Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Начинка для вафельних коржів

Начинка для вафельних коржів

14-03-2016, 19:38
4 908
Начинка для вафельних коржів
Вафельні коржі – продукт унікальний, з ними можна приготувати не тільки торти, але і смачні закуски. З цієї статті ви дізнаєтеся, яку начинку можна зробити для вафельних коржів.

Несолодке рибна начинка для вафельних коржів


Інгредієнти:

  • рибні консерви в олії (сайра, сардини або ін.) - 1 банка;

  • картопля відварена в мундирі» – 3 шт;

  • варені яйця – 3 шт.;

  • часник – 3 зубчики;

  • майонез – 200 г;

  • вафельні коржі.


  • Приготування
    Для соусу з'єднуємо подрібнений часник з майонезом і добре розмішуємо. Вафельний корж змащуємо соусом, зверху тремо на тертці картоплю, знову змащуємо соусом, накриваємо вафельним коржем, знову наносимо шар соусу – на нього трьом на тертці яйця, знову соус, корж і рибні консерви, розім'яті виделкою. Накриваємо наш закусочний торт зверху ще коржем, змащуємо соусом, прикрашаємо за бажанням. Вафельні коржі з рибною начинкою ставимо просочуватися в холод.

    Вафельні коржі з м'ясною начинкою


    Інгредієнти:

  • коржі вафельні – 4 шт.;

  • сметана – 1 склянка;

  • м'ясний фарш – 350 г;

  • твердий сир тертий – 200 р.


  • Приготування
    У сметану додаємо приблизно 80 мл води. Дно форми промазуємо сметаною. Кладемо 2 коржі, поверх розподіляємо приблизно 1/3 сметани, а зверху – половину фаршу. Поміщаємо наступний вафельний корж, сметану і фарш. Накриваємо знову коржем і заливаємо залишками сметани. Затягуємо форму фольгою і при 220 градусах запікаємо 30 хвилин, потім знімаємо фольгу, посипаємо блюдо тертим сиром і готуємо ще хвилин 10 до рум'яності.

    Грибна начинка для готових вафельних коржів


    Інгредієнти:

  • коржі вафельні – 1 упаковка;

  • печериці – 400 г;

  • картопля – 1 кг;

  • цибуля – 300 г;

  • зелень – 1 пучок;

  • яйця курячі – 3 шт.;

  • куряче філе – 05 кг;

  • оливкова олія.


  • Приготування
    Начинка для вафельних коржів

    Відварюємо картоплю і розминаємо в пюре. Окремо обсмажуємо нарізані шматочками гриби і нашатковану цибулю, а потім змішуємо їх разом. Куряче філе ріжемо шматочками і обсмажуємо. На вафельний лист поміщаємо частину пюре, притрушиваем його зеленню. Ближче до одного краю поміщаємо смугу начинки – гриби з цибулею і курку. Даємо коржу злегка відпочити і просочитися. Так само чинимо і з іншими коржами. Після того, як вони розм'якнуть, звертаємо їх рулетом, теж даємо їм полежати хвилин 10 а потім ріжемо на шматочки. Кожен з них макаємо в збите яйце і обсмажуємо в оливковій олії. Закуска з вафельних коржів з грибною начинкою готова.
    Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Закусочний торт з вафельних коржів – рецепт
    Закусочний торт з вафельних коржів – рецепт
    У кожної господині напевно з'являлося бажання вразити гостей незвичайним блюдом. Один з таких варіантів ми запропонуємо далі. Розповімо, як з
    Вафельний торт з вареним згущеним молоком
    Вафельний торт з вареним згущеним молоком
    Незважаючи на свою простоту, торт із самих звичайних вафельних коржів можна зробити оригінальним, використовуючи запропоновані далі рецепти.
    Вафельний торт з готових коржів
    Вафельний торт з готових коржів
    Напевно немає простіше рецепти домашнього десерту, ніж торт з покупних вафельних коржів. Це ласощі готується з неймовірною легкістю, тому так
    Торт з вафельних коржів
    Торт з вафельних коржів
    Коли потрібно швидко приготувати що-небудь до чаю, на допомогу нам приходять вафельні коржі. З таких коржів можна приготувати повноцінний кремовий
    Закусочні торти
    Закусочні торти
    Закусочний торт - це чудове святкове блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який стіл. І сьогодні ми розглянемо декілька популярних рецептів створення
    Вафельні коржі
    Вафельні коржі
    Вафельні коржі - це смачна основа для багатьох тортів, з допомогою якої можна створювати чудові кулінарні шедеври. Їх використовують для приготування