Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як смачно приготувати заморожену броколі?

Як смачно приготувати заморожену броколі?

10-04-2016, 21:05
339
Як смачно приготувати заморожену броколі?
Брокколі – надзвичайно багатий вітамінами продукт. Причому корисні властивості він зберігає і після заморозки. Як смачно приготувати заморожену брокколі, читайте нижче.
Салат із замороженої броколі
Інгредієнти:

  • брокколі заморожена – 450 г;

  • стерилізовані печериці – 300 г;

  • помідори черрі – 10 шт.;

  • олія соняшникова – 60 мл;

  • локшина з рисового борошна – 200 г;

  • оливкова олія – 50 мл;

  • соус соєвий;

  • кунжут.


  • Приготування
    Слідуючи інструкціям на упаковці, відварюємо локшину, потім воду зливаємо, а саму локшину промиваємо. Помідорчики черрі ріжемо часточками. Заморожену відварюємо броколі хвилин 7 а потім відразу ж відкидаємо на друшляк, промиваємо холодною водою. З печериць зливаємо воду, обсмажуємо їх в добре нагрітій олії. Потім все змішуємо в великому салатнику, заправляємо соєвим соусом, олією і притрушиваем кунжутом.
    Запіканка з замороженої броколі
    Інгредієнти:

  • рибне філе – 400 г;

  • цибуля – 1 шт.;

  • заморожена брокколі – 400 г;

  • куряче яйце – 1 шт.;

  • картопля варена – 6 шт.;

  • сир – 150 г;

  • сіль;

  • лимонний сік;

  • сметана – 50 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Відварну картоплю чистимо і ріжемо кружальцями. Відварюємо До напівготовності заморожену брокколі. Обсмажуємо нашатковану півкільцями цибулю. Тремо сир. У форму кладемо шматочки рибного філе, солимо, притрушиваем спеціями і скроплюємо соком лимона. Зверху на рибу розміщуємо картоплю, потім цибулю і заливаємо все яйцем, збитим зі сметаною. Зверху розміщуємо суцвіття брокколі і засипаємо їх тертим сиром. Запікаємо близько 40 хвилин при 180 градусах.
    Суп-пюре з замороженої броколі
    Інгредієнти:

  • суцвіття замороженої броколі – 500 г;

  • масло вершкове – 30 г;

  • цибуля – 100 г;

  • часник – 1 зубчик;

  • вода – 1 літр;

  • соєвий соус – 30 мл;

  • морква – 250 г;

  • нежирні вершки – 400 мл;

  • крижана вода – 1/4 склянки;

  • борошно пшеничне – 70 г;

  • мелений перець;

  • подрібнена петрушка.


  • Приготування
    Додаємо подрібнену цибулю, моркву, часник на сковороду з розтопленим маслом і тушкуємо 5 хвилин, періодично помішуючи. У каструлю вливаємо воду, доводимо до кипіння, додаємо брокколі і варимо 20 хвилин, додаємо зажарку і проварюємо ще 5 хвилин. Потім подрібнюємо суп за допомогою блендера. Вмішуємо вершки. З'єднуємо крижану воду з борошном і гарненько розтираємо. Доводимо суп до кипіння, повільно вливаємо борошняну масу, постійно помішуючи, доводять суп до бажаної густоти. Потім вливаємо соєвий соус, кладемо перець і розмішуємо. Вогонь вимикаємо, а перед самою подачею притрушиваем супчик подрібненою зеленню.
    Омлет із замороженої броколі – рецепт
    Інгредієнти:

  • заморожена брокколі – 200 г;

  • варена ковбаса – 200 г;

  • яйця курячі великі – 6 шт.;

  • молоко – 200 мл;

  • сода – 1/3 ч. ложки;

  • масло рослинне для смаження;

  • борошно пшеничне – 70 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Ковбасу ріжемо кубиками й обсмажуємо на олії до рум'яності. У підсоленій воді відварюємо броколі хвилин 10. Потім ділимо її на невеликі шматочки і відправляємо на сковороду. Розбиваємо яйця, додаємо молоко, борошно, соду і ретельно розмішуємо. Заливаємо вміст сковороди отриманою масою. На невеликому вогні готуємо омлет з брокколі під кришкою до готовності.
    Як приготувати брокколі заморожену смачно на гарнір?
    Інгредієнти:

  • брокколі заморожена – 05 кг;

  • молода морква – 250 г;

  • квасоля стручкова – 200 г;

  • лимон – половинка;

  • олія оливкова – 40 мл;

  • петрушка – 1 пучок;
  • Як смачно приготувати заморожену броколі?

  • часник – 2 зубчики;

  • сіль.


  • Приготування
    Моркву чистимо і відварюємо разом зі стручковою квасолею хвилин 15. Паралельно в іншій ємності варимо заморожену брокколі хвилин 10. Потім відкидаємо на друшляк і відразу обдаємо холодною водою – завдяки цьому вона не втратить колір. У сковороді нагріваємо олію, кладемо подрібнений часник і злегка обсмажуємо його. Потім додаємо овочі і тушкуємо ще хвилин 5. Кладемо зелень, скроплюємо соком лимона і акуратно перемішуємо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Капуста брокколі - як приготувати?
    Капуста брокколі - як приготувати?
    З популярної сьогодні брокколі готують безліч різноманітних смачних і, безсумнівно, корисних страв. І далі опишемо два неймовірно оригінальних
    Як приготувати брокколі смачно і корисно?
    Як приготувати брокколі смачно і корисно?
    Брокколі сьогодні неймовірно популярний овоч, тому і рецептів з участю цього виду капусти незліченну кількість. Далі опишемо кілька варіантів
    Запіканка з брокколі та цвітної капусти
    Запіканка з брокколі та цвітної капусти
    Корисна запіканка з кольорової капусти та брокколі - легке в приготуванні і універсальне в подачі блюдо! Його можна подавати як гарнір до м'ясних або
    Макарони з брокколі
    Макарони з брокколі
    Макаронні вироби займають одне з почесних місць в нашому повсякденному раціоні. З них готують гарніри, салати, супи і запіканки. І сьогодні ми
    Броколі в клярі
    Броколі в клярі
    Капуста брокколі - дуже корисний овоч. У ній міститься багато фолієвої кислоти, вітаміну С, бета-каротину і калію. В кулінарії різних країн вона
    Броколі в духовці
    Броколі в духовці
    Брокколі - одна з різновидів цвітної капусти, яку використовують у приготуванні багатьох дієтичних страв. І сьогодні ми поговоримо про те, як її