Як смачно приготувати яловичину в духовці?
Яловичина – м'ясо, яке готується довго і при цьому досить часто виходить жорстким. А щоб цього не сталося, м'ясо потрібно просто особливим чином підготувати. Рецепти смачних страв з яловичини в духовці чекають вас нижче.
Інгредієнти:
яловичина – 16 кг;
соєвий соус – 40 мл;
часник – 6 зубчиків;
середня морква – 1 шт.;
сіль;
перець чорний мелений.
Приготування
Щоб приготувати смачну яловичину в духовці, підготовлене м'ясо натираємо перцем і сіллю. В соєвий соус додаємо подрібнені зубчики часнику. Отриманим маринадом заливаємо яловичину і даємо постояти пару годин. Робимо в шматку надрізи і поміщаємо в них шматочки моркви і часнику. Загортаємо м'ясо в 2 шари фольги, добре підігнувши краї. Духовку нагріваємо до 220 градусів і кладемо в неї наш згорток. Запікаємо 2 години, а потім фольгу розгортаємо і даємо смачною соковитою яловичині підрум'янитися в духовці ще протягом чверті години.
Інгредієнти:
вирізка яловичини – 1 кг;
бекон – 300 г;
гірчиця готова – 5 ч. ложок;
паприка, хмелі-сунелі, базилік сухий – по 10 р;
часник – 5-6 зубчиків;
чорний мелений перець – 5 р;
сіль.
Приготування
Підготовлене м'ясо шпигуємо часником, нарізаним соломкою. Потім натираємо сіллю, перцем і змащуємо гірчицею. Кладемо м'ясо в глибоку посуд і витримуємо його в холоді не менше 2 годин. Бекон ріжемо тонкими смужками, приправляємо його перцем, паприкою, сіллю і також відправляємо в холодильник. Вистилаємо Форму фольгою блискучою стороною вгору і поміщаємо на неї підготовлене м'ясо. Бекон рівними рядами розміщуємо зверху. Зверху все це прикриваємо фольгою, добре запечатуємо і протягом години випікаємо при 220 градусах в духовці.
Інгредієнти:
яловичина (м'якоть) – 800 г;
соус соєвий – 50 мл;
цибуля – 1 шт.;
паприка – 10 г;
оливкова олія – 20 мл;
чорний мелений перець – щіпка.
Приготування
Цибулю шаткуємо півкільцями. М'ясо поперек волокон ріжемо невеликими брусочками і злегка їх відбиваємо. У глибокому посуді змішуємо цибулю зі спеціями, додаємо соєвий соус, оливкова олія – це і буде смачний маринад для яловичини в духовці. Додаємо в нього яловичину і добре перемішуємо руками. На годину залишаємо маринуватися при кімнатній температурі. Потім кладемо м'ясо в рукав, з боків його скріплюємо і ставимо в духовку. Готуємо 45 хвилин при 200 градусах.
Як смачно приготувати соковиту яловичину в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати смачну яловичину в духовці, підготовлене м'ясо натираємо перцем і сіллю. В соєвий соус додаємо подрібнені зубчики часнику. Отриманим маринадом заливаємо яловичину і даємо постояти пару годин. Робимо в шматку надрізи і поміщаємо в них шматочки моркви і часнику. Загортаємо м'ясо в 2 шари фольги, добре підігнувши краї. Духовку нагріваємо до 220 градусів і кладемо в неї наш згорток. Запікаємо 2 години, а потім фольгу розгортаємо і даємо смачною соковитою яловичині підрум'янитися в духовці ще протягом чверті години.
Рецепт смачною яловичини в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлене м'ясо шпигуємо часником, нарізаним соломкою. Потім натираємо сіллю, перцем і змащуємо гірчицею. Кладемо м'ясо в глибоку посуд і витримуємо його в холоді не менше 2 годин. Бекон ріжемо тонкими смужками, приправляємо його перцем, паприкою, сіллю і також відправляємо в холодильник. Вистилаємо Форму фольгою блискучою стороною вгору і поміщаємо на неї підготовлене м'ясо. Бекон рівними рядами розміщуємо зверху. Зверху все це прикриваємо фольгою, добре запечатуємо і протягом години випікаємо при 220 градусах в духовці.
Як смачно запекти яловичину в духовці в рукаві?
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю шаткуємо півкільцями. М'ясо поперек волокон ріжемо невеликими брусочками і злегка їх відбиваємо. У глибокому посуді змішуємо цибулю зі спеціями, додаємо соєвий соус, оливкова олія – це і буде смачний маринад для яловичини в духовці. Додаємо в нього яловичину і добре перемішуємо руками. На годину залишаємо маринуватися при кімнатній температурі. Потім кладемо м'ясо в рукав, з боків його скріплюємо і ставимо в духовку. Готуємо 45 хвилин при 200 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як смачно тушити яловичину?
Не треба бути супер-кулінаром, щоб приготувати дуже смачне м'ясо. Використовуючи запропоновані далі рецепти, ви без праці зможете створити чудовий
Маринад для яловичини для запікання в духовці
Навіть таке примхливе м'ясо, яловичина можна зробити неймовірно м'яким, ніжним і чудово ароматним. Для цього перед запіканням зазвичай використовують
Яловичина, запечена у фользі
Незважаючи на те, що яловичина - м'ясо досить специфічне і приготування страви на її основі вимагає трохи навичок і знань, при цьому з запіканням її
Яловичина у фользі в духовці
Для початківців кулінарів у цій статті запропоновані рецепти, які допоможуть впоратися з жорсткістю яловичини, не докладаючи зусиль і без особливих
Яловичина у фользі
Яловичина, запечена шматком у фользі, може одночасно бути і вишуканим святковим частуванням, і ситним блюдом на простому сімейній вечері. Пропонуємо
Яловичина в духовці - рецепти
Не знаєте такого оригінального приготувати на святковий обід? Пропонуємо запекти яловичину в духовці. Тут може бути досить багато варіантів створення