Як приготувати рульку в духовці?

Рецепт свинячий рульки, запеченої в духовці
Азіати не менше європейців люблять готувати рульку. Про походження цього рецепта легко можна судити за його складовими: соя і імбир – класична комбінація для східної кухні, яка ідеально поєднується з широким розмаїттям інгредієнтів.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як смачно приготувати свинячу рульку в духовці, підготуйте її, сполоснувши і обсушивши м'ясо, а потім швидко обсмаживши його в розігрітій олії до рум'янцю. Такий хід дозволить напевно забезпечити свинині хрустку скоринку, яка залишиться навіть після томління рульки в жаровні.
Обсмажені рульки додайте в будь товстостінній посуді разом з скибочками імбиру, розчавленими часниковими зубками і прянощами. Залийте свинину соєвим соусом і літром води, а потім залиште нудитися в розігрітій до 150 градусів духовці на 4 години.
Рулька в пиві, запечена в духовці в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Половину моркви наріжте, всипте сіль і влийте півтора літра води. Покладіть рульку в киплячу воду і відваріть протягом 40 хвилин. Після м'ясо обсушити.
Наріжте ріпчасту цибулю з морквою і викладіть їх у рукав, покривши листям лавра. Зафіксуйте один з кінців рукави, помістіть всередину рульку і влийте пиво. Залиште все запікати при 180 градусах півтори години.
Приготування свинячої рульки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Розігрійте трохи олії в сотейнику і підрум'яньте на ньому очищені рульки з усіх боків. Коли шкірка на свинині схопиться, додайте в жаровню імбир з часником, шматочки цибулі і селери, після чого залийте все бульйоном і томатами. Залиште рульку в духовці при 150 градусах на 4 години, підливаючи рідина, якщо в цьому буде необхідність. По завершенні запікання м'ясо буде легко розпадатися від найменшого дотику.
Рецепт рульки в духовці у фользі
Якщо ви збираєтеся гасити рульку, то лист фольги стане вашим найкращим помічником. Все тому, що кришка з фольги прекрасно утримує вологу, тим самим дозволяючи м'яса довго чекати у власному соку і насичуватися усіма смаками, якими ви вирішили його доповнити. Смаки у нашому рецепті будуть традиційними мексиканськими.
Інгредієнти:

Приготування
В ступі розітріть насіння куміна з сіллю, часником і лимонною цедрою. Підготовлену свинячу роль натріть отриманою сумішшю і відправте в жаровню. Подрібніть цибулю і змішати його з дрібно нарізаними помідорами. Додайте отриману суміш до рульки, слідом влийте бульйон, додайте гострі перці і текілу. Надішліть рульку нудитися під фольгою в духовці на 25 години при 160 градусах, а в кінці додатково загустіть залишки соусу, в якому готувалося м'ясо, розведеною у воді борошном.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рулька в мультиварці
Існує безліч варіацій з приготування смачної рульки. І далі ми запропонуємо деякі, лише найсмачніші. Тільки допомагати нам буде сучасна помічниця -

Як зварити холодець зі свинячої рульки?
Не секрет, що ідеальним холодець виходить саме з свинячих ніжок, з-за високого вмісту колагену в кісточках. Тому з рульки, безсумнівно вийде відмінна

Рулька, запечена в рукаві
Якщо ви не визначилися з рецептом приготування свинячої рульки, то неодмінно скористайтеся наведеними далі рецептами. Розповімо, як напевно не

Рулька, запечена в духовці
Дуже ефектно на урочистому застілля буде виглядати чудове блюдо з рульки, яку можна запекти в духовці. Далі опишемо, як правильно підготувати,

Рулька по-баварськи
Якщо ви плануєте дружні посиденьки з обов'язковим застіллям, наші рецепти будуть дуже до речі. Не пошкодуйте свого часу на приготування рульки

Свиняча рулька в мультиварці
Свиняча рулька - чудове блюдо, як святкового, так і повсякденне. Якщо у вас є мультиварка, то вам пощастило подвійно - рулька в неї виходить