Свинина в рукаві для запікання
Запечена в рукаві м'ясо виходить неймовірно соковитим і смачним. З цієї статті дізнаєтеся, як зробити свинину в духовці в рукаві для запікання.
Інгредієнти:
свиняча вирізка – 15 кг;
перець, чебрець, розмарин, майоран – за смаком;
сіль.
Приготування
М'ясо добре промиваємо, а потім обсушуємо. З'єднуємо сіль і спеції. Натираємо отриманою сумішшю м'ясо і ставимо в холод. Години через 2 кладемо м'ясо в рукав. В 3-4 місцях робимо невеликі проколи. Кінці скріплюємо і поміщаємо згорток у форму. Запікаємо близько години при 200 градусах. Хвилин за 10 до кінця приготування плівку рукава розрізаємо, щоб отримати корочку.
Інгредієнти:
картопля – 750 г;
нежирна свинина – 500 г;
гірчиця із зернами – 20 г;
печериці – 400 г;
спеції ;
сіль.
Приготування
Свинину ріжемо шматочками, відбиваємо їх, обмазуємо гірчицею, солимо і перчимо. Ставимо в холод на кілька годин. Печериці ріжемо на шматочки, викладаємо в сковороду, притрушиваем спеціями і обсмажуємо хвилинки 4 на невеликому вогні. Картоплю чистимо, ріжемо великими брусочками, підсолюємо. В рукав поміщаємо свинину, зверху кладемо гриби, картопля, скріплюємо краю рукава і запікаємо 50 хвилин при 190 градусах.
Інгредієнти:
свиняча корейка одним шматком – 2 кг;
соус соєвий – 65 мл;
апельсиновий сік – 100 мл;
розмарин сухий – 15 г;
червоний цибуля – 150 г;
подрібнений часник – 1 ч. ложка;
оливкова олія – 55 мл
Приготування
Змішуємо всі інгредієнти для маринаду, додаємо подрібнену цибулю. Кладемо м'ясо в рукав, виливаємо поверх маринад, скріплюємо, добре струшуємо, щоб маринад покрив м'ясо і запікаємо при помірній температурі близько 120 хвилин.
Інгредієнти:
чорнослив – 250 г;
свиняча м'якоть одним шматком – 15 кг;
майонез 67% жирності – 50 г;
соус соєвий – 50 мл;
діжонська гірчиця – 1 ч. ложка;
перець;
сіль.
Приготування
Вимиту свинину ріжемо шматочками товщиною близько 2 см, але до кінця не дорезаем. Солимо його, перчимо. Кладемо чорнослив у кожен розріз. Рясно змащуємо м'ясо маринадом з майонезу, гірчиці і соєвого соусу, вливаючи його і в розрізи. Залишаємо його маринуватися в холоді, потім укладаємо в рукав. Готуємо близько години при 200 градусах. Практично в самому кінці рукав слід розрізати і витримати м'ясо близько 10 хвилин.
Свинина шматком у рукаві для запікання
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо добре промиваємо, а потім обсушуємо. З'єднуємо сіль і спеції. Натираємо отриманою сумішшю м'ясо і ставимо в холод. Години через 2 кладемо м'ясо в рукав. В 3-4 місцях робимо невеликі проколи. Кінці скріплюємо і поміщаємо згорток у форму. Запікаємо близько години при 200 градусах. Хвилин за 10 до кінця приготування плівку рукава розрізаємо, щоб отримати корочку.
Свинина з картоплею в рукаві для запікання
Інгредієнти:
Приготування
Свинину ріжемо шматочками, відбиваємо їх, обмазуємо гірчицею, солимо і перчимо. Ставимо в холод на кілька годин. Печериці ріжемо на шматочки, викладаємо в сковороду, притрушиваем спеціями і обсмажуємо хвилинки 4 на невеликому вогні. Картоплю чистимо, ріжемо великими брусочками, підсолюємо. В рукав поміщаємо свинину, зверху кладемо гриби, картопля, скріплюємо краю рукава і запікаємо 50 хвилин при 190 градусах.
Запікання свинини в духовці в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо всі інгредієнти для маринаду, додаємо подрібнену цибулю. Кладемо м'ясо в рукав, виливаємо поверх маринад, скріплюємо, добре струшуємо, щоб маринад покрив м'ясо і запікаємо при помірній температурі близько 120 хвилин.
Свинина з чорносливом в рукаві для запікання
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту свинину ріжемо шматочками товщиною близько 2 см, але до кінця не дорезаем. Солимо його, перчимо. Кладемо чорнослив у кожен розріз. Рясно змащуємо м'ясо маринадом з майонезу, гірчиці і соєвого соусу, вливаючи його і в розрізи. Залишаємо його маринуватися в холоді, потім укладаємо в рукав. Готуємо близько години при 200 градусах. Практично в самому кінці рукав слід розрізати і витримати м'ясо близько 10 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шашлик в духовці в рукаві для запікання
Коли немає можливості вибратися на пікнік люди зазвичай придумують всілякі способи відтворити смак і аромат страв, які звичайно готують на мангалі.
Рулька, запечена в рукаві
Якщо ви не визначилися з рецептом приготування свинячої рульки, то неодмінно скористайтеся наведеними далі рецептами. Розповімо, як напевно не
Стегенця в рукаві в духовці
З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати
Свинина з чорносливом в духовці
Якщо ви любите страви зі свинини, то вам точно сподобаються рецепти, представлені в цій статті. Сьогодні ми поговоримо про свинини з чорносливом,
Буженина в рукаві
Буженина - це дуже смачне запечене м'ясо. Її готують в духовці, мультиварці, аерогрилі. І сьогодні ми з вами поділимося парочкою простих рецептів
Свинина, запечена в рукаві
В рукаві можна приготувати смачне і соковите м'ясо. Страву, зроблену таким способом неможливо пересушити і воно вийти дивовижно смачним. І сьогодні