Пельмені - класичний рецепт
![Пельмені - класичний рецепт Пельмені - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-02/pelmen-klasichniy-recept_671.jpeg)
Класичний рецепт домашніх пельменів
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо відбирати потрібно дуже скрупульозно, так як від цього безпосередньо залежатиме кінцевий результат вашого кулінарного праці. М'ясо старанно вимийте, видалите плівку і жили, яловичий жир так само краще обрізати, а ось свиняче сало краще залишити. Після чого м'ясо слід порізати на шматочки приблизно з сірникову коробку або трохи більше, а цибулю на кілька часточок. Потім використовуючи м'ясорубку зробіть фарш. В наслідок необхідно буде посолити і поперчити його, але тільки перед укладанням м'яса в тісто. Якщо фарш так сказати, тугуватий, то не бійтеся використовувати воду, але не переборщіть.
Класичний рецепт тіста для домашніх пельменів - на воді, інші рецепти з додаванням молока, це вже зовсім не класика. З'єднайте яйце з водою і сіллю, ретельно вимісіть, а борошно насипте гіркою, зробивши руками в ній кратер, ось туди і треба вводити воду з яйцем. Замісивши тісто відірвіть шматочок приблизно в пів кулака і зліпити кульку, якщо він протягом кількох хвилин не втрачає форму, значить тісто гарне, але в той же час остерігайтеся робити тісто сильно крутим.
Розкачати його товщиною в 2 мм, застосуйте стакан для вирізання заготовок для пельменів. Поклавши фарш на тісто, зліпіть пельмень і повторюйте ці дії, доки у вас не закінчаться інгредієнти. Напівготові пельмені викладіть в круто киплячу підсолену воду, а після спливання зменшіть температуру і почекайте 5-7 хвилин, хоча тривалість приготування безпосередньо залежить від розміру пельменів.
Класичний рецепт сибірських пельменів
Інгредієнти:
Приготування
Насипавши гору борошна і зробивши в ній западину, влийте заздалегідь сполучені і ретельно вымешанные воду, яйця і
![Пельмені - класичний рецепт Пельмені - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-02/pelmen-klasichniy-recept_502.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Пельмені з квашеною капустою](/uploads/posts/2016-02/pelmen-z-kvashenoyu-kapustoyu_591.jpeg)
Пельмені з квашеною капустою
Неодмінно спробуйте приготувати смачні пельмені з наповненням з квашеної капусти. Повірте, це блюдо точно кожному сподобається, так як склад
![Фарш для пельменів з свинини](/uploads/posts/2016-02/farsh-dlya-pelmenv-z-svinini_891.jpeg)
Фарш для пельменів з свинини
Безсумнівно домашні пельмені всі люблять, бо рецептів їх так багато. У цій статті ми зупинимося на ідеальному наповненні для цих виробів. Розповімо,
![Як приготувати пельмені в домашніх умовах?](/uploads/posts/2016-02/yak-prigotuvati-pelmen-v-domashnh-umovah_621.jpeg)
Як приготувати пельмені в домашніх умовах?
Напевно, найпопулярнішим блюдом можна назвати пельмені - їх точно готують в кожному будинку. І далі поговоримо про те, як зробити їх самостійно і
![Як приготувати пельмені?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-pelmen_631.jpeg)
Як приготувати пельмені?
Пельмені - одне з найулюбленіших страв сучасних чоловіків. Звичайно, зараз їх можна купити в будь-якому супермаркеті, прийти додому, зварити і подати
![Фарш для пельменів](/uploads/posts/2015-03/farsh-dlya-pelmenv_421.jpeg)
Фарш для пельменів
Звичайно ж, всі ми любимо пельмені, і знаємо, що фарш для них готуватися зі свинини і яловичини. Але ми сьогодні підібрали найбільш цікаві варіанти
![Пельмені в пароварці](/uploads/posts/2015-01/pelmen-v-parovarc_231.jpeg)
Пельмені в пароварці
Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як