Французький омлет
![Французький омлет Французький омлет](/uploads/posts/2015-07/francuzkiy-omlet_911.jpeg)
Для приготування такого омлету ніколи не використовується молоко, тому що таким чином він виходить рідким, що суперечить традиціям французької кулінарії.
При бажанні французький омлет можна наповнити різноманітними інгредієнтами в готовому вигляді, чи то горошок, відварні або смажені гриби , м'ясний фарш, тертий сир і навіть консервовані фрукти.
Як приготувати омлет по-французьки, ми більш детально розповімо в наших рецептах.
Рецепт класичного французького омлету
Інгредієнти:
Приготування
На холодну сковорідку кладемо вершкове масло і розтоплюємо його, підігріваючи на повільному вогні. У миску розбиваємо яйця, збиваємо виделкою або вінчиком, але не збиваємо, додаємо сіль і білий мелений перець. Потім вливаємо зі сковороди потроху, максимально тоненькою цівкою, майже всі розтоплене масло і перемішуємо. Виливаємо отриману суміш на сковороду, де топилося масло і смажимо на повільному вогні. Як тільки краї почнуть біліти, не чекаючи готовності всього омлету, скручуємо його повільно і акуратно за допомогою лопатки рулетом. Залишаємо на сковороді в такому вигляді ще на пів хвилини і перекладаємо через край сковороди на тарілку швом вниз. В результаті отримуємо світлий скручений французький омлет з дуже ніжною, пористої і повітряної структурою. Подаємо до столу зі свіжої рубаною зеленню.
Французький омлет з начинкою і м'яким сиром
Інгредієнти:
![Французький омлет Французький омлет](/uploads/posts/2015-07/francuzkiy-omlet_932.jpeg)
Приготування
Обсмажуємо шматочки бекону до появи жиру. Потім додаємо нарізані кубиками ріпчасту цибулю, гриби, болгарський перець, сіль, мелений білий перець, подрібнений часник і припускаємо до готовності, періодично помішуючи. Розмішуємо виделкою яйця з сіллю до однорідності і виливаємо на сковороду з розтопленим вершковим маслом і готуємо на повільному вогні до побіління країв. Потім викладаємо по центру гарячу начинку, зверху посипаємо натертим сиром і підверніть краю. Перекладаємо готовий омлет акуратно на тарілку через край сковороди, прикрашаємо пір'ям зеленого лука і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Яєчня по-французьки](/uploads/posts/2015-07/yayechnya-po-francuzki_211.jpeg)
Яєчня по-французьки
Вашій увазі пропонується незвичайний варіант звичайної яєчні. Це дуже оригінальне і красиве блюдо, яким можна порадувати себе і своїх близьких. Яєчня
![Омлет в гуртку в мікрохвильовці](/uploads/posts/2015-07/omlet-v-gurtku-v-mkrohvilovc_221.jpeg)
Омлет в гуртку в мікрохвильовці
Омлет відноситься до швидких, але дуже ситним сніданків, особливо якщо в нього додати ковбасу, гриби або сир. В мікрохвильовці омлет можна
![Як зробити омлет на сковороді?](/uploads/posts/2015-03/yak-zrobiti-omlet-na-skovorod_481.jpeg)
Як зробити омлет на сковороді?
Ідеальний день починається зі смачного і ситного сніданку, який, до того ж, приготувати на швидку руку. Що ще так ідеально підходить по всім
![Омлет з молоком](/uploads/posts/2015-03/omlet-z-molokom_851.jpeg)
Омлет з молоком
Омлет - це смачне блюдо для сніданку, яке обожнюють і дорослі і діти. Способів його приготування безліч. Але сьогодні ми поговоримо про самих простих
![Омлет з начинкою](/uploads/posts/2015-03/omlet-z-nachinkoyu_521.jpeg)
Омлет з начинкою
Омлет - просте і швидке в приготуванні блюдо, але недостатньо поживне. Щоб воно вийшло більш ситним, давайте зробимо його з начинкою. Пропонуємо
![Омурайсу](/uploads/posts/2015-01/omuraysu_501.jpeg)
Омурайсу
Омурайсу - японський омлет з начинкою з м'яса і рису. Подають його зазвичай з кетчупом та іншими соусами. Виходить смачний і ситний сніданок. Давайте