Печінковий рулет з начинкою

Як приготувати печінковий рулет з начинкою з яйця і грибів?
Інгредієнти:
Приготування
До вибору печінки потрібно підійти з пристрастю, вона повинна бути однорідною за кольором, без дірок і жив, а також з природним запахом. Печінка добре вимийте, очистіть від плівки і нарізати шматками близько двох сантиметрів. Дві цибулини очистіть і поріжте приблизно такими шматками, як і печінку, а морквину можна подрібнити кружечками. Всі яйця поставте отвариваться, поки ви будете займатися овочами. Раніше порізані моркву і цибулю обсмажте до прозорості цибулі і додавайте до них шматочки печінки. Потім влийте воду, щоб овочі і печінка тушкувалися, а не смажилися і додайте духмяний перець з лаврушкой. Тепер дрібно подрібніть гриби і одну цибулину, після чого обсмажте і відправте остигати. Після варіння залиті холодною водою яйця почистіть і відокремте жовтки від білків. Білки ми не використовуємо в цьому блюді, тому їм потрібно знайти інше застосування, а жовтки розтерти з вершковим маслом. Протушенную печінка з овочами перекладіть в блендер і подрібніть в паштет, додавши 50 грам вершкового масла. Тільки тепер ще теплий паштет посоліть і поперчіть. На харчовій плівці з паштету зробіть прямокутник товщиною близько 05 см, а після того, як він охолоне, на одну половину цього прямокутника викладіть перетерті яйця, а на іншу гриби з цибулею. Після чого скрутіть паштет в рулет досить щільно, але без фанатизму, не передавите його. Загорнувши в плівку одержаний рулет, покладіть на ніч у холодильник.
Печінковий рулет з вершковим маслом, сиром і яйцями
Інгредієнти:
Приготування
Печінка гарненько вимийте і очистіть від непотрібних частин, після чого на чверть години залийте її молоком. Цибулю очистіть і наріжте шматками 15 см, після чого відправте на підігріту сковороду з рослинним маслом. Желатин залийте водою відповідно до інструкції на упаковці. У сковороду до цибулі додайте печінку після того як він стане прозорим. Можете додати пару столових ложок води і закрити

Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати печінковий паштет в домашніх умовах?
Чудовий варіант смачної закуски або швидкого перекусу - це бутерброд з печінковим паштетом, тільки приготувати його рекомендуємо самостійно - це і

Печінковий рулет з маслом
Домашній печінковий паштет - це завжди неймовірно смачно і неодмінно корисніше покупного варіанти. До того ж його можна не просто подати в піалі і

Печінковий паштет з яловичої печінки – рецепт
Самий смачний і особливо корисний паштет виходить саме на основі яловичої печінки. Пропонуємо зробити його трьома простими способами попередньої

Печінковий паштет в домашніх умовах
Чудову і дуже універсальну закуску з печінки можна з легкістю зробити самостійно. Паштет, приготований за запропонованими рецептами, можна віднести в

Як приготувати печінковий паштет?
Приготувати печінковий паштет - справа зовсім не хитре. Цей прекрасний вид закуски завжди виручить, якщо потрібно оригінально заповнити святковий

Печінковий паштет з курячої печінки
Паштет, приготовлений вдома, разюче відрізняється від свого магазинного побратима. Він більш смачний, густий, корисний. Для того щоб створити цей