Запечена в рукаві м'ясо виходить неймовірно соковитим і смачним. З цієї статті дізнаєтеся, як зробити свинину в духовці в рукаві для запікання.
Свинина шматком у рукаві для запікання
Інгредієнти: свиняча вирізка – 15 кг; перець, чебрець, розмарин, майоран – за смаком; сіль. Приготування М'ясо добре промиваємо, а потім обсушуємо. З'єднуємо сіль і спеції. Натираємо отриманою сумішшю м'ясо і ставимо в холод. Години через 2 кладемо м'ясо в рукав. В 3-4 місцях робимо невеликі проколи. Кінці скріплюємо і поміщаємо згорток у форму. Запікаємо близько години при 200 градусах. Хвилин за 10 до кінця приготування плівку рукава розрізаємо, щоб отримати корочку.
Свинина з картоплею в рукаві для запікання
Інгредієнти: картопля – 750 г; нежирна свинина – 500 г; гірчиця із зернами – 20 г; печериці – 400 г; спеції ; сіль. Приготування Свинину ріжемо шматочками, відбиваємо їх, обмазуємо гірчицею, солимо і перчимо. Ставимо в холод на кілька годин. Печериці ріжемо на шматочки, викладаємо в сковороду, притрушиваем спеціями і обсмажуємо хвилинки 4 на невеликому вогні. Картоплю чистимо, ріжемо великими брусочками, підсолюємо. В рукав поміщаємо свинину, зверху кладемо гриби, картопля, скріплюємо краю рукава і запікаємо 50 хвилин при 190 градусах.
Запікання свинини в духовці в рукаві
Інгредієнти: свиняча корейка одним шматком – 2 кг; соус соєвий – 65 мл; апельсиновий сік – 100 мл; розмарин сухий – 15 г; червоний цибуля – 150 г; подрібнений часник – 1 ч. ложка; оливкова олія – 55 мл Приготування Змішуємо всі інгредієнти для маринаду, додаємо подрібнену цибулю. Кладемо м'ясо в рукав, виливаємо поверх маринад, скріплюємо, добре струшуємо, щоб маринад покрив м'ясо і запікаємо при помірній температурі близько 120 хвилин.
Свинина з чорносливом в рукаві для запікання
Інгредієнти: чорнослив – 250 г; свиняча м'якоть одним шматком – 15 кг; майонез 67% жирності – 50 г; соус соєвий – 50 мл; діжонська гірчиця – 1 ч. ложка; перець; сіль. Приготування Вимиту свинину ріжемо шматочками товщиною близько 2 см, але до кінця не дорезаем. Солимо його, перчимо. Кладемо чорнослив у кожен розріз. Рясно змащуємо м'ясо маринадом з майонезу, гірчиці і соєвого соусу, вливаючи його і в розрізи. Залишаємо його маринуватися в холоді, потім укладаємо в рукав. Готуємо близько години при 200 градусах. Практично в самому кінці рукав слід розрізати і витримати м'ясо близько 10 хвилин.