Французька меренга

Як приготувати французьку меренгу?
Перед тим, як перейти безпосередньо до рецепту і техніці, варто звернути увагу на кілька простих правил, які стануть в нагоді вам не тільки в разі, якщо ви захочете приготувати меренги, але якщо вам необхідно буде просто збити білки:
Рецепт французької меренги
Французька меренга вважається одним з найбільш простих і базових видів меренг, оскільки приготування її полягає лише у збиванні білків з цукром, причому цукру за вагою слід брати обов'язково рівно в 2 рази більше, ніж білка.
Інгредієнти:
Приготування

Найпростіший спосіб перетворити французьку меренгу в справжній десерт - зробити з неї безе. Для цього повітряну масу меренги поміщаємо в кондитерський шприц і відсаджуємо на лист пергаменту, що покриває деко для випічки. Висушуємо безе при 100 градусах 1 годину.
Рекомендуємо добрі рецепти

Безе в духовці
Безе - повітряне та солодке ласощі улюблене багатьма. Сьогодні ми розповімо, як правильно його приготувати в духовці за досить простим рецептами. Ну

Білковий заварний крем
Заварний крем використовують в якості начинки для тортів, пирогів, тістечок, еклерів. І сьогодні ми детально розберемося, як приготувати білковий

Торт з безе
Безе - це така повітряна основа з яєць і цукру, яку використовують в приготуванні різних десертів, в тому числі і тортів. Давайте з вами розглянемо

Лимонний торт
Любите лимони? Тоді у нас є для вас оригінальне рішення - лимонний торт для святкового торжества. Таке ласощі, без сумніву нікого не залишить

Лимонна меренга
Лимонна меренга - смачне французькі ласощі, повз якого складно пройти повз. Саме тому багато господинь вчаться готувати цей десерт будинку. Хочете і

Лимонна меренга
Лимонна меренга - смачне французькі ласощі, повз якого складно пройти повз. Саме тому багато господинь вчаться готувати цей десерт будинку. Хочете і