Солоне сало в розсолі у банку

Рецепт засолки сала в розсолі у банку
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо в невелику каструлю питну воду і виставляємо відразу все на плиту. Сіль крупного помелу розчиняємо в гріється воді, висипаємо сюди поламаний дрібними шматочками лист лавра, додаємо парасольки свіжого або сухого кропу, насіння кмину і кип'ятимо пряний розсіл не менше п'яти хвилин. Насичений, ароматний розсіл виносимо в саме прохолодне місце де він зможе швидше охолонути.
Не сильно великими квадратиками нарізаємо всі сало і, взявши банки по півтора літра, укладаємо продукт в них. При цьому кожен щільно покладений ряд присипаємо дрібно нарізаним часником. Остившім до кімнатної температури заливаємо розсолом банки, наповнені до верху салом. Звичайними металевими кришками просто прикриваємо баночки і ставимо їх в те ж місце, де остигав наш розсіл. Через чотири доби вже можна буде насолодитися шматочками м'якого, ароматного сала.
Рецепт сала в гарячому розсолі у банку
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо невеликими шматками все свіже сало. Червоний і чорний мелений перець перемішуємо разом і натираємо цією сумішшю всі підготовлені шматки. Часник довільно, не сильно дрібно, нарізаємо шматочками. В чисті банки об'ємом три літри щільно утрамбовується сало, пересипаючи кожен шар шматочками часнику.
В каструлю, в яку зможе увійти потрібний нам об'єм рідини висипаємо сіль, кладемо горошинки запашного і чорного перцю, листи сухої лавра і заливаємо все доброю питною водою. Розсіл, з усіма прянощами, кип'ятимо протягом 4-5 хвилин, потім знімаємо його з вогню і відразу ж, не даючи охолонути, акуратно перелити в бутель заповнений салом. Накриваємо горлечко звичайної капроновою кришкою і відставляємо для засолювання. У гарячому розсолі соління сала в банку протікає набагато швидше, тому вже через 24 години ми вже зможемо спробувати шматочок цього ніжного ласощі.
Рецепт смачного солоного сала в розсолі, у банку
Інгредієнти:
Приготування
Досить великими шматками нарізаємо все наявне сало і поміщаємо його в чисте, підготовлений бутель. При укладанні шматків іноді присипаємо їх декількома дольками нарізаного часнику.

В поставлену на плиту каструлю з водою кладемо поламаний надвоє лавровий лист, слідом висипаємо в неї потрібну кількість солі і меленого перцю. У киплячий розсіл додаємо суху гірчицю, яку ретельно розчиняємо. Даємо покипіти не більше двох хвилин і, знявши з вогню відставляємо остигати. Ледве теплий розсіл знову розмішуємо, щоб перець не залишився на дні і заливаємо їм все простір, що залишився в банку. Солимо сало 36 годин під капроновою кришкою.
Тепер знаючи, скільки і як солиться сало в банку у правильно приготованому розсолі, на вашому столі завжди буде присутня ця дуже смачна закуска!
Рекомендуємо добрі рецепти

Сало в банку - найсмачніший рецепт
Навряд чи хтось зможе відмовитися від смачної закуски - солоного сала. Хоча сьогодні якісний продукт досить складно купити, тому пропонуємо трохи

Як солити сало в розсолі?
Для пристрасних любителів сала - ніжного, з м'ясним прошарком, тоненько нарізаного, в компанії з чорним грубим ароматним хлібом далі описаний рецепт,

Як засолити сало в домашніх умовах?
Сало, засолене в спеціях, набуває м'який смак, особливий аромат і перетворюється на відмінну закуску. Адже навіть ті, хто не особливо любить сало в

Засолювання сала в розсолі з часником
Улюблену багатьма закуску - солоне сало, можна без клопоту зробити самостійно. Пропонуємо трохи урізноманітнити звичний процес засолювання і

Сало в розсолі у банку - рецепт
Заготівля сала - це дуже відповідальна справа, адже тут існує безліч важливих нюансів, які обов'язково потрібно враховувати. Пропонуємо докладні

Сало з часником в розсолі
Сало - це улюблений багатьма і популярний продукт у російській та українській кухнях. Способів його засолювання досить багато. І сьогодні ми