Рибний пиріг на швидку руку

Пиріг з рибних консервів на швидку руку на кефірі
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для тіста змішуємо кефір з збитим з дрібкою солі яйцем і содою, а потім просіваємо в суміш борошно і розбиваємо масу віночком або міксером до однорідної текстури тіста без змісту борошняних грудок.
Для начинки рибні консерви розтираємо виделкою, змішуємо з відвареними, а потім очищеними і нарізаними яйцями і нарубаним зеленою цибулею і свіжою зеленню, і заправляємо за смаком кухонної сіллю і чорним свежесмолотым перчиком.
Половину приготованого тесту виливаємо в промаслений роз'ємну форму, зверху розподіляємо, трохи не доходячи до країв, начинку і заливаємо все другою частиною тесту.
Рибний пиріг на майонезі з рисом на швидку руку в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Приступаючи до приготування пирога, для початку підготуємо всі компоненти начинки. Відварюємо до м'якості рис і даємо охолонути. Варимо також круто яйця, а потім очищаємо їх і нарізаємо дрібно. Розминаємо виделкою рибу разом з розсолом, а потім змішуємо з рисом, яйцями і приправляємо за смаком сіллю і меленим чорним перцем.
Приготування тіста для пирога починаємо з збивання яєць, змішавши їх з сіллю і обробивши міксером або віночком до пишної піни. На наступному етапі додаємо сметану і майонез, вводимо погашену оцтом соду, перемішуємо і всипаємо просіяне через ситечко борошно. Спочатку додаємо один стакан, розмішуємо, а потім, додаючи її невеликими порціями, домагаємося однорідної консистенції і густоти тіста, як на оладки.
Ємність мультиустройства промасливаем ретельно і виливаємо на дно половину порції приготованого тесту. Тепер викладаємо начинку, відступивши трохи від країв, і заливаємо все зверху другою порцією тесту. Включаємо прилад в режимі «Випічка» і встановлюємо таймер на одну годину.
Смачний рибний пиріг на швидку руку з консервованої горбуші
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
З'єднуємо в плошці компоненти для тіста кімнатної температури зі списку інгредієнтів і швидко виробляємо

Викладаємо рибу з зеленню у форму на тісто, рівномірно розподіляючи, і заливаємо все яєчно-сметанною сумішшю. Для випікання такого пирога необхідно розмістити його у вже прогрітій до 180 градусів духовці і витримати протягом сорока хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рибний пиріг рецепт
Рибні пироги вельми популярні й улюблені багатьма з-за своєї доступності і простоті приготування. Далі запропонуємо два абсолютно різних варіанти

Тісто для заливного пирога
У багатьох будинках готують всілякі пироги з абсолютно простим рецептами. Додамо у вашу скарбничку ще кілька оригінальних і неймовірно легких

Заливний пиріг з рибними консервами
Смачний, ситний і неймовірно ароматним виходить заливний пиріг з наповненням з рибної консерви. Пропонуємо два чудових варіанти цієї несолодкої

Рибний пиріг на кефірі
Про користь риби для нашого харчування говорять багато лікарі і дієтологи. Щоб урізноманітнити ваше меню пропонуємо кілька цікавих рецептів рибного

Капустяний пиріг на швидку руку
Іноді наше бажання спекти пиріг зникає при думці,що доведеться довго возитися з приготуванням. З нашими рецептами приготувати капустяний пиріг на