Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Печінковий рулет з начинкою

Печінковий рулет з начинкою

28-02-2016, 20:12
1 814
Печінковий рулет з начинкою
Печінковий паштет – це смачно, а рулет з начинкою з нього це вже шедевр кулінарії! Представляємо вам два рецепти цієї чудової закуски з різними начинками.

Як приготувати печінковий рулет з начинкою з яйця і грибів?


Інгредієнти:

  • печінка теляча – 1000 м;

  • печериці – 400 г;

  • яйця – 6 шт.;

  • масло рослинне – 40 г;

  • морква – 2 шт.;

  • цибуля – 3 цибулини;

  • лаврове листя – 2 шт.;

  • перець запашний – 3 шт.;

  • масло вершкове – 100 г;

  • вода – 80 г;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    До вибору печінки потрібно підійти з пристрастю, вона повинна бути однорідною за кольором, без дірок і жив, а також з природним запахом. Печінка добре вимийте, очистіть від плівки і нарізати шматками близько двох сантиметрів. Дві цибулини очистіть і поріжте приблизно такими шматками, як і печінку, а морквину можна подрібнити кружечками. Всі яйця поставте отвариваться, поки ви будете займатися овочами. Раніше порізані моркву і цибулю обсмажте до прозорості цибулі і додавайте до них шматочки печінки. Потім влийте воду, щоб овочі і печінка тушкувалися, а не смажилися і додайте духмяний перець з лаврушкой. Тепер дрібно подрібніть гриби і одну цибулину, після чого обсмажте і відправте остигати. Після варіння залиті холодною водою яйця почистіть і відокремте жовтки від білків. Білки ми не використовуємо в цьому блюді, тому їм потрібно знайти інше застосування, а жовтки розтерти з вершковим маслом. Протушенную печінка з овочами перекладіть в блендер і подрібніть в паштет, додавши 50 грам вершкового масла. Тільки тепер ще теплий паштет посоліть і поперчіть. На харчовій плівці з паштету зробіть прямокутник товщиною близько 05 см, а після того, як він охолоне, на одну половину цього прямокутника викладіть перетерті яйця, а на іншу гриби з цибулею. Після чого скрутіть паштет в рулет досить щільно, але без фанатизму, не передавите його. Загорнувши в плівку одержаний рулет, покладіть на ніч у холодильник.

    Печінковий рулет з вершковим маслом, сиром і яйцями


    Інгредієнти:

  • печінка куряча – 300 г;

  • молоко – 200 г;

  • олія вершкове -100 р;

  • цибуля – 1 цибулина;

  • яйця відварені – 4 шт.;

  • майонез – 50 г;

  • сир – 100 г;

  • желатин – 2 ст. ложки;

  • масло рослинне – 30 г;

  • перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Печінка гарненько вимийте і очистіть від непотрібних частин, після чого на чверть години залийте її молоком. Цибулю очистіть і наріжте шматками 15 см, після чого відправте на підігріту сковороду з рослинним маслом. Желатин залийте водою відповідно до інструкції на упаковці. У сковороду до цибулі додайте печінку після того як він стане прозорим. Можете додати пару столових ложок води і закрити
    Печінковий рулет з начинкою
    кришкою. Після приготування печінку і цибулю, посоліть і поперчіть, потім відправити в блендер для подрібнення. Туди ж додаємо яєчні білки, вершкове масло, вскипяченный і після охолоджений желатин, вірніше його 1/2 частина. Після цього переробіть все в паштет. Жовтки яєць перетріть з майонезом, додайте другу частину желатину і дрібно натертий сир. Начинку ретельно і скрупульозно вимісіть. Паштет розкладіть прямокутника або квадрата завтовшки 05-07 см на харчовій плівці, а зверху акуратно розкладіть начинку. Після чого щільно скрутіть в рулет і покласти в холодильник хоча б на пару годин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати печінковий паштет в домашніх умовах?
    Як приготувати печінковий паштет в домашніх умовах?
    Чудовий варіант смачної закуски або швидкого перекусу - це бутерброд з печінковим паштетом, тільки приготувати його рекомендуємо самостійно - це і
    Печінковий рулет з маслом
    Печінковий рулет з маслом
    Домашній печінковий паштет - це завжди неймовірно смачно і неодмінно корисніше покупного варіанти. До того ж його можна не просто подати в піалі і
    Печінковий паштет з яловичої печінки – рецепт
    Печінковий паштет з яловичої печінки – рецепт
    Самий смачний і особливо корисний паштет виходить саме на основі яловичої печінки. Пропонуємо зробити його трьома простими способами попередньої
    Печінковий паштет в домашніх умовах
    Печінковий паштет в домашніх умовах
    Чудову і дуже універсальну закуску з печінки можна з легкістю зробити самостійно. Паштет, приготований за запропонованими рецептами, можна віднести в
    Як приготувати печінковий паштет?
    Як приготувати печінковий паштет?
    Приготувати печінковий паштет - справа зовсім не хитре. Цей прекрасний вид закуски завжди виручить, якщо потрібно оригінально заповнити святковий
    Печінковий паштет з курячої печінки
    Печінковий паштет з курячої печінки
    Паштет, приготовлений вдома, разюче відрізняється від свого магазинного побратима. Він більш смачний, густий, корисний. Для того щоб створити цей