Підлива з курячої грудки
![Підлива з курячої грудки Підлива з курячої грудки](/uploads/posts/2016-02/pdliva-z-kuryachoyi-grudki_901.jpeg)
Підлива з курячих грудок з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Вимиту курячу грудку спочатку обсушуємо, а потім нарізаємо шматочками. Кладемо подрібнений часник і обсмажуємо хвилини 3 на розігрітій сковороді. Додаємо тоненько нашатковану цибулю-порей і перемішуємо. Тепер викладаємо подрібнені печериці, перчимо, солимо, перемішуємо і смажимо хвилин 10. Твердий сир пропускаємо через дрібну тертку. Змішуємо сметану з вершками і сиром. Отриману густу масу викладаємо до м'яса, вливаємо молоко, солимо, перчимо. Зменшуємо вогонь і тушкуємо підливу з курячого філе з грибами і з вершками ще хвилин 7.
Підлива з курячої грудки з томатною пастою
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнюємо цибулю. Курячу грудку ріжемо смужками. На сковороді нагріваємо олію, відправляємо в нього цибулю і пасеруємо його до легкої рум'яності. Додаємо м'ясо курки, підсолюємо його, посипаємо спеціями і обсмажуємо до напівготовності. Після цього кладемо томатну пасту, вливаємо трохи води і дуже ретельно розмішуємо. Тушкуємо до повної готовності курки близько півгодини.
Рецепт підливи з курячої грудки зі сметаною
Інгредієнти:
![Підлива з курячої грудки Підлива з курячої грудки](/uploads/posts/2016-02/pdliva-z-kuryachoyi-grudki_592.jpeg)
Приготування
Курячу грудку добре промиваємо та нарізаємо шматочками, солимо, перчимо і додаємо подрібнений часник. Даємо м'яса промаринуватися хвилин 40. Подрібнену цибулю і моркву пасеруємо на рослинній олії. Хвилин через 7 додаємо промаринованное куряче м'ясо і обсмажуємо до його легкої рум'яності. Для соусу з'єднуємо томатну пасту зі сметаною і борошном. В отриману масу вливаємо окріп в пропорції 1:1. Соус повільно вливаємо в куряче м'ясо. Тушкуємо підливу з курячої грудки зі сметаною ще близько 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Підлива з курячої печінки](/uploads/posts/2016-02/pdliva-z-kuryachoyi-pechnki_761.jpeg)
Підлива з курячої печінки
Легко урізноманітнити навіть наймізерніший і досить простий гарнір здатна саме підлива. І сьогодні ми поділимося рецептами цього чудесного доповнення
![Куряча грудка в сметанному соусі на сковороді](/uploads/posts/2016-01/kuryacha-grudka-v-smetannomu-sous-na-skovorod_271.jpeg)
Куряча грудка в сметанному соусі на сковороді
Ідеальним доповненням до улюбленого гарніру стане ніжна куряча грудка, тушкована в сметанному соусі. Ця страва чудово урізноманітнює домашній обід, а
![Підлива з курячого філе](/uploads/posts/2015-03/pdliva-z-kuryachogo-fle_121.jpeg)
Підлива з курячого філе
Всі ми любимо другі страви зі смачною підливою. Варіантів її створення безліч - тут все залежить від ваших побажань. Ми ж пропонуємо вам зробити
![Куряча грудка з печерицями](/uploads/posts/2015-03/kuryacha-grudka-z-pechericyami_421.jpeg)
Куряча грудка з печерицями
З поєднання таких простих інгредієнтів, як куряча грудка і печериці можна створити багато смачних і цікавих страв. І сьогодні ми підкажемо вам кілька
![Куряча грудка з сиром](/uploads/posts/2015-03/kuryacha-grudka-z-sirom_831.jpeg)
Куряча грудка з сиром
Куряче м'ясо - корисний дієтичний продукт, з якого готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально зробити курячу
![Куряча грудка з помідорами](/uploads/posts/2015-03/kuryacha-grudka-z-pomdorami_621.jpeg)
Куряча грудка з помідорами
Куряча грудка з помідорами - чудове блюдо для повсякденного меню, а також святкового столу. Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів, як її посмажити,