Плов без м'яса – рецепт приготування
![Плов без м'яса – рецепт приготування Плов без м'яса – рецепт приготування](/uploads/posts/2016-04/plov-bez-myasa-recept-prigotuvannya_621.jpeg)
Плов без м'яса – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Ретельно промиваємо рис. Потім його замочуємо і залишаємо на годинку. Тим часом готуємо і подрібнюємо овочі. У казан вливаємо олію і добре прогріваємо. Відправляємо в нього овочі і пасеруємо їх. Вливаємо в казан 3 склянки окропу, солимо і кидаємо рис. Накриваємо кришкою. Варимо 3 хвилини після закипання на сильному вогні, потім ще 7 хвилин на середньому і ще 2 хвилини на слабкому вогні. Кришка повинна бути щільно закрита. Після цього казан знімаємо з вогню, але не відкриваємо. А хвилин через 20 плов буде готовий до вживання.
Плов з родзинками без м'яса – узбецький рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Очищені, вимиті подрібнюємо овочі: цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву ріжемо соломкою. Наливаємо масло в казан і нагріваємо його. Потім кладемо в нього цибулю, моркву і доводимо до її м'якості. А щоб овочі готувалися рівномірно, їх потрібно обов'язково перемішувати. Коли зажарка готова, вливаємо 2 літра води. Кладемо сіль, перець, зіру і вимитий родзинки. В останню чергу кладемо промитий рис. На великому вогні доводимо до випаровування всієї води. Тепер збираємо рис від країв казана до центру. В отриманій гірці робимо поглиблення до самого низу – повинна википіти залишилася волога. Тепер накриваємо казан рушником, а потім ще кришкою. Вогонь при цьому робимо мінімальним. Приблизно через півгодини плов з родзинками без м'яса можна перемішати і помістити на блюдо.
Плов без м'яса з грибами – рецепт приготування в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Як завжди, починаємо з овочів – чистимо їх і подрібнюємо. Рис добре миємо, а після цього замочуємо на півгодини в
![Плов без м'яса – рецепт приготування Плов без м'яса – рецепт приготування](/uploads/posts/2016-04/plov-bez-myasa-recept-prigotuvannya_562.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Узбецький плов - рецепт](/uploads/posts/2016-01/uzbeckiy-plov-recept_131.jpeg)
Узбецький плов - рецепт
Існує кілька різновидів плову, проте найпоширенішим і улюбленим є саме узбецький варіант. Пропонуємо три рецепта цього чудового страви, які
![Як приготувати плов зі свининою в мультиварці?](/uploads/posts/2015-11/yak-prigotuvati-plov-z-svininoyu-v-multivarc_961.jpeg)
Як приготувати плов зі свининою в мультиварці?
Багато власниці мультиварки стверджують, що головним достоїнством цього диво-приладу є можливість готувати обід практично без присутності кухаря на
![Як приготувати плов в казані?](/uploads/posts/2015-11/yak-prigotuvati-plov-v-kazan_961.jpeg)
Як приготувати плов в казані?
Не секрет, що ідеальним плов завжди виходить, приготований саме в чавунному посуді. Завдяки цьому нехитрому прийому страва виходить неймовірно
![Плов з родзинками](/uploads/posts/2015-03/plov-z-rodzinkami_901.jpeg)
Плов з родзинками
Традиційному плову чудове доповнення можуть додати сухофрукти, зокрема, родзинки. У нашій статті ми підготували оригінальні рецепти створення
![Плов з качки](/uploads/posts/2015-03/plov-z-kachki_111.jpeg)
Плов з качки
Класичний варіант плову, звичайно ж, готуватися з бараниною. Але наші домогосподарки люблять проводити експерименти, і тому замінюють її яловичиною,
![Плов з нутом](/uploads/posts/2015-01/plov-z-nutom_481.jpeg)
Плов з нутом
Плов - це улюблене багатьма страва азіатської кухні. Справжній узбецький плов готують з нутом, так званим турецьким горохом. Ось про такий варіант