Молочне порося в духовці
Молочне порося в духовці – оригінальне, неймовірно смачне і ефектне блюдо. Такий делікатес зазвичай подають на великі свята – ювілеї, весілля, дні народження. Апетитна тушка може бути виготовлена з будь-якою начинкою і в різному маринаді.
Інгредієнти:
молочне порося – 2 кг;
масло рослинне – 100 мл;
гречана суха крупа – 1 кг;
печериці свіжі – 300 г;
цибулина – 1 шт.;
спеції.
Приготування
Отже, для приготування молочного порося в духовці, готуємо спочатку всі інгредієнти. Свіжі гриби промиваємо, обробляємо, нарізаємо пластинами і обсмажуємо на розігрітій рослинній масло на сковороді. Окремо пасеруємо дрібно нарізану цибулю, а потім змішуємо овочі і додаємо зварену заздалегідь гречану кашу. Приправляємо начинку за смаком спеціями. Порося промиваємо і натираємо спеціями. Наповнюємо тушку кашею, розріз зашиваємо і викладаємо порося ногами вниз на деко. П'ятачок і вушка закриваємо фольгою і відправляємо форму в розігріту духовку. Випікаємо близько 2 годин, поки зверху не утворюється красива золотиста скоринка.
Інгредієнти:
молочне порося – 2 кг;
масло вершкове – 150 г;
стиглий помідор – 1 шт.;
зелень петрушки – 30 р.
Для маринаду:
часник – 5 зубчиків;
яблука кисло-солодкі – 4 шт.;
апельсин – 2 шт.;
спеції.
Приготування
Перед тим, як приготувати молочного порося в духовці, тушку обробляємо і замочуємо в чистій воді. Не гаючи часу, готуємо маринад: очищаємо від шкірки яблука і шаткуємо їх на самій дрібній тертці. Вичавлюємо сік з апельсинів, виливаємо його у фруктову масу і видавлюємо кілька зубчиків часнику. Приправляємо суміш спеціями і натираємо нею нашого порося. Залишаємо його години на 3 просякати, а потім робимо надрізи в м'ясі ножем і вставляємо шматочки вершкового масла і скибочки помідор. Викладаємо замаринованого молочного поросяти у форму і відправляємо в духовку, притрусивши січеною петрушкою і накривши зверху фольгою. Випікаємо страву 2 години при температурі 180 градусів.
Інгредієнти:
молочне порося – 1 тушка;
олія оливкова – 7 ст. ложок;
червоне вино – 1 ст.;
оцет бальзамічний – 30 мл;
гірчиця гостра – 2 ст. ложки;
соєвий натуральний соус – 2 ст. ложки;
спеції: горіх мелений мускатний, сіль, перець.
Приготування
Перед тим, як запекти молочного порося в духовці, готуємо маринад для м'яса. У глибокій мисці змішуємо всі спеції, вливаємо червоне столове вино, олія оливкова, додаємо гірчицю, соус і оцет. На підготовленої тушки робимо невеликі надрізи і промазуємо приготованою сумішшю. Викладаємо порося на деко і відправляємо заготовку в розігрітий шафа на 1 годину, а потім акуратно перевертаємо його і підрум'янюємо до готовності.
Рецепт молочного порося цілком у духовці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування молочного порося в духовці, готуємо спочатку всі інгредієнти. Свіжі гриби промиваємо, обробляємо, нарізаємо пластинами і обсмажуємо на розігрітій рослинній масло на сковороді. Окремо пасеруємо дрібно нарізану цибулю, а потім змішуємо овочі і додаємо зварену заздалегідь гречану кашу. Приправляємо начинку за смаком спеціями. Порося промиваємо і натираємо спеціями. Наповнюємо тушку кашею, розріз зашиваємо і викладаємо порося ногами вниз на деко. П'ятачок і вушка закриваємо фольгою і відправляємо форму в розігріту духовку. Випікаємо близько 2 годин, поки зверху не утворюється красива золотиста скоринка.
Рецепт приготування молочного порося в духовці
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Перед тим, як приготувати молочного порося в духовці, тушку обробляємо і замочуємо в чистій воді. Не гаючи часу, готуємо маринад: очищаємо від шкірки яблука і шаткуємо їх на самій дрібній тертці. Вичавлюємо сік з апельсинів, виливаємо його у фруктову масу і видавлюємо кілька зубчиків часнику. Приправляємо суміш спеціями і натираємо нею нашого порося. Залишаємо його години на 3 просякати, а потім робимо надрізи в м'ясі ножем і вставляємо шматочки вершкового масла і скибочки помідор. Викладаємо замаринованого молочного поросяти у форму і відправляємо в духовку, притрусивши січеною петрушкою і накривши зверху фольгою. Випікаємо страву 2 години при температурі 180 градусів.
Молочне порося в духовці з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як запекти молочного порося в духовці, готуємо маринад для м'яса. У глибокій мисці змішуємо всі спеції, вливаємо червоне столове вино, олія оливкова, додаємо гірчицю, соус і оцет. На підготовленої тушки робимо невеликі надрізи і промазуємо приготованою сумішшю. Викладаємо порося на деко і відправляємо заготовку в розігрітий шафа на 1 годину, а потім акуратно перевертаємо його і підрум'янюємо до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати м'ясо у фользі в духовці?
Приготуйте дуже смачне гаряче за нескладними рецептами, запропонованим далі. Розповімо, як оригінально запекти баранину цілим шматком у фользі,
Молочне порося - рецепт
Неймовірно ефектно на вашому банкеті буде красуватися молочне порося, запечене цілком за запропонованим рецептом. Далі максимально докладно і досить
Свинячий окіст, запечений в духовці у фользі
Якщо у вас з'явилося бажання вразити гостей незвичайним блюдом за святковим столом, то неодмінно скористайтеся нашими рекомендаціями. Пропонуємо
Як приготувати молочного порося цілком у духовці?
Якщо ви плануєте зробити святковий стіл незабутнім, то зверніть увагу на оригінальні рецепти з цієї статті. Пропонуємо «цвяхом» урочистого застілля
Молочне порося - як приготувати в духовці?
Справжньою «бомбою» на вашому торжестві стане молочне порося, якого пропонуємо запекти в духовці на власній кухні. Не бійтеся братися за цю справу,
Як приготувати молочного порося?
Блюдо, яке ми пропонуємо приготувати з нагоди урочистості, неодмінно вразить кожного гостя. Молочне порося, запечене таким простим способом, стане