Підлива з курячої печінки
![Підлива з курячої печінки Підлива з курячої печінки](/uploads/posts/2016-02/pdliva-z-kuryachoyi-pechnki_761.jpeg)
Підлива з курячої печінки – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Печінку промиваємо і злегка обсушуємо. Шаткуємо півкільцями цибулю. Нагріваємо олію, обсмажуємо спочатку цибулю, потім кладемо печінку і готуємо ще 5 хвилин. Всипаємо борошно, вливаємо молоко, солимо, перчимо. Коли молоко закипить, зменшуємо вогонь і тушкуємо до загустіння маси.
Підлива з курячої печінки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курячу печінку ріжемо невеликими шматочками. Цибулю шаткуємо півкільцями. Для соусу з'єднуємо томатну пасту зі сметаною і розведеною у воді борошном, добре розмішуємо. В мультиварці встановлюємо програму «Випічка» на 20 хвилин. Кладемо в неї цибулю і пасеруємо на рослинній олії 10 хвилин. Потім кладемо печінку, перемішуємо і готуємо 10 хвилин. Заливаємо все соусом, солимо, перчимо, кладемо спеції і в режимі «Гасіння» готуємо півгодини.
Смачна підлива з курячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю дрібненько шаткуємо. Печінка миємо, ріжемо шматочками і поки відставляємо в сторону. Кип'ятимо воду, в розігрітому маслі пасеруємо цибулю до легкої рум'яності. Пересмажувати його не слід. Додаємо підготовлену раніше печінку і готуємо 7-8 хвилин. Потім солимо, перчимо, для пікантності додаємо карі, добре розмішуємо, вливаємо воду і під кришкою тушкуємо 10 хвилин.
Підлива з курячої печінки зі сметаною
Інгредієнти:
![Підлива з курячої печінки Підлива з курячої печінки](/uploads/posts/2016-02/pdliva-z-kuryachoyi-pechnki_222.jpeg)
Приготування
Цибулю шаткуємо півкільцями і відправляємо його на сковороду з нагрітою олією. Пасеруємо його близько 5 хвилин, потім додаємо моркву, подрібнену на терці з великими зубами. Перемішуємо і смажимо ще 5 хвилин. Самі, не втрачаючи часу дарма, моєму і злегка просушуємо печінку. Відправляємо її на сковороду з овочами. Обсмажуємо її на середньому вогні 5 хвилин. Сметану змішуємо з медом, додаємо сіль, спеції і перемішуємо. Заливаємо отриманим соусом печінку і тушкуємо ще хвилин 7.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Підлива з курячої грудки](/uploads/posts/2016-02/pdliva-z-kuryachoyi-grudki_901.jpeg)
Підлива з курячої грудки
Куряча грудка - це неймовірно універсальний вид м'яса, який чудесним чином поєднується з багатьма, часом зовсім незвичайних, компонентів. Підлива на
![Смажена куряча печінка з цибулею](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/zharenaya_kurinaya_pechen_lukom_5.jpg)
Смажена куряча печінка з цибулею
Якщо вам потрібно швидко приготувати смачну вечерю, зупиніть свій вибір на курячої печінки, смажене з цибулею. Часу на приготування знадобитися
![Салат з курячої печінки - рецепт](/uploads/posts/2015-03/salat-z-kuryachoyi-pechnki-recept_281.jpeg)
Салат з курячої печінки - рецепт
Якщо ваше сімейство не любить їсти смажену або тушковану курячу печінку, то можна трохи злукавити і приготувати їм дуже смачний салат з курячої
![Куряча печінка в вершках](/uploads/posts/2015-03/kuryacha-pechnka-v-vershkah_931.jpeg)
Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
![Підлива з печінки](/uploads/posts/2015-03/pdliva-z-pechnki_581.jpeg)
Підлива з печінки
До м'ясної підливі ми вже звикли на наших столах. Але трохи особняком у цьому плані варто підлива з печінки. І сьогодні ми детально розповімо вам, як
![Начинка з печінки](/uploads/posts/2015-03/nachinka-z-pechnki_571.jpeg)
Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як