Крильця в паніровці
Сьогоднішні рецепти для любителів курячих крилець в паніровці. Контраст ніжного з пікантною гострої ноткою м'яса і хрусткої скоринки в цьому блюді просто непереборний.
Інгредієнти:
курячі крила – 1-12 кг;
борошно пшеничне – 185-240 г;
крохмаль – 95 г;
одне куряче яйце;
столова ложка суміші спецій для курки;
по чайній ложці солі і суміші запашних італійських трав;
дві чайних ложки меленої солодкої паприки;
половина чайної ложки меленого чорного перцю;
неповний стакан мінеральної газованої води;
мелений пекучий перець;
рафінована рослинна олія.
Приготування
Для насиченого гострого смаку замаринуем на одну годину попередньо промиті і розрізані на фаланги крила в суміші гострого перцю, солі і 50 мл води. Ступінь гостроти курячих крилець в паніровці визначає кількість пекучого перцю на даному етапі маринування.
Тим часом готуємо кляр і суху паніровку, Для цього змішуємо трохи збите яйце з мінеральною газованою водою, додаємо крохмаль, сіль, ароматні італійські трави, суміш спецій для курки, мелений чорний перець і доводимо масу додаванням борошна до консистенції кефіру. Для сухої панірування з'єднуємо борошно з меленою паприкою, додаємо трохи солі і бажаних прянощів і перемішуємо.
Промариновані гострі крильця обсушуємо і занурюємо в приготований кляр. У глибокій сковороді або іншої підходящої товстостінної ємності прогріваємо достатню кількість рослинної рафінованої олії для фритюру. Дістаємо з рідкого кляру фрагменти крил, паніруємо їх у борошняний сухої суміші і тут же викладаємо в розпечене масло. Підрум'янюємо вироби зі всіх сторін і викладаємо на деко. Розміщуємо блюдо в прогрітій до 220 градусів духовці і доводимо до готовності протягом десяти-п'ятнадцяти хвилин.
Цей рецепт ідеально підійде для великих курячих крилець, які не встигають повністю просмажиться у фритюрі і залишаються трохи сыроватыми.
Інгредієнти:
курячі крила – 1-12 кг;
несолодкі кукурудзяні пластівці – 245 г;
молоко – 120 мл;
половина склянки пшеничного борошна;
чверть склянки кукурудзяного борошна ;
два курячих яйця;
чайна ложка меленої солодкої паприки і чорного перцю;
чайна ложка запашних сухих трав на вибір;
мелений гострий перець;
рафінована рослинна олія.
Приготування
Промиті курячі крильця розрізаємо по суглобам, прибираючи крайню маленьку фалангу, змішуємо з сумішшю меленого гострого перцю, солі і невеликої кількості води. За цей час змішуємо молоко з збитим яйцем, додаємо ароматні сухі трави, сіль, чорний перець і борошно. Отримуємо масу по консистенції як сметана. Пластівці подрібнюємо в дрібну крихту, а крохмаль змішуємо з меленою паприкою і паніруємо в отриманій суміші фрагменти крил. Тепер занурюємо їх у рідкий кляр, обвалюємо слідом в кукурудзяного крихті і обсмажуємо в сковороді в розпеченому рослинному маслі з двох сторін.
Гострі крильця в хрусткій паніровці в духовці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для насиченого гострого смаку замаринуем на одну годину попередньо промиті і розрізані на фаланги крила в суміші гострого перцю, солі і 50 мл води. Ступінь гостроти курячих крилець в паніровці визначає кількість пекучого перцю на даному етапі маринування.
Тим часом готуємо кляр і суху паніровку, Для цього змішуємо трохи збите яйце з мінеральною газованою водою, додаємо крохмаль, сіль, ароматні італійські трави, суміш спецій для курки, мелений чорний перець і доводимо масу додаванням борошна до консистенції кефіру. Для сухої панірування з'єднуємо борошно з меленою паприкою, додаємо трохи солі і бажаних прянощів і перемішуємо.
Промариновані гострі крильця обсушуємо і занурюємо в приготований кляр. У глибокій сковороді або іншої підходящої товстостінної ємності прогріваємо достатню кількість рослинної рафінованої олії для фритюру. Дістаємо з рідкого кляру фрагменти крил, паніруємо їх у борошняний сухої суміші і тут же викладаємо в розпечене масло. Підрум'янюємо вироби зі всіх сторін і викладаємо на деко. Розміщуємо блюдо в прогрітій до 220 градусів духовці і доводимо до готовності протягом десяти-п'ятнадцяти хвилин.
Цей рецепт ідеально підійде для великих курячих крилець, які не встигають повністю просмажиться у фритюрі і залишаються трохи сыроватыми.
Курячі крильця, смажені в паніровці у фритюрі на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Промиті курячі крильця розрізаємо по суглобам, прибираючи крайню маленьку фалангу, змішуємо з сумішшю меленого гострого перцю, солі і невеликої кількості води. За цей час змішуємо молоко з збитим яйцем, додаємо ароматні сухі трави, сіль, чорний перець і борошно. Отримуємо масу по консистенції як сметана. Пластівці подрібнюємо в дрібну крихту, а крохмаль змішуємо з меленою паприкою і паніруємо в отриманій суміші фрагменти крил. Тепер занурюємо їх у рідкий кляр, обвалюємо слідом в кукурудзяного крихті і обсмажуємо в сковороді в розпеченому рослинному маслі з двох сторін.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі крильця - рецепти приготування
Рецептів різноманітних страв з курячих крилець неймовірна кількість, але ми зупинимося на двох базових і розширюємо їх новими, незвичайними
Смажені крильця
Безсумнівно, кожна вміла господиня здатна просто посмажити звичайні крильця. Але ми пропонуємо дещо урізноманітнити рецепти такого непересічного
Гострі крильця KFC – рецепт
Відтворити справжній рецепт страви відомої мережі фастфуду KFC практично нереально. Однак зробити щось схоже можна запросто, взявши на замітку
Як приготувати крильця в KFC?
Напевно більшість пробували хоча б одного разу знамениті крильця з мережі фастфуду KFC і замислювалися, чому ж їх секрет. Далі запропонуємо найбільш
Смажені курячі крильця
Безсумнівно, кожна молода господарочка здатна просто посмажити крильця, але як їх урізноманітнити новим смаком і доповнити сміливими ароматами,
Курячі крильця на сковороді
Курячі крильця - улюблені ласощі багатьох. І природно, що багато господині смажать їх у фритюрі у великій кількості масла, що є досить корисним. Але