажуємо, потім висипаємо цибулю,

Вистилаємо Форму папером для випічки. Виставляємо в неї наші булочні заготовки. Наповнюємо їх начинкою з грибів та курки, зверху заливаємо соусом і посипаємо тертим сиром. Накриваємо булочки зрізаними кришечками. Запікаємо в духовці близько 10 хвилин. Подаємо жульєн з грибами і куркою в булочці у гарячому вигляді, попередньо притрусивши січеною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Жульєн в горщиках
Жульєн в горщиках - відмінний варіант святкового або недільного вечері. Варіантів його приготування досить. Ми ж підібрали для вас найбільш смачні і

Жульєн в тарталетках
Жульєн в тарталетках - це відмінне блюдо для святкового і фуршетного столу, і приготувати його досить просто, використовуючи звичайні продукти. Ми

Жульєн в мультиварці
Жульєн - неймовірно смачне і ситне блюдо, яке ми відносимо до французької кухні. За традицією його готують в горщиках або кокотницях - невеликих

Жульєн з картоплею
Жульєн - це французька страва, яку готують зазвичай з курки та грибів під сиром. Але сьогодні ми відійдемо від традицій і розповімо вам, як

Жульєн з печериць
Жульєн - гаряча закуска, яку подають до святкового столу в кокотницях. Варіантів її приготування досить багато. І сьогодні ми поговоримо про жульене